FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 02 avg 2009, 03:04

to su dizale 3 prsta,cetnici koji vladaju u navijackoj skupini Robijasi.. Guzite se po lukavici,al ostavi te markale
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 02 avg 2009, 03:04

Soldat_ze je napisao/la:
fcz je napisao/la:
Dzoka The maniacs je napisao/la:eh kod nas je u Bosni Ubij robijasa,ubij manijaka ubij pitara.. Mi treba medjusobono da se slozimo da kad dodje C.zvezda ili partizan napravimo im masakr :D
trebo si to smogovcima reci dok su uz tri prsta psovali markale. ;)
Smogovci???' Vala time si sve rekao ali o sebi. Druga stvar: Kako mozes djela pojedinaca upotrebljavati za cjelinu? Pa znaš li ti da je mnogo bilo i tih sto ih ti nazivas "Smogovci" koji su dali zivote u odbrani sarajeva? po tvom bi ja sad trebao sve manijake proglasiti teroristima zbog bacene bombe na djecije igraliste u zenici od strane nekog kretena koji se prestavlja kao manijak. Nisu to pripadnici zajednice. To su debilcine
brate nisam ja rekao "zenicani" ni "robijasi".
ima svugdje stoke, al kod vas se jarane ta stoka bas istakla u par prilika. ko nigdje drugo.
znam kakva su zenicani raja, cugo sam tamo x puta, ali pustili ste da vas moroni predstavljaju.
pozdrav svoj normalnoj zenickoj raji! ;)

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 avg 2009, 04:27

Toooooo, napokon(nakon tri godine) uzmemo tri boda na strani, svaka cast ekipi borili su se, a jos vise svim navijacima koji su dosli u Zenicu.Ako Bog da sada kuci protiv Sirokog, bice pun stadion u to sam siguran, i da uzmemo jos tri boda, ne treba zaboraviti da Siroki ima veoma jak sastav ali nasi ce se momci boriti do posljednje minute!

HAJDE ZELJOOOOO ZABI GOOOOOL, SAMOOOOO TEBI PJEVAMOOOOO, ZELJOOO TI SI SAMPION, PJEVA CIJELI STADION!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 avg 2009, 04:45

Svi na Grbavicu !!!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 02 avg 2009, 07:17

cestitam Zelji na pobjedi a ovim novinarima sa sportsport.ba sve bi skrpio al nesmijem ne pisu kako nam je cist gol ponistili al nema veze 'Uprava napolje'
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 02 avg 2009, 09:05

eliminator je napisao/la:Tim je spoj mladosti i iskustva, a čak devetorica prvotimaca su mlađa od 21 godine
mi ako ne pobjedimo ove levate nemamo sta trazit u ligi
:D

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 avg 2009, 09:27

Atomski Zeljeznicar :D

Dajte Barcu da se igramo ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

@tekk
Kontakt:

Post Postao/la @tekk » 02 avg 2009, 09:28

NAPOKON!!!
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 avg 2009, 09:36

Luda i nezaboravna noc je iza nas...
Sve je mirisalo na nesto dobro,atmosfera u putu,neki pozitivan naboj,sinoc su bili i oni u Zenici koji odavno nisu bili na gostovanju,islo se u busu,kombijma,skuterima i taxi-em :mrgreen:
Ludnica 8-)

Saban obavezno nek' razmisli o promjeni pasosa psovati "Tatu Osima",doduse i ostali su ga fino pratili :roll:

Mesanovic Alen,Mesanovic Alen je zvijer :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 02 avg 2009, 10:32

Gerrard je napisao/la:
Soldat_ze je napisao/la:
flash je napisao/la:....meni je isto drago sto se vodi normalan dialog izmedju ze i sa....jednostvno bili ste bolji na terenu a i na tribinama i ljudima je kod nas(ZE) vise pun k.... da se pretvraju da su kod nas stvari okk kad nisu.....vama puno srece u nastvku sezone a mi kada rijesimo stvari kod sebe tek tada cemo biti pravi...pozzz
potpisujem
Potpisujete kad ste porazeni , a kunem se da ste pobjedili , ova tema bi bila puna vasih provokacija , ali ova ironija je gora od provokacije !
ovo POTPISUJEM , konacno da se slazem sa Gerrardom :D
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 02 avg 2009, 10:56

konačno pobjeda u gostima i to u zenici ova sezona će izać na nešto dobro
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 02 avg 2009, 11:09

Ev i ja dodjoh sebi,pa da napisem nesto!Prvo poluvrijeme dosadno uz najvece uzbudjenje na kraju poluvremena kad izvrsni radovanovic pogadja stativu desnom nogom(lijevak).Do te prilike zeljo imao jos jedan dobar pokusaj kada je topovski pokusao,slagatcu bucan!Zeljo prije svega borben,i ozbiljan,nije tu bilo neke velike igre da se tako izrazim ali disciplina na velikom nivou.Gol smo zabili nakon frke u sesnestercu,neko je glavom prebacio loptu na drgu stativu gdje je mesanovic nekako ugurava u gol.Culum odlican u prvom poluvremenu,ali u drugom mu je nestalo snage,vidi se da nije prosao pripreme,biti ce jos bolji.Ostali su bili solidni,izdvojio bih ,mesica i malog colica koji se odlicno snasao.Manijaka po meni ne vise od 500,kao sto je bilo i najavljivano,mada da nije bilo problema na polasku i prob sa prevozom bilo bi nas i vise.Navijanje dobro,baklje!
Robija u prvom poluvremenu kakva takva,u drugom katastrofa!
Osjecao sam se odlicno sinoc,vidio sam nekih likova koje godinama nisam vidio medju nama ,a bilo je onih koji su prvi put na gostovanju gledali pobjedu zelje!Moram reci da ako je iko zasluzio ono sinoc onda mi jesmo sigurno!Pozdrav
AMAR OSIM!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 avg 2009, 11:10

Jos nisam doso sebi :o :P

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 02 avg 2009, 11:20

nime_tm87 je napisao/la:Jos nisam doso sebi :o :P
ni ja jos nisam,nemogu vjerovat bilo je extra navijanje,rezultat,jos da pobjedimo siroki...

HAJDE ZELJOOOOOOO ZABI GOOOL, SAMOOO TEBI PJEVAMOOO, ZELJOO TI SI SAMPION, PJEVA CIJELI STADION!!!
Zadnja izmjena: zenicanin, dana/u 02 avg 2009, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.

mirza_hordanje
Kontakt:

Post Postao/la mirza_hordanje » 02 avg 2009, 11:21

cestitam komsije na pobjedi.I da se sljedece sezone zajedno borimo za titulu i nije samo sljedece nego svake.LIgu nam osvajaju seljacke ekipe poput modrice sirokog leotara brotnja..bruka i sramota

BHF Zenica
Kontakt:

Post Postao/la BHF Zenica » 02 avg 2009, 11:23

SVAKA CAST MOMCIMA SA GRBAVIC I IGRACIMA I NAVIJACIMA BIO SAM NA UTAKMICI SVAKA CAST STVATNO CESTITAM
I KAD TI BUDU SVI LEĐA OKRENULI I TAD ĆE BHF ZA TEBE GINUTI ALE ALE ALE BOSNO VOLIM TE

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 02 avg 2009, 11:23

zenicanin je napisao/la:
ni ja jos nisam,nemogu vjerovat bilo je extra navijanje,rezultat,jos da pobjedimo siroki...

HAJDE ZELJOOOOOOO ZABI GOOOL, SAMOOO TEBI PJEVAMOOO, ZELJOO TI SI SAMPION, PJEVA CIJELI STADION!!!

:? ti si ono s grbavice ?
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 02 avg 2009, 11:24

mirza_hordanje je napisao/la:cestitam komsije na pobjedi.I da se sljedece sezone zajedno borimo za titulu i nije samo sljedece nego svake.LIgu nam osvajaju seljacke ekipe poput modrice sirokog leotara brotnja..bruka i sramota
odkud brotnjo..hmm..to je bilo davno

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 02 avg 2009, 11:25

nexoze je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:

:? ti si ono s grbavice ?
nisam iz sarajeva ali navijam za zelju

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 avg 2009, 11:26

Željo ponosno i hrabro

Željezničar je u prvom kolu Premijer lige BH savladao Čelik sa rezultatom 1:0, strijelac pobjedonosnog gola bio je Alen Mešanović.
Na stadionu Bilino polje okupilo se oko 8.000 navijača, od čega je bilo 500 plavih navijača. U prvih 45 minuta najviše se igralo na sredini terena uz koju polupriliku na obje strane, a najbolji i jednu priliku imao je Radovanovič, ali gol Čelika spasila je stativa.

Drugo poluvrjeme pružilo je nešto bolju igru, ali Željezničar se držao mnogo bolje na terenu od Čelika što se isplatilo u 74. minuti. Bekrić izvodi korner, a Milan Ćulum dodaje glavom do Mešanovića koji uz pomoć jednog igrača Čelika trese mrežu, za veliko slavlje "Manijaka" koji su bili smješteni na sjevernoj tribini.

Čelik je u 82. minuti postigao pogodak, ali sudija Radislav Vukasović je dosudio ofsajd. Još treba dodati da je Željezničar ovom pobjedom prekino niz gostojućih poraza koji je trajao skoro tri godine.

Gledalaca 8.000. Strijelac: 0:1 - Mešanović (74).

Žuti kartoni: Deket, Salihbašić, Stojanov, Isaković (Čelik), Čulum, Bučan, Cocalić, Mehić (Željezničar).

ČELIK: Bilobrk, Rizvanović, Stojanov, Puzigaća, Salihbašić, Vidović, Jamak (od 71. Isaković), Nikić, Deket, Nemeljaković, Kapetan (od 63. Šišić). Trener: Ivo Ištuk.

ŽELJEZNIČAR: Šehić, Ćolić, Radovanović, Cocalić, Mešić, Muharemović, Culum, Bekrić, Bučan, Bešlija (od 73. Kovačević), Mešanović (od 77 Mehić). Trener: Amar Osim.

Igrač utakmice: Edin Cocalić (Željezničar)

http://www.fkzeljeznicar.com/Zeljo-ponosno-i-hrabro.htm
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, sassari i 51 gost.