HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Babilon
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Babilon » 30 maj 2010, 11:02

Samo nek uprava zadrzi mlade talente poput:
Hadzica,Sunjica(osim jako dobre ponude),Anicica,M,Susica,P.Susica,Turica,Sarca!
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 30 maj 2010, 12:47

lamine Diarra !
slika
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 30 maj 2010, 15:12

I jos jedan minus upravi,nek plati cistacicu ili nekoga da pocupa travu sa tribina ,pogotovo stajanja i gornje tribine,sramota kolike biljke su narasle,kao da je botanicki vrt a ne jeb... stadion!
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 30 maj 2010, 21:13

Babilon je napisao/la:I jos jedan minus upravi,nek plati cistacicu ili nekoga da pocupa travu sa tribina ,pogotovo stajanja i gornje tribine,sramota kolike biljke su narasle,kao da je botanicki vrt a ne jeb... stadion!
pa bola dokle ces ovdje vise istresati svaku i mimimalnu negativnost :evil:
ccc...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 30 maj 2010, 21:15

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
Babilon je napisao/la:I jos jedan minus upravi,nek plati cistacicu ili nekoga da pocupa travu sa tribina ,pogotovo stajanja i gornje tribine,sramota kolike biljke su narasle,kao da je botanicki vrt a ne jeb... stadion!
ccc...
Samo kazem,mozda Coric cita! :mrgreen:
Pa kolega zar nije ono sramota?Trava do koljena na stajanju a na gornjoj tribini botanicki vrt!
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 30 maj 2010, 21:23

Babilon je napisao/la:
ccc...
Pa kolega zar nije ono sramota?Trava do koljena na stajanju a na gornjoj tribini botanicki vrt!
jos malo i dolaze europske utakmice i stadion ce kao i svake godine dobiti osvjezenje...pa tako ce i ta trava bit osisana...
a coric nema pojma sa zivotom pa tako i sa internetom,pa budi siguran da i ne cita...ali i ova tema kao i sve druge interne stvari vezano za nas klub,nisu za ovog foruma...imas nas na zrinjski.info i citaj,pitaj ,sudjeluj ali nemoj ovamo prenositi te stvari..mozemo u sekundi saznati ip adresu..nema potrebe za tim,ako si pravi navijac ili sta vec,idi tamo, a ovdje se javi(ako vec moras)sa informacijama koje procjenis da mogu svi znati,ali ne donosi sam odluke...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 maj 2010, 00:27

Čuj saznati Ip :mrgreen:

Šta ti znaš je li čovjek navijač ili ne, da je više takvih momaka sve bi bolje bilo. Njemu svaka čast na objektivnosti , a ti i dalje glumi nekog fanatika :roll:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 maj 2010, 03:19

Babilon je napisao/la:
jos malo i dolaze europske utakmice i stadion ce kao i svake godine dobiti osvjezenje...pa tako ce i ta trava bit osisana...
a coric nema pojma sa zivotom pa tako i sa internetom,pa budi siguran da i ne cita...ali i ova tema kao i sve druge interne stvari vezano za nas klub,nisu za ovog foruma...imas nas na zrinjski.info i citaj,pitaj ,sudjeluj ali nemoj ovamo prenositi te stvari..mozemo u sekundi saznati ip adresu..nema potrebe za tim,ako si pravi navijac ili sta vec,idi tamo, a ovdje se javi(ako vec moras)sa informacijama koje procjenis da mogu svi znati,ali ne donosi sam odluke...
Neko glumi šerifa, meni se čini. Momak uopšte ne piše o Ultrasima, da piše, poštujem reakciju. Ovako, ispadaš smiješan, realno. Čuj smeta mu što je čovjek napisao da treba počupati travu sa stadiona. Aaaaaaaaa
Pobježe ti konj, šerife :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 31 maj 2010, 07:37

Ma najbolje nepisat nista u vezi Zrinjskog i gotovo,ni kritiku niti pohvalu,kakva je fora između ovog portala i zrinjski info?
Moze također tamo bilo tko upasti i prenijeti informacije s tog foruma na ovaj? :? Zar ne?
Osim toga kao sto je nikadizvini rekao ne pisem nista o navijacima i sl vec o nesposobnim ljudima u upravi,ako je to zlocin onda ok.
Eto vas tamo i pisi te bajke,svađajte se sa sarajlijama tko je bolji,jaci bla bla,a kad saznas ip adresu slobodno navrati!Bit ces pocascen kao i svaki moj gost!
HSK Zrinjski Mostar

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 31 maj 2010, 11:02

Babilon je napisao/la:Ma najbolje nepisat nista u vezi Zrinjskog i gotovo,ni kritiku niti pohvalu,kakva je fora između ovog portala i zrinjski info?
Moze također tamo bilo tko upasti i prenijeti informacije s tog foruma na ovaj? :? Zar ne?
Osim toga kao sto je nikadizvini rekao ne pisem nista o navijacima i sl vec o nesposobnim ljudima u upravi,ako je to zlocin onda ok.
Eto vas tamo i pisi te bajke,svađajte se sa sarajlijama tko je bolji,jaci bla bla,a kad saznas ip adresu slobodno navrati!Bit ces pocascen kao i svaki moj gost!
Drug, hajd' ne sekiraj se. Mene je iskustvo naucilo da je ovdje (mislim ovu zemlju) najteze covjeku biti normalan. Odmah svima upadas u oci.

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 31 maj 2010, 15:23

MOLIM DOTIČNU GOSPODU DA MAKNU NAPISANE NEISTINE OKO SIR JOVIĆA NA NASLOVNOJ STRANICI!!!

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 31 maj 2010, 15:25

Samo ZRINJA je napisao/la:MOLIM DOTIČNU GOSPODU DA MAKNU NAPISANE NEISTINE OKO SIR JOVIĆA NA NASLOVNOJ STRANICI!!!
ne deri se

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 31 maj 2010, 15:28

spajz je napisao/la:
Samo ZRINJA je napisao/la:MOLIM DOTIČNU GOSPODU DA MAKNU NAPISANE NEISTINE OKO SIR JOVIĆA NA NASLOVNOJ STRANICI!!
ne deri se
Začepi uši i otpepaj

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 31 maj 2010, 16:13

Božičić umjesto Jovića?
Treneru Zrinjskog Draganu Joviću istekao je ugovor sa mostarskim klubom, a o njegovoj sudbini večeras će odlučivati Upravni odmor Plemića.Postoji velika vjerovatnoća da čelnici mostarske ekipe ne ponude nastavak saradnje Joviću, a već su se pojavila dva imena kao potencijalni nasljednici ovog stručnjaka na kormilu Zrinjskog.Najozbiljniji kandidat za novog trenera, u slučaju da Upravni odbor Zrinjskog izglasa neproduživanje ugovora Joviću, jeste nekadašnji trener Modriče i Bežanije, srbijanski stručnjak Slaviša Božičić, a u opticaju je ime i donedavnog trenera Slavije Milomira Odovića.

za vašu informaciju jedino moguće je da blaž slišković zamjeni dragana jovića, za što postoje mali izgledi.
svi se mi nadamo da će sir dragan i dalje sjediti na klupi zrinjskog.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 maj 2010, 23:37

Ja iskreno ne vidim razlog zasto bi neko promjenio Jovica s onoliko problema koliko je on imao sa igrackim kadrom tesko bi bilo ko sta napravio, uostalom covjek redovno izviuce nekog anonimca od koga napravi igraca
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 31 maj 2010, 23:48

plemic1 je napisao/la:naravno,na ovom portalu ni rijeci o transferu Krese u Slovan.... :twisted:

a bekric i nakva juzna koreja odmah objavljeno....

CESTITKE UREDNICI :oops: :oops:
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-37177.htm
Bolje malo pogledaj pa ces sve naci "ugroženi"
:lol:

UMobolnik
Kontakt:

Post Postao/la UMobolnik » 01 jun 2010, 00:36

bang je napisao/la:
plemic1 je napisao/la:naravno,na ovom portalu ni rijeci o transferu Krese u Slovan.... :twisted:

Ipak ti malo otvori oči, ovako :shock: , pa ćeš vidjeti da je on post ostavio "Postao/la plemic1 dana 28 svi 2010, 18:29", a vijest na portalu je objavljena "Piše: A. Beganović, Subota, 29.05.10. 10:21."...a vijest na zrinjski.info i na ostalim portalima koji su je prenijeli je već bila 28. svibnja u popodnevnim satima, nešto prije nego je plemic1 ovdje ostavio post...

Eto, nije mi bilo mrsko, čuj "ugroženi" ccc...a i ovakvi ugroženi razvaljujemo i haramo ligom, zapitaj se šta bi bilo u suprotnom...ali nek je nama naš Sir Dragan ostao odmah mi toplo oko srca...slika

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 01 jun 2010, 00:41

UMobolnik je napisao/la:
bang je napisao/la:

Ipak ti malo otvori oči, ovako :shock: , pa ćeš vidjeti da je on post ostavio "Postao/la plemic1 dana 28 svi 2010, 18:29", a vijest na portalu je objavljena "Piše: A. Beganović, Subota, 29.05.10. 10:21."...a vijest na zrinjski.info i na ostalim portalima koji su je prenijeli je već bila 28. svibnja u popodnevnim satima, nešto prije nego je plemic1 ovdje ostavio post...

Eto, nije mi bilo mrsko, čuj "ugroženi" ccc...a i ovakvi ugroženi razvaljujemo i haramo ligom, zapitaj se šta bi bilo u suprotnom...ali nek je nama naš Sir Dragan ostao odmah mi toplo oko srca...slika
Nigdje tog tvog posta nema a prelisto sam dvije stranice posljedni je ovaj gore sto sam ja citiro, a to za ugrozeni ocigledno nisi shvatio ironiju jos stavio pod navodne znake vala ako je iko ugrozen vi niste

UMobolnik
Kontakt:

Post Postao/la UMobolnik » 01 jun 2010, 00:45

bang je napisao/la: Nigdje tog tvog posta nema a prelisto sam dvije stranice posljedni je ovaj gore sto sam ja citiro, a to za ugrozeni ocigledno nisi shvatio ironiju jos stavio pod navodne znake vala ako je iko ugrozen vi niste
Kojeg bola mog...pa ti si citirao TAJ post...stranica teme 248, 3. post od vrha prema dnu :shock:

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 01 jun 2010, 00:47

UMobolnik je napisao/la:
bang je napisao/la:

Evo ovo sto sam drugom bojom oznacio oces da ti nacrtam

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.