Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa Jug
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
5-1 na kraju iako su gosti poveliKonjicBOY je napisao/la:Blagaj 4-1 Klis
NEUM-SLOGA 2-2
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
15. kolo:
Kamešnica - Rama 6:0
Blagaj - Klis 5:1
Neum - Sloga 2:2
Turbina - Kupres 5:0
Brotnjo - Posušje 2:1
Igman - Troglav 2:1
Grude - Tomislav 2:0
Stolac - Šujica 2:1
Kamešnica - Rama 6:0
Blagaj - Klis 5:1
Neum - Sloga 2:2
Turbina - Kupres 5:0
Brotnjo - Posušje 2:1
Igman - Troglav 2:1
Grude - Tomislav 2:0
Stolac - Šujica 2:1
- badblueboylivno
- Kontakt:
Peto mjesto na pola sezone, OK rezultat.
Posušje najveće razočaranje, Blagaj isto. Kamešnica iznenađenje.
Posušje najveće razočaranje, Blagaj isto. Kamešnica iznenađenje.
Hayley <3
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Po meni je i Neum pozitivno iznenađenje. Ušli su kao drugoplasirani,ja sam očekivao da će doživjeti sudbinu Lokomotive ili Iskre Stolac a oni su tu,2 mjesta od sredine tablice.
Support your local club !
A, što reći za Brotnjo prošle godine jedva ostali, a sad se borimo za titulu. Uđu li na proljece ovi jači gospodarstevnici iz Čitluka e to ce biti odlično. Sve u svemu odlična polusezona
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
- kraljttbvb
- Kontakt:
Po 574. put se ponavlja prica kako ce jaci privrednici uci u klub1950 je napisao/la:A, što reći za Brotnjo prošle godine jedva ostali, a sad se borimo za titulu. Uđu li na proljece ovi jači gospodarstevnici iz Čitluka e to ce biti odlično. Sve u svemu odlična polusezona

I kad su titulu uzeli privrednici su ih gurali jer je tako politika naredila. Bio red da hrvatski klub uzme titulu, pa ulagali u Brotnjo...
Ko ce jos ulagati u rupu bez dna? Nikome se to ekonomski ne isplati

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dobro, sad govore "ako uđu" i "uđu li", nema više bombastičnih najava. 

Hayley <3
Po glasovima posjetilaca facebook stranice "Druga liga FBiH - Jug", Nedim Kudra (FK Klis) izabran je za najboljeg igrača jesenjeg dijela sezone Druge lige FBiH - Jug.

-
- Kontakt:
BESO I ZUHRIC napustaju turbinu.Burna zima ce biti za turbinu ako ne dovedu neka pojacanja bgm po meni sa ovim kadrom bez pojacanja turbina ce biti u sredini
- Konigsblau
- Kontakt:
Jedan korisnik je mogao koliko hoće puta glasati tako da ova anketa je nepravilno izvršena. Pa sama zvanična fejsbuk stranica Klisa nema više od 1300 fanova. Al' da je Kudra dobar igrač ako ne i najbolji ovdje to stoji.KLIS je napisao/la:Po glasovima posjetilaca facebook stranice "Druga liga FBiH - Jug", Nedim Kudra (FK Klis) izabran je za najboljeg igrača jesenjeg dijela sezone Druge lige FBiH - Jug.![]()
Wir leben dich Schalke 04!
Nema veze koliko Klisova stranica ima fanova ,Kudra je igrao u vise klubova i svi ga znaju,mozda nije u formi vise stigle ga godine,ali opet igra puno bolje od ovih igraca,nije sve u golovima treba neko i asistent biti.Konigsblau je napisao/la:Jedan korisnik je mogao koliko hoće puta glasati tako da ova anketa je nepravilno izvršena. Pa sama zvanična fejsbuk stranica Klisa nema više od 1300 fanova. Al' da je Kudra dobar igrač ako ne i najbolji ovdje to stoji.KLIS je napisao/la:Po glasovima posjetilaca facebook stranice "Druga liga FBiH - Jug", Nedim Kudra (FK Klis) izabran je za najboljeg igrača jesenjeg dijela sezone Druge lige FBiH - Jug.![]()
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- Konigsblau
- Kontakt:
Bez obzira nije realno da se odvoji od ostalih igrača toliko po glasovima..adnan6595 je napisao/la:Nema veze koliko Klisova stranica ima fanova ,Kudra je igrao u vise klubova i svi ga znaju,mozda nije u formi vise stigle ga godine,ali opet igra puno bolje od ovih igraca,nije sve u golovima treba neko i asistent biti.Konigsblau je napisao/la:Jedan korisnik je mogao koliko hoće puta glasati tako da ova anketa je nepravilno izvršena. Pa sama zvanična fejsbuk stranica Klisa nema više od 1300 fanova. Al' da je Kudra dobar igrač ako ne i najbolji ovdje to stoji.KLIS je napisao/la:Po glasovima posjetilaca facebook stranice "Druga liga FBiH - Jug", Nedim Kudra (FK Klis) izabran je za najboljeg igrača jesenjeg dijela sezone Druge lige FBiH - Jug.![]()
Jedan korisnik je mogao koliko hoće puta glasati tako da ova anketa je nepravilno izvršena. Pa sama zvanična fejsbuk stranica Klisa nema više od 1300 fanova. Al' da je Kudra dobar igrač ako ne i najbolji ovdje to stoji.[/quote]
Nema veze koliko Klisova stranica ima fanova ,Kudra je igrao u vise klubova i svi ga znaju,mozda nije u formi vise stigle ga godine,ali opet igra puno bolje od ovih igraca,nije sve u golovima treba neko i asistent biti.[/quote]
Bez obzira nije realno da se odvoji od ostalih igrača toliko po glasovima..[/quote]
Glasanje je bilo jednako za sve,mogao se vidjeti trenutni broj glasova,ako je nekome smetalo sto je neki igrac slabije plasiran trebao je glasati za njega,glupo je sad osporavati nekoga
Nema veze koliko Klisova stranica ima fanova ,Kudra je igrao u vise klubova i svi ga znaju,mozda nije u formi vise stigle ga godine,ali opet igra puno bolje od ovih igraca,nije sve u golovima treba neko i asistent biti.[/quote]
Bez obzira nije realno da se odvoji od ostalih igrača toliko po glasovima..[/quote]
Glasanje je bilo jednako za sve,mogao se vidjeti trenutni broj glasova,ako je nekome smetalo sto je neki igrac slabije plasiran trebao je glasati za njega,glupo je sad osporavati nekoga
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- Konigsblau
- Kontakt:
Trebao je glasati za njega cijeli dan klikajući? Zašto nije na fejsbuku postavljeno pitanje pa u komentaru dati igrači? Pa lajkaš za igrača. Tako jedna osoba se pika kao jedan glas.
Nebi to uspjelo opet bi neki dodavali komentare,link za glasanje je vidilo vise od 6000 ljudi,zato sto su ga neki podijelili,al vec iduce glasanje bi trebalo biti drugacije,ovo je ipak prvo,probno
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- EroHercEro
- Kontakt:
Remetić: Mi i Tomislav smo najbliži prvom mjestu
Nakon odigranog prvog dijela prvenstva Druge lige FBiH Jug jablanička Turbina je zauzela četvrto mjesto ljestvice.
Turbosi su u 15 odigranih utakmica upisali 9 pobjeda, 3 remija i isto toliko poraza te s 27 bodova zaostaju samo 4 boda za vodećim Tomislavom. Bila bi ta razlika i manja da se Turbini nisu oduzela 3 boda zbog kazne iz prošle sezone. U klubu su i više nego zadovoljni učinkom u prvom dijelu sezone.
- Kad sam došao u klub zatekao sam vrlo mladu momčad, najmlađu u ligu. Ambicije su bile da se afirmiraju domaći igrači i da se pokuša biti u gornjem dijelu ljestvice. Međutim, mi smo taj cilj premašili čime smo izuzetno zadovoljni, a i moramo uzeti u obzir činjenicu da su nam oduzeta tri boda. Također, pored vrlo dobrih rezultata, naš Seid Zukić sa 17 golova dijeli prvo mjesto na listi strijelaca (uz Pavu Čeku iz Kamešnice, op.a.), kazao je o učinku svog tima trener Turbine Igor Remetić.
Jablanički klub želi napraviti iskorak više i vratiti se u Prvu ligu FBiH, ali će za to morati priskrbiti dodatne financije. Trener Turbine, kao i većina poznavatelja bh. nogometa, smatra kako bi se trebalo raditi na rekonstrukciji nižih liga. Kao glavne konkurente za prvo mjesto Remetić vidi u prvoplasiranom Tomislavu.
- Mi i Tomislav smo po rezultatima, igračkom kadru i infrastrukturi najbliži prvom mjestu, no vidjet ćemo još tko će imati kakve ambicije. Sad nam je najvažnije da na vrijeme krenemo s pripremama. Ako nam se ukaže prilika i ako dođemo na prvo mjesto pokušali bi ostvariti plasman u veći rang, no tu veliku ulogu igraju i financije pa je sada sve na općini i čelnicima kluba da odluče što ćemo dalje, pojasnio je strateg Turbine.
Kad je u pitanju igrački kadar, neće biti osipanja iako za mladim igračima Turbine ima zanimanja, ponajviše za prvog strijelca Zukića. Samo je jedan igrač napustio Turbose zbog odlaska u inozemstvo, a u klubu najavljuju dodatna pojačanja.
- Prema informacijama koje imam, čelnici kluba ne razmišljaju o prodaji igrača, a ima igrača koji su nam zanimljivi i koji će, nadam se, biti pojačanja. Što se tiče Zukića, tu moramo uzeti u obzir i interes kluba i interes igrača. On ovoj momčadi puno znači i ja bih volio da ga klub zadrži, rekao je.
Dobra suradnja s omladinskim pogonom
Turbina spada među starije klubove u Bosni i Hercegovini. Osnovana je u ljeto 1924. godine pod imenom Radnički sportski klub Plasa. Klub ima omladinski pogon čije se selekcije natječu u svojim uzrasnim kategorijama.
- Imamo izuzetno dobru suradnju s trenerom kadeta i juniora. Juniori postižu dosta dobre rezultate, a njih već pet – šest trenira s prvim timom što je veliki plus i za njih i za klub koji radi na afirmaciji domaćih mladih igrača, zaključio je trener Turbine Igor Remetić.
Dnevni list
Nakon odigranog prvog dijela prvenstva Druge lige FBiH Jug jablanička Turbina je zauzela četvrto mjesto ljestvice.
Turbosi su u 15 odigranih utakmica upisali 9 pobjeda, 3 remija i isto toliko poraza te s 27 bodova zaostaju samo 4 boda za vodećim Tomislavom. Bila bi ta razlika i manja da se Turbini nisu oduzela 3 boda zbog kazne iz prošle sezone. U klubu su i više nego zadovoljni učinkom u prvom dijelu sezone.
- Kad sam došao u klub zatekao sam vrlo mladu momčad, najmlađu u ligu. Ambicije su bile da se afirmiraju domaći igrači i da se pokuša biti u gornjem dijelu ljestvice. Međutim, mi smo taj cilj premašili čime smo izuzetno zadovoljni, a i moramo uzeti u obzir činjenicu da su nam oduzeta tri boda. Također, pored vrlo dobrih rezultata, naš Seid Zukić sa 17 golova dijeli prvo mjesto na listi strijelaca (uz Pavu Čeku iz Kamešnice, op.a.), kazao je o učinku svog tima trener Turbine Igor Remetić.
Jablanički klub želi napraviti iskorak više i vratiti se u Prvu ligu FBiH, ali će za to morati priskrbiti dodatne financije. Trener Turbine, kao i većina poznavatelja bh. nogometa, smatra kako bi se trebalo raditi na rekonstrukciji nižih liga. Kao glavne konkurente za prvo mjesto Remetić vidi u prvoplasiranom Tomislavu.
- Mi i Tomislav smo po rezultatima, igračkom kadru i infrastrukturi najbliži prvom mjestu, no vidjet ćemo još tko će imati kakve ambicije. Sad nam je najvažnije da na vrijeme krenemo s pripremama. Ako nam se ukaže prilika i ako dođemo na prvo mjesto pokušali bi ostvariti plasman u veći rang, no tu veliku ulogu igraju i financije pa je sada sve na općini i čelnicima kluba da odluče što ćemo dalje, pojasnio je strateg Turbine.
Kad je u pitanju igrački kadar, neće biti osipanja iako za mladim igračima Turbine ima zanimanja, ponajviše za prvog strijelca Zukića. Samo je jedan igrač napustio Turbose zbog odlaska u inozemstvo, a u klubu najavljuju dodatna pojačanja.
- Prema informacijama koje imam, čelnici kluba ne razmišljaju o prodaji igrača, a ima igrača koji su nam zanimljivi i koji će, nadam se, biti pojačanja. Što se tiče Zukića, tu moramo uzeti u obzir i interes kluba i interes igrača. On ovoj momčadi puno znači i ja bih volio da ga klub zadrži, rekao je.
Dobra suradnja s omladinskim pogonom
Turbina spada među starije klubove u Bosni i Hercegovini. Osnovana je u ljeto 1924. godine pod imenom Radnički sportski klub Plasa. Klub ima omladinski pogon čije se selekcije natječu u svojim uzrasnim kategorijama.
- Imamo izuzetno dobru suradnju s trenerom kadeta i juniora. Juniori postižu dosta dobre rezultate, a njih već pet – šest trenira s prvim timom što je veliki plus i za njih i za klub koji radi na afirmaciji domaćih mladih igrača, zaključio je trener Turbine Igor Remetić.
Dnevni list
Aldin Husrep je prvo pojačanje FK Klis za proljetni dio prvenstva Druge lige FBiH - Jug. Ovaj 30-godišnji defanzivac u naš je klub stigao iz matične Turbine. Dobro došao!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.