Slavite, veselite se.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma jok, pustit ih da pobjede derbije, sladje posle titule uzimatSteven11 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:17Zelju cemo ebavati dugi niz godina aBd i njihove, kako da ih nazovem, jadne navijace. Jadnike...
Oni su sad smijesni, dok mi sabiramo utiske iz meca sa Celticom.
Sad cemo po treci pehar u nizu... pa aBd i po cetvrti... hejbet vremena da svrsavamo po strumpfetama.
Ebo njih... jos mi je u glavi Celtic...kako krade vrijeme od 75.minute. Protiv FK Sarajeva...
Zivi bili svi pitari. A strumfete, brzo ce sperma po vama, mozete vec rasiriti usnice.
Ko je razocaran. Mi dobili milione, vi dobili 100k. Svi trebamo da slavimo i veselimo s ezajedno, ipak je ovo samo fudbal
Na Grbavici se igra play off za EuroDonerKebab je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:19Zeljo, kad si gladan nisi svoj.
Kad igras evropu bace te redovno u aziju.
Najveci uspjeh, nek komsiji crkne krava!
Gori grbavica!
Njima bolje doslo 100k nego nama 1,5mil.feniksptica je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:21Ko je razocaran. Mi dobili milione, vi dobili 100k. Svi trebamo da slavimo i veselimo s ezajedno, ipak je ovo samo fudbal![]()
Eto vi bi dolazili ovdje sa pricom “Zao nam je komsije malo je falilo”
Ako ne zna nek pita Lutvu.
Daleko od toga da smo svi isti. Malo ko je gurbet poput zeljeznicarovih navijaca. Iskompleksirani do neba, posebno u ovih zadnjih par godina qaranja, a bice im jos gore u nadolazecim godinamaBosniaBoston je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:27Eto vi bi dolazili ovdje sa pricom “Zao nam je komsije malo je falilo”![]()
![]()
Svi smo ista **** i to je jedina realnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.