HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Samo nek uprava zadrzi mlade talente poput:
Hadzica,Sunjica(osim jako dobre ponude),Anicica,M,Susica,P.Susica,Turica,Sarca!
Hadzica,Sunjica(osim jako dobre ponude),Anicica,M,Susica,P.Susica,Turica,Sarca!
HSK Zrinjski Mostar
I jos jedan minus upravi,nek plati cistacicu ili nekoga da pocupa travu sa tribina ,pogotovo stajanja i gornje tribine,sramota kolike biljke su narasle,kao da je botanicki vrt a ne jeb... stadion!
HSK Zrinjski Mostar
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
pa bola dokle ces ovdje vise istresati svaku i mimimalnu negativnostBabilon je napisao/la:I jos jedan minus upravi,nek plati cistacicu ili nekoga da pocupa travu sa tribina ,pogotovo stajanja i gornje tribine,sramota kolike biljke su narasle,kao da je botanicki vrt a ne jeb... stadion!

ccc...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Samo kazem,mozda Coric cita!HŠKZ-svetinja je napisao/la:pa bola dokle ces ovdje vise istresati svaku i mimimalnu negativnostBabilon je napisao/la:I jos jedan minus upravi,nek plati cistacicu ili nekoga da pocupa travu sa tribina ,pogotovo stajanja i gornje tribine,sramota kolike biljke su narasle,kao da je botanicki vrt a ne jeb... stadion!![]()
ccc...

Pa kolega zar nije ono sramota?Trava do koljena na stajanju a na gornjoj tribini botanicki vrt!
HSK Zrinjski Mostar
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
jos malo i dolaze europske utakmice i stadion ce kao i svake godine dobiti osvjezenje...pa tako ce i ta trava bit osisana...Babilon je napisao/la:Samo kazem,mozda Coric cita!HŠKZ-svetinja je napisao/la:pa bola dokle ces ovdje vise istresati svaku i mimimalnu negativnostBabilon je napisao/la:I jos jedan minus upravi,nek plati cistacicu ili nekoga da pocupa travu sa tribina ,pogotovo stajanja i gornje tribine,sramota kolike biljke su narasle,kao da je botanicki vrt a ne jeb... stadion!![]()
ccc...![]()
Pa kolega zar nije ono sramota?Trava do koljena na stajanju a na gornjoj tribini botanicki vrt!
a coric nema pojma sa zivotom pa tako i sa internetom,pa budi siguran da i ne cita...ali i ova tema kao i sve druge interne stvari vezano za nas klub,nisu za ovog foruma...imas nas na zrinjski.info i citaj,pitaj ,sudjeluj ali nemoj ovamo prenositi te stvari..mozemo u sekundi saznati ip adresu..nema potrebe za tim,ako si pravi navijac ili sta vec,idi tamo, a ovdje se javi(ako vec moras)sa informacijama koje procjenis da mogu svi znati,ali ne donosi sam odluke...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Čuj saznati Ip
Šta ti znaš je li čovjek navijač ili ne, da je više takvih momaka sve bi bolje bilo. Njemu svaka čast na objektivnosti , a ti i dalje glumi nekog fanatika

Šta ti znaš je li čovjek navijač ili ne, da je više takvih momaka sve bi bolje bilo. Njemu svaka čast na objektivnosti , a ti i dalje glumi nekog fanatika

- nikad_izvini
- Kontakt:
Neko glumi šerifa, meni se čini. Momak uopšte ne piše o Ultrasima, da piše, poštujem reakciju. Ovako, ispadaš smiješan, realno. Čuj smeta mu što je čovjek napisao da treba počupati travu sa stadiona. AaaaaaaaaHŠKZ-svetinja je napisao/la:jos malo i dolaze europske utakmice i stadion ce kao i svake godine dobiti osvjezenje...pa tako ce i ta trava bit osisana...Babilon je napisao/la:
Samo kazem,mozda Coric cita!![]()
a coric nema pojma sa zivotom pa tako i sa internetom,pa budi siguran da i ne cita...ali i ova tema kao i sve druge interne stvari vezano za nas klub,nisu za ovog foruma...imas nas na zrinjski.info i citaj,pitaj ,sudjeluj ali nemoj ovamo prenositi te stvari..mozemo u sekundi saznati ip adresu..nema potrebe za tim,ako si pravi navijac ili sta vec,idi tamo, a ovdje se javi(ako vec moras)sa informacijama koje procjenis da mogu svi znati,ali ne donosi sam odluke...
Pobježe ti konj, šerife

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Ma najbolje nepisat nista u vezi Zrinjskog i gotovo,ni kritiku niti pohvalu,kakva je fora između ovog portala i zrinjski info?
Moze također tamo bilo tko upasti i prenijeti informacije s tog foruma na ovaj?
Zar ne?
Osim toga kao sto je nikadizvini rekao ne pisem nista o navijacima i sl vec o nesposobnim ljudima u upravi,ako je to zlocin onda ok.
Eto vas tamo i pisi te bajke,svađajte se sa sarajlijama tko je bolji,jaci bla bla,a kad saznas ip adresu slobodno navrati!Bit ces pocascen kao i svaki moj gost!
Moze također tamo bilo tko upasti i prenijeti informacije s tog foruma na ovaj?

Osim toga kao sto je nikadizvini rekao ne pisem nista o navijacima i sl vec o nesposobnim ljudima u upravi,ako je to zlocin onda ok.
Eto vas tamo i pisi te bajke,svađajte se sa sarajlijama tko je bolji,jaci bla bla,a kad saznas ip adresu slobodno navrati!Bit ces pocascen kao i svaki moj gost!
HSK Zrinjski Mostar
Drug, hajd' ne sekiraj se. Mene je iskustvo naucilo da je ovdje (mislim ovu zemlju) najteze covjeku biti normalan. Odmah svima upadas u oci.Babilon je napisao/la:Ma najbolje nepisat nista u vezi Zrinjskog i gotovo,ni kritiku niti pohvalu,kakva je fora između ovog portala i zrinjski info?
Moze također tamo bilo tko upasti i prenijeti informacije s tog foruma na ovaj?Zar ne?
-
MOLIM DOTIČNU GOSPODU DA MAKNU NAPISANE NEISTINE OKO SIR JOVIĆA NA NASLOVNOJ STRANICI!!!
ne deri seSamo ZRINJA je napisao/la:MOLIM DOTIČNU GOSPODU DA MAKNU NAPISANE NEISTINE OKO SIR JOVIĆA NA NASLOVNOJ STRANICI!!!
-
Začepi uši i otpepajspajz je napisao/la:ne deri seSamo ZRINJA je napisao/la:MOLIM DOTIČNU GOSPODU DA MAKNU NAPISANE NEISTINE OKO SIR JOVIĆA NA NASLOVNOJ STRANICI!!
Božičić umjesto Jovića?
Treneru Zrinjskog Draganu Joviću istekao je ugovor sa mostarskim klubom, a o njegovoj sudbini večeras će odlučivati Upravni odmor Plemića.Postoji velika vjerovatnoća da čelnici mostarske ekipe ne ponude nastavak saradnje Joviću, a već su se pojavila dva imena kao potencijalni nasljednici ovog stručnjaka na kormilu Zrinjskog.Najozbiljniji kandidat za novog trenera, u slučaju da Upravni odbor Zrinjskog izglasa neproduživanje ugovora Joviću, jeste nekadašnji trener Modriče i Bežanije, srbijanski stručnjak Slaviša Božičić, a u opticaju je ime i donedavnog trenera Slavije Milomira Odovića.
za vašu informaciju jedino moguće je da blaž slišković zamjeni dragana jovića, za što postoje mali izgledi.
svi se mi nadamo da će sir dragan i dalje sjediti na klupi zrinjskog.
Treneru Zrinjskog Draganu Joviću istekao je ugovor sa mostarskim klubom, a o njegovoj sudbini večeras će odlučivati Upravni odmor Plemića.Postoji velika vjerovatnoća da čelnici mostarske ekipe ne ponude nastavak saradnje Joviću, a već su se pojavila dva imena kao potencijalni nasljednici ovog stručnjaka na kormilu Zrinjskog.Najozbiljniji kandidat za novog trenera, u slučaju da Upravni odbor Zrinjskog izglasa neproduživanje ugovora Joviću, jeste nekadašnji trener Modriče i Bežanije, srbijanski stručnjak Slaviša Božičić, a u opticaju je ime i donedavnog trenera Slavije Milomira Odovića.
za vašu informaciju jedino moguće je da blaž slišković zamjeni dragana jovića, za što postoje mali izgledi.
svi se mi nadamo da će sir dragan i dalje sjediti na klupi zrinjskog.
Ja iskreno ne vidim razlog zasto bi neko promjenio Jovica s onoliko problema koliko je on imao sa igrackim kadrom tesko bi bilo ko sta napravio, uostalom covjek redovno izviuce nekog anonimca od koga napravi igraca
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-37177.htmplemic1 je napisao/la:naravno,na ovom portalu ni rijeci o transferu Krese u Slovan....![]()
a bekric i nakva juzna koreja odmah objavljeno....
CESTITKE UREDNICI![]()
Bolje malo pogledaj pa ces sve naci "ugroženi"

Ipak ti malo otvori oči, ovakobang je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-37177.htmplemic1 je napisao/la:naravno,na ovom portalu ni rijeci o transferu Krese u Slovan....![]()
CESTITKE UREDNICI![]()

Eto, nije mi bilo mrsko, čuj "ugroženi" ccc...a i ovakvi ugroženi razvaljujemo i haramo ligom, zapitaj se šta bi bilo u suprotnom...ali nek je nama naš Sir Dragan ostao odmah mi toplo oko srca...

Nigdje tog tvog posta nema a prelisto sam dvije stranice posljedni je ovaj gore sto sam ja citiro, a to za ugrozeni ocigledno nisi shvatio ironiju jos stavio pod navodne znake vala ako je iko ugrozen vi nisteUMobolnik je napisao/la:Ipak ti malo otvori oči, ovakobang je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-37177.htmplemic1 je napisao/la:naravno,na ovom portalu ni rijeci o transferu Krese u Slovan....![]()
CESTITKE UREDNICI![]()
, pa ćeš vidjeti da je on post ostavio "Postao/la plemic1 dana 28 svi 2010, 18:29", a vijest na portalu je objavljena "Piše: A. Beganović, Subota, 29.05.10. 10:21."...a vijest na zrinjski.info i na ostalim portalima koji su je prenijeli je već bila 28. svibnja u popodnevnim satima, nešto prije nego je plemic1 ovdje ostavio post...
Eto, nije mi bilo mrsko, čuj "ugroženi" ccc...a i ovakvi ugroženi razvaljujemo i haramo ligom, zapitaj se šta bi bilo u suprotnom...ali nek je nama naš Sir Dragan ostao odmah mi toplo oko srca...
Kojeg bola mog...pa ti si citirao TAJ post...stranica teme 248, 3. post od vrha prema dnubang je napisao/la: Nigdje tog tvog posta nema a prelisto sam dvije stranice posljedni je ovaj gore sto sam ja citiro, a to za ugrozeni ocigledno nisi shvatio ironiju jos stavio pod navodne znake vala ako je iko ugrozen vi niste

Evo ovo sto sam drugom bojom oznacio oces da ti nacrtamUMobolnik je napisao/la:Ipak ti malo otvori oči, ovakobang je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-37177.htmplemic1 je napisao/la:naravno,na ovom portalu ni rijeci o transferu Krese u Slovan....![]()
CESTITKE UREDNICI![]()
, pa ćeš vidjeti da je on post ostavio "Postao/la plemic1 dana 28 svi 2010, 18:29", a vijest na portalu je objavljena "Piše: A. Beganović, Subota, 29.05.10. 10:21."...a vijest na zrinjski.info i na ostalim portalima koji su je prenijeli je već bila 28. svibnja u popodnevnim satima, nešto prije nego je plemic1 ovdje ostavio post...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.