Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sad ce Nole da mu naplati ono **** sa RG! Danas ajmo Dzoni, ajmo Rafa, ajmo Serena(uz pjesmu Cuti dok te karam). A Stosur je favorit protiv dvoglave dzukele:-)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Promijenjen je raspored US Opena. Žensko finale će se igrati u nedjelju a muško u ponedjeljak
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Sa ovakvim Jankom, odbrana DC ne dolazi u pitanje.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Ma i bez Janka,Nole dobije dvije onu treću mogu i jaIgorBL je napisao/la:Sa ovakvim Jankom, odbrana DC ne dolazi u pitanje.

"Indija,Pakistan..."
Sve mi se cini da je Nadal glavni favorit za osvajanje JuEsOpena
.
Federer igra na svom standardnom nivou,. Nema kod njega previse oscilacija, tacno se zna sta on moze napraviti. Djokovic me nije impresionirao. Igra mu je opala od finala Vimbldona. Moguce da ce ga okrsaj sa Federerom dodatno inspirisati, pa da se vrati na ubitacni kolosjek sa pocetka sezone. Dajem blagu, minimalnu sansu Djokovicu.
Ne vidim kako Rodik moze pobjediti Nadala. Jedino da ima tri as serivsa u svakom servis gejmu
. Nista nije nemoguce, al' Rodiku u ovom mecu dajem minimalne sanse.
Marej je veliki favorit protiv Iznera, al' nista ni ovdje nije nemoguce,.. Zna Izner poluditi, a tada je za svakog opasan. Ipak mislim da Marej nece odigrati toliko lose da bi mog'o izgubiti ovaj mec.
Nadal ce svako biti favorit u eventualnom polufinalu. Marej ima igru da pobjedi svakoga, al' jos uvijek nema karakter da bi to ostvario. Moze se desiti da poludi i pobjedi Nadala, mada u to bas ne vjerujem. Al' ako se to i desi, onda u finalu gubi ko god mu bio sa druge strane. Ne moze on vezati dvi velike pobjede na GS turniru.
Nadal jos uvijek nije na svom vrhunskom nivou, posebno u ofanzivnom dijelu igre. Mislim da bi za njega bilo dobro da u finalu igra sa Federerom, jer je protiv njega uvijek favorit (iz vise razloga). Sumnjam da ga Rodzer moze pobjediti u eventualnom finalu, mada se sa njim nikada ne zna. Veliko je on igrac i uvijek moze do pobjede. Nadal se opet vjerovatno ne bi obradovao Djokovicu radi porazavajuceg medjusobnog skora u ovoj sezoni. Djokovic je nas'o igru za Nadala i on jos ne zna kako da na to odgovori
. Mislim da ce Nadal biti silno motivisan ako dodje do tog meca. Djokovic opet ne igra tako dobro kao u Melburnu ili Londonu. Mislim da bi Nadal bio blagi favorit u eventualnom finalnom mecu sa Djokovicem.
Bice zanimljivo!!

Federer igra na svom standardnom nivou,. Nema kod njega previse oscilacija, tacno se zna sta on moze napraviti. Djokovic me nije impresionirao. Igra mu je opala od finala Vimbldona. Moguce da ce ga okrsaj sa Federerom dodatno inspirisati, pa da se vrati na ubitacni kolosjek sa pocetka sezone. Dajem blagu, minimalnu sansu Djokovicu.
Ne vidim kako Rodik moze pobjediti Nadala. Jedino da ima tri as serivsa u svakom servis gejmu

Marej je veliki favorit protiv Iznera, al' nista ni ovdje nije nemoguce,.. Zna Izner poluditi, a tada je za svakog opasan. Ipak mislim da Marej nece odigrati toliko lose da bi mog'o izgubiti ovaj mec.
Nadal ce svako biti favorit u eventualnom polufinalu. Marej ima igru da pobjedi svakoga, al' jos uvijek nema karakter da bi to ostvario. Moze se desiti da poludi i pobjedi Nadala, mada u to bas ne vjerujem. Al' ako se to i desi, onda u finalu gubi ko god mu bio sa druge strane. Ne moze on vezati dvi velike pobjede na GS turniru.
Nadal jos uvijek nije na svom vrhunskom nivou, posebno u ofanzivnom dijelu igre. Mislim da bi za njega bilo dobro da u finalu igra sa Federerom, jer je protiv njega uvijek favorit (iz vise razloga). Sumnjam da ga Rodzer moze pobjediti u eventualnom finalu, mada se sa njim nikada ne zna. Veliko je on igrac i uvijek moze do pobjede. Nadal se opet vjerovatno ne bi obradovao Djokovicu radi porazavajuceg medjusobnog skora u ovoj sezoni. Djokovic je nas'o igru za Nadala i on jos ne zna kako da na to odgovori

Bice zanimljivo!!
Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 11 sep 2011, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Marej? Rodik?
Come on...

Come on...
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da Nadal kojim slučajem ide na Isnera u četvrtfinalu, tad bih mu prognozir'o kraj.
Isno je pokaz'o da može kontra Nadala (i to na njegovoj podlozi), a ovdje je još opasniji. No, kontra Murraya mu ne dajem neke prevelike šanse. Da ne bi bilo zabune, ne mislim da je Murray kvalitetniji i bolji od Nadala (sorry @Virtu4l
), već da mu ovakvi više odgovaraju. 
S druge strane, Roddicku ne dajem nikakve šanse. Možda da uzme set (igrom slučaja), al' da bi dobio meč mora dati vitre.
No, navijaću za njega (ne'am pojma što).
Poželio sam one njegove bomba-servise (jbt, pa hoće li ikad odservirati onako?), pa da vidim i Rafine reakcije na iste.
Pobjednici ovih dvaju mečeva će se susresti u polufinalu. Po svemu sudeći, to bi trebali biti Murray i Nadal (gle čuda). Za razliku od @Valencie, ipak vidim šansu Britanca. Može on dobiti Nadala, u to sam siguran. Ne bi mu bilo prvi put, ha ya. Vraćao se kontra Robina u život (nakon gubitka prva 2 seta), dakle, već je bio na rubu ponora. Nadal mu to svakako neće dopustiti (ukoliko nanjuši krv, to je gotova priča). No, ovaj meč je ipak daleko, možda do njega nikako i ne dođe, tako da sam sad u SF fazi.
Fedex vs Nole je svojevrsno finale. Rodžo ga je dobio kada se mislio da je to nemoguće (polufinale RG-a). Da l' može i zaustaviti i sada Noleta? Skoro da je kraj sezone, tako da je razumljivo da Nole ne izgleda svježe kao na početku iste. Blagi pad jeste primjetan, al' opet je Nole visoko podig'o ljestvicu. Tja, pa samo ima 2 poraza ove sezone (Fedex i Murray). To dovoljno govori o njegovoj igri. Na US openu je pružio nekoliko sjajnih mečeva, no u nekoliko se i mučio. Fedex je im'o težak ispit kontra Čilića, a poslije mu prašinar Monaco i nabrijani Tsonga nisu mogli ništa. Nadam se meču koji će otići u 5 setova, pa nek koncentrisaniji i bolji odnese pobjedu. Tipujem ipak na Đokovića. Ma nek' ode momak do samog kraja i nek uzme i 3 GS ove sezone. Zaslužio je to svojim igrama.
Btw, mišljenja sam da će i sam Nole navijati da se na drugoj strani mreže nađe Nadal (Nole ga je masakrir'o ove godine), a ne Murray (projektovano polufinale, da ne bi bilo zabune
).
U svakom slučaju, jedva čekam ove mečeve. Moram priznati da me ova kiša izludila, pa u ponudi 3 dana jedni te isti teniski parovi.

S druge strane, Roddicku ne dajem nikakve šanse. Možda da uzme set (igrom slučaja), al' da bi dobio meč mora dati vitre.

Pobjednici ovih dvaju mečeva će se susresti u polufinalu. Po svemu sudeći, to bi trebali biti Murray i Nadal (gle čuda). Za razliku od @Valencie, ipak vidim šansu Britanca. Može on dobiti Nadala, u to sam siguran. Ne bi mu bilo prvi put, ha ya. Vraćao se kontra Robina u život (nakon gubitka prva 2 seta), dakle, već je bio na rubu ponora. Nadal mu to svakako neće dopustiti (ukoliko nanjuši krv, to je gotova priča). No, ovaj meč je ipak daleko, možda do njega nikako i ne dođe, tako da sam sad u SF fazi.

Fedex vs Nole je svojevrsno finale. Rodžo ga je dobio kada se mislio da je to nemoguće (polufinale RG-a). Da l' može i zaustaviti i sada Noleta? Skoro da je kraj sezone, tako da je razumljivo da Nole ne izgleda svježe kao na početku iste. Blagi pad jeste primjetan, al' opet je Nole visoko podig'o ljestvicu. Tja, pa samo ima 2 poraza ove sezone (Fedex i Murray). To dovoljno govori o njegovoj igri. Na US openu je pružio nekoliko sjajnih mečeva, no u nekoliko se i mučio. Fedex je im'o težak ispit kontra Čilića, a poslije mu prašinar Monaco i nabrijani Tsonga nisu mogli ništa. Nadam se meču koji će otići u 5 setova, pa nek koncentrisaniji i bolji odnese pobjedu. Tipujem ipak na Đokovića. Ma nek' ode momak do samog kraja i nek uzme i 3 GS ove sezone. Zaslužio je to svojim igrama.
Btw, mišljenja sam da će i sam Nole navijati da se na drugoj strani mreže nađe Nadal (Nole ga je masakrir'o ove godine), a ne Murray (projektovano polufinale, da ne bi bilo zabune

U svakom slučaju, jedva čekam ove mečeve. Moram priznati da me ova kiša izludila, pa u ponudi 3 dana jedni te isti teniski parovi.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nema šanse da danas ispadne Rafaretro je napisao/la:Kakav Nadal, taj danas ispada.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Nije on Roger, on je majstor!!!!!!!!!!!
Samoanac nije znao gdje je! Sad laganica protiv Dokovica i akoBogda na 17. GS titulu u 30. godini sa stomakom, sad ce unuci jos malo
Volio bih Nadala u finalu, da mu naplati za sve GS-ove! A moze i Roddick i jos jedno epsko finale!
Samoanac nije znao gdje je! Sad laganica protiv Dokovica i akoBogda na 17. GS titulu u 30. godini sa stomakom, sad ce unuci jos malo

Volio bih Nadala u finalu, da mu naplati za sve GS-ove! A moze i Roddick i jos jedno epsko finale!

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Javis mi se poslije meca?DANTES je napisao/la:Da edine laganica. Hendikep na Noleta,a?
Roger Federer the greatest of all time!
Pozitivno sam se iznenadio saznavši da je Federer pomeo Tsongu 3:0 u setovima. Jednostavno, nakon poraza i preokreta od 0:2 na Wimbledonu, nisam vjerovao da će Roger na ovakav način doći do pobjede. Uglavnom, zadovoljan sam izdanjem meni dragog Švicarca, te se nadam da će smoći snage i još jednom uništiti Novaku šampionske ambicije (sjetimo se polufinale RG-a). Što se tiče ostalih mečeva, očekujem pobjede Nadala i Murraya, te još jedno, nadasve zanimljivo polufinale. 

-
- Kontakt:
U mecu izmedju Federera i Novaka ne znam sta da ocekujem,moze se svasta desit. A vjerovatno Murray i Nadal ce igrati drugi plufinale,tu ocekujem pobjedu Murraya,mislim da nece sebi dopustit da opet ispadne u jednom GS-u u polufinalu,a i bolji je od Nadala na betonu,pobjedio ga je par puta. Nadam se finalu Federer-Murray
)

YNWA!
Odvede Isner meč u 4.set
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Zaboravih reći, to je također i moja želja.karameldar je napisao/la:U mecu izmedju Federera i Novaka ne znam sta da ocekujem,moze se svasta desit. A vjerovatno Murray i Nadal ce igrati drugi plufinale,tu ocekujem pobjedu Murraya,mislim da nece sebi dopustit da opet ispadne u jednom GS-u u polufinalu,a i bolji je od Nadala na betonu,pobjedio ga je par puta. Nadam se finalu Federer-Murray)

come on,john!
Bit će ti od Virtualnoghege je napisao/la:come on,john!
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
nadajmo se da john uzima ovo u tie breaku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.