BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Od legendarnog Muhameda Pasalica nemamo pleja. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Imaju Srbija i Grcka sile blizu nasfilip13 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 23:04mi nemamo bekova, ne da nemamo playa,nego općenito nemamo bekova.dovođenjem garze dobili bi jos jednog centra, imali bi tri centra, vjerovatno i tri k. centra, pored lazica,vrabca, muse,gegica,atica ostaje mjesto za samo jos jednog vanjskog igraca
vidi li ko nekog naseg igraca da ima kvalitet da igra na EB jer bi tada taj igrac morao igrati jer ne bi imali nikog nizeg od dva metra, nikog ko je bar malo prividno play??
Neka odu i nauce nesto
Mali iz Jovic neke Mege od u Nba i sa 22 godinr igra zabija preko 20 poena
Treba uloziti i raditi
Kod nas se samo krade i ceka se na dijasporu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 avg 2025, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Al Nurkic joj kako me zivcira fb patriota
Yebo me svak ako Adis zna sta je Brizueli i Aldami glavno oruzje
Probat sta do kraja al bez obzira na sve vakat je za novog selektora.
Samo naprijed Saraj'vo!
Je li mu i sad kratak krevet, spavaju li po trojica u sobi i slicno? Nakon ovog veceras i to mu je puno. Sramotno je odigrao. Eto njega za godinu, dvije u Evropu sigurno. Svaka cast ako uspije izmajmunisati jos neki ugovor u NBA.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Eto nek nam doprinosi Roberson iz egipatske lige...majestic24 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:49Dobro je selektori..sve strucnjaci aman ti boze.
Ja podrzavam selektora i svaka mu cast. Igrali smo protiv ****.nog branioca titule a ne protiv drugorazredne reprezentacije.
Ko god prizeljkuje djedovica,nek se zapita da li je pri zdravoj pameti...nije ga bilo godinama,odrekao se Bosne i reprezentacije zbog para i sad bi rado da se vrati da jos jednom zaigra za repku na EP a nista nije pridonio tome . Pa radije bi vratio Domercanta iz penzije i njemu dao tu poziciju stranca nego djedovicu.
Ovi momci sto su u sastavu su odveli Bosnu na EP i oni zasluzuju da igraju i kraj price...pa makar svaku izgubili tekmu. Sa pobjedom protiv gruzije mi smo u drugom krugu.
Najlakse je promjeniti selektora,a najteze igrace koji ne mogu pogoditi oba slobodna bacanja.Kad ljudi shvate da je ova ekipa sastavljena od role igraca bice im lakse,ona dva kod kojih bi lopta bila 70% vremena nisu tu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Jao novinara i pitanja na presu
Jeste li se umorili....... jeste li se oznojili, presvukli da se ne prehladite........ jeste li gladni.......... resetovanje........ možemo li............
Zašto Bekira niko ne suoči sa stvarnošću? Ode čoek sa pressa ko da se ništa nije desilo.
Joj jesmo jadni i bijedni.

Jeste li se umorili....... jeste li se oznojili, presvukli da se ne prehladite........ jeste li gladni.......... resetovanje........ možemo li............
Zašto Bekira niko ne suoči sa stvarnošću? Ode čoek sa pressa ko da se ništa nije desilo.
Joj jesmo jadni i bijedni.

"Ja sam vama rekao malo i uvijeno na koji način ćemo igrati protiv Španije. Odlučili smo da igramo brzo kao što i radimo, ali ne smijemo biti brzopleti"
**** lud zbunjenog
**** lud zbunjenog
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Lik zna da ne znamo brzo rjesavati napade i postavi da tako igramo

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Ispravak , kretnja kroz samo jedan blok i na vrhu reketa prvo Atić ne preuzima , onda i Vrabac ... Iste reakcije , dva napada zaredom . Nikakva reakcija , nema priče ...Ghuraba je napisao/la: ↑30 avg 2025, 23:04Nasih 6 minuta dobre igre u prvoj cetvrtini je palo u vodu kad je brat Adis uveo Kamenjasa umjesto Alibegovica, pa je Aldama kroz kretnje iz blokova dobio pas pod kos za mrtvi zicer. Naredni napad su odigrali istu akciju s istim ishodom. Ne mogu da vjerujem da Nurkic konstantno trazi da mu se spusti lopta, a 5 metara je od kosa. Covjece, pa ne igras protiv juniora da s distance mozes krenuti sa zidanjem. Ova utakmica se nije smjela izgubiti s vise od 10 razlike. Sad se moras nadati da Spanci dobiju i Italiju, sto nije nemoguce, ali...![]()
Volio bih da me sutra iznenade , da proradi u njima naboj , da nas obraduju .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nurkic se bruka realno
Decki opustite se malo,preozbiljno sve vi ovo shvate ,kod kada su grupe izvzcene jasno je bilo da mi nemamo sta tu tražiti nesto posebno s obzirom na renome i kavalitetu protivnika.jbg tako je kako je ispade da se najbolja kosarka igrala odmah na početku nakon nezavisnosti od bivše yuge.Prvo prvenstvo nakon nezavisnosti pod vodstvom legendarnog.kindzeta ,odemo u osminu finala nije mala stvar bila u taj fakat takav rezultat ostvariti ali da nije bilo kvalitete ne bi ni to ostvarili
Zadnja izmjena: Jup, dana/u 30 avg 2025, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Tyson Furya
Meni je Vrabca jedino i zao, covjek realnu izjavu dao, i vidi se kolko mu je krivo.
a kad shvate da je ovo nazalist najbolje sto imamo, bit ce im jos lakse...fali Musa, neki Amer umjesto Robersona, Garza eto pa i Sulejmanovic, ali opet bi to bilo lose i da su svi oni tu jer nemas igraca koji mogu pogoditi otvoren sut za 3 da ovima olaksaju njihovu igru..ne bi bilo 20 al bi bilo 10ak i da smo kompletni...
Zašto? Samo da nam daju neku nadu pa da nas Gruzija oduči od košarke? Neka, hvala.VensanKasel je napisao/la: ↑30 avg 2025, 23:19Ispravak , kretnja kroz samo jedan blok i na vrhu reketa prvo Atić ne preuzima , onda i Vrabac ... Iste reakcije , dva napada zaredom . Nikakva reakcija , nema priče ...Ghuraba je napisao/la: ↑30 avg 2025, 23:04Nasih 6 minuta dobre igre u prvoj cetvrtini je palo u vodu kad je brat Adis uveo Kamenjasa umjesto Alibegovica, pa je Aldama kroz kretnje iz blokova dobio pas pod kos za mrtvi zicer. Naredni napad su odigrali istu akciju s istim ishodom. Ne mogu da vjerujem da Nurkic konstantno trazi da mu se spusti lopta, a 5 metara je od kosa. Covjece, pa ne igras protiv juniora da s distance mozes krenuti sa zidanjem. Ova utakmica se nije smjela izgubiti s vise od 10 razlike. Sad se moras nadati da Spanci dobiju i Italiju, sto nije nemoguce, ali...![]()
Volio bih da me sutra iznenade , da proradi u njima naboj , da nas obraduju .
P.S. Dabogda ja pojeo svoje riječi.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Realnost je da bez jake Slobode i Bosne nema dobre reprezentacije. Ako ništa,oni trebaju da izvoze djecu na koledže.Jup je napisao/la: ↑30 avg 2025, 23:20Decki opustite se malo,preozbiljno sve vi ovo shvate ,kod kada su grupe izvzcene jasno je bilo da mi nemamo stanju tražiti nesto posebno s obzirom na renome i kavlitetu protivnika.jbg tako je kako je ispade da se najbolja kosarka igrala odmah na početku nakon nezavisnosti od bivše yuge.Prvo prvenstvo nakon nezavisnosti pod vodstvom čega.kindzeta odemo u osminu finala nije mala stvar bila u taj fakat takav rezultat ostvariti ali da nije bilo kvalitete ne bi ni to ostvarili
Vidim da se u Bosni to pokrenulo s mrtve tačke.
Na hajr da to krene i u Slobodi.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Odlican Krupalija na NovaBh
Trenutno korisnika/ca: alemsa, nerkolfc, Proximic, zastitaIdentiteta i 36 gostiju.