kimbo je napisao/la:- Nije valjao Magath sto ga je kao malo dijete javno morao upozoravati na trcanje i trening (u principu istu stvar radi PApe)
- Nije valjao Kodro sto mu je uzeo kapitensku jer kako ce se jedan MALI Kodro to usuditi ..
- Nije valjao Ciro koji ga je cijele kvalifikacije onako indisponiranog tetosio na ustrb Pjanica
- Nije valjalo vodstvo Galate
- Ne valja mu sada trener u Dinama
- Ne valja Susic
Pametnom dovoljno o kakvom se karakteru radi !!! Sada bi Miske da se proda preko reprezentacije. Ok i to nekada treba ,pripomoci igracima koji su dokazani a trenutno su u krizi i koji imaju zasluga. Al to se ne moze raditi u historisjkim utakmicama kada se repka bori za prvi plasman na neko finale. U principu Susic radi Misketu najvecu uslugu od vremena Magatha .... efekat je postignut ako mu ovo nije dovoljan fitilj da ubaciu malo visu brzinu na treninzima onda ne znam sta bi to moglo biti. Jeste da je nepopularno kod javnosti koja obozava Misimovica al je bitan krajnji efekat

Ma ja, zato ga magat nije želio dovest u šalke, koji će mu krac, najbolji asistent lige.. neke bundes
Vala, što se tiče Kodre, nije se imao kad ni posvađat sa njim, neznam jesu se stigli upoznat!
Inače, ćiro je rekao da je bolje da miske ode, jer je on (ćiro) važniji za reprezentaciju..sine!
Galata, hadži -žvaka- rumun - otkaz. Inače safet i hadži ko da vuku iste gene, nekad veliki igrači, danas nikakvi treneri!Et, nije maradona sam!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...