Baš htio to da napišem, kakva je razlika između 0:2 i 0:3. Ide se na glavu zadnjih 20 minuta pa šta god da se desi.
Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
To je istina, ali prvi gol se nikad nije smio desiti. Meni je zabrinjavajuce da bilo koji top golman primi onakav gol.
Rutinska odbrana je morala biti jednostavno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nadam se da će im ova tekma poslužiti kao upozorenje za ostatak sezone, vidjeli su šta mogu, a šta se desi u minutama samo, tako da ako ništa biće se dosta ozbiljnije za ostale mečeve, bar se nadam iskreno.
Ramsdale škripi malo, Lacazette je tanak isuviše i ne nudi ništa osim duplog pasa ovom iza sebe, ne može to tako ybt.
Uzeti Villu i zaboraviti ovu priliku veceras što prije.
Ramsdale škripi malo, Lacazette je tanak isuviše i ne nudi ništa osim duplog pasa ovom iza sebe, ne može to tako ybt.
Uzeti Villu i zaboraviti ovu priliku veceras što prije.
To je to, ne iskorisiš onakvu priliku i kazna mora doći. Jedino što nervira što smo oba gola primili našom greškom, kod prvog su svi iz odbrane ispali i onda Ramo ono prima a kod drugog nas yeba Saka.bega_afc je napisao/la: ↑16 mar 2022, 22:49Bili su servirani u prvih deset minuta drugog poluvremena, mogli smo komotno sve okrenuti na svoj mlin. Ovakve ekipe ti ne dozvoljavaju taj luksuz da se možeš izvući nekažnjeno. Zato su oni tu gdje jesu, a od ove ekipe se naredne godine mogu očekivati prave stvari, uz adekvatna pojačanja.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Žalim i ja zbog nacina na koji smo pali ali realno mi godinama nismo ni u jednom parametru ispred njih pa je ovdje remi bio kao kuća.
Bukvalno remi morao biti po svemu sudeci na terenu. Veliki veliki zal ostaje za glupost Ramsdalea i Sake
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Šteta Gabi majstore, šteta zaslužio si gol
Bravo Martineli, tako se pokazuju muda. Nema alibi dodavanja, zategneš i to je to, sljedeća će ući.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Oke, ali zahebao je lagani zadnji pas u prazan gol.
Ovog Cedrica ne želim viš nikako gledati u prvih 11.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Yebiga pogriješio je i Saka tri put gore nažalost
Meni malo vidna razlika izmedju Sake i Martinelija je ta što Martineli ne staje na terenu za razliku od Sake, ok Saka je bolji igrač trenutno i mnogo talentovan, ali ovaj bukvalno do zadnje ne staje
Meni malo vidna razlika izmedju Sake i Martinelija je ta što Martineli ne staje na terenu za razliku od Sake, ok Saka je bolji igrač trenutno i mnogo talentovan, ali ovaj bukvalno do zadnje ne staje
U drugom poluvremenu Martineli više nije dobio priliku da igra 1 na 1 protiv Trenta i da ga napravi budalom. Klop je napravio rokadu, sve vrijeme je vezni duplirao.
Sve u svemu, nisam razočaran ni stavom ni igrom. Zicer na početku drugog poluvremena nas je koštao boljeg rezultata, u to sam uvjeren. Ovo je prava situacija da se izvuče pouka i narednu utakmicu uzme trica pod moranje.
Sve u svemu, nisam razočaran ni stavom ni igrom. Zicer na početku drugog poluvremena nas je koštao boljeg rezultata, u to sam uvjeren. Ovo je prava situacija da se izvuče pouka i narednu utakmicu uzme trica pod moranje.
Okrenuti se teškom gostovanju Villi, i ići na tri boda.
Imamo Junajted i Celzi jedan za drugim, nadam se da ćemo uzeti Junajted jer smo izgubili prvi put na najgori mogući način.
Otvoreno sve još uvijek, ali ybg sad se treba uzdati u momke i nadati se najboljem.
Ramsdale i Lacazette bi malo morali da se propitaju šta im se događa, Lacazette je jos malo pa beskoristan gore, a drag mi je i prije je bio puno bolji nego sad
Imamo Junajted i Celzi jedan za drugim, nadam se da ćemo uzeti Junajted jer smo izgubili prvi put na najgori mogući način.
Otvoreno sve još uvijek, ali ybg sad se treba uzdati u momke i nadati se najboljem.
Ramsdale i Lacazette bi malo morali da se propitaju šta im se događa, Lacazette je jos malo pa beskoristan gore, a drag mi je i prije je bio puno bolji nego sad
Dobro smo stajali na terenu, gorcina zbog nacina na koji primismo golove i sto se Martinelli ne nagradi bar jednim pogotkom. Brutalna njegova utakmica.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
brate ne znam o cemu pricas cedric bas dobro igrao i ovu i prosle utakmice, ovo mu je najbolji nivo igre otkako je dosao u arsenal.. nije covjek nista kriv vecerasDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 mar 2022, 23:01Oke, ali zahebao je lagani zadnji pas u prazan gol.
Ovog Cedrica ne želim viš nikako gledati u prvih 11.
I dalje sam iznerviran kako nas prodadose Saka, Ramsdale i Odegaard..
Sto barem nije Xhaka? Sto nije Cedric?
Sto barem nije Xhaka? Sto nije Cedric?
Jedino dobro u ovoj Xhakinoj novoj poziciji je da nas ne može svaku drugu utakmicu sjebati.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Misliš svaku prvu?

Nije ovo uopste bilo lose, fali iskustva u ovakvim utakmicama, a doci ce i to
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
A i da spomenem kako Tierney apsulutno nikako nije pomogao Martineliki veceras. Pamti li iko ijedno njegovo utrcavanje da oslobodi Martinelija duplanja? Generalno nemam pojma koji vrag se desava sa ovim momkom, al njegovo samopouzdanje je u minusu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.