FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 06 okt 2010, 14:15

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 okt 2010, 14:15

aleksandar_veliki je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Naštelio pobjedu što je svirao faul :o :o :o :shock: :shock: a odbrana Čelika namjerno pustila gol da bi citava država vidjela tu STRAŠNU NEPRAVDU, jelde.
Drug pripazi malo kako se izrazavas. Nema smisla, Banovici su blizu.
Izvinjavam se drug :!: ...necu više ni pisati ništa u vezi ove utakmice jer bezveze trošim živce raspravljajuci se sa djecom i likovima koji u svemu vide neke zavjere, nepravde i slicno....povlacim se definitivno iz ove diskusije u vezi sinošnje utakmice....neka prica ko šta hoce, boli me briga

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 okt 2010, 14:26

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 06 okt 2010, 14:27

Ostaću pri onome što sam rekao vezano za tekmu i ostalo jer ne želim da se zamjeram s rajom. Svako ima pravo na svoje mišljenje i viđenje. Reći su samo na kraju: Blago vama.

Idemo dalje

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 okt 2010, 14:35

Ma pustite ih nek' plaču.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 okt 2010, 14:40

slika

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 06 okt 2010, 15:50

jao **** cuj 4 hiljade ljudii !
fahro pitaru! :)))

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 06 okt 2010, 17:03

samir_tm87 je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:A bilo je jedno 12 000....

ne , bilo je jedno 6000 - 7000
sto nas ima masala
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 okt 2010, 17:08

i tako pitar sam sebe izofira...netrebamo mu mi nista reci :mrgreen:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 06 okt 2010, 17:10

Onaj lik što prodaje košpice, kaže da je prod'o k'o da je bilo 20 000. :lol:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 okt 2010, 17:11

Seyo_TM je napisao/la:i tako pitar sam sebe izofira...netrebamo mu mi nista reci :mrgreen:
odusevljeno doceka Seyo :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 okt 2010, 17:19

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:i tako pitar sam sebe izofira...netrebamo mu mi nista reci :mrgreen:
odusevljeno doceka Seyo :D
biseri se nizu...perjanice nase :D

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 06 okt 2010, 17:35

čamac je napisao/la:Ma ne znam ljudi, ali ovo je za mene još jedna velika sramota i poniženje i opet što je najgore pod prenosom. Apsolutno nikave igre nema niti se više zna šta ko igra. Čulum i Savić ne mogu zajedno igrati. Zeba ni sam ne zna šta igra. Stana na beku niđe veze itd. U nas jedino Šeha i Lazo igraju svoje ovo ostalo bez ikakvog smisla. Ne može se reči da se momci nisu trudili, ali to se valjda podrazumijeva i to nije dovoljno. Fali tu još mnogo toga.
Čelik ne da nas je razvalio nego je skroz bolja ekipa. Imaju ba bolje igraće, nije više stvar ni igre već kvalitete. Purić je pojam za ove naše vedete. Igraju brzo, kreću se, zna se ko šta igra itd. Najgore što se ja uopšte nisam iznenadio i davno sam rek'o kad dođe malo kvalitetnija ekipa da će biti drama. Sad smo se izvukli, ali protiv Borca i pita nek nam je Bog na pomoći. Mi jedan korner izveli za cijelu tekmu, Čelik bruku kornera. Par kolosalnih prilika i još bi ih bilo da se nisu svirali izmišljeni faulovi i offside-i. Ovoj ekipi pod hitno treba remont na svim pozicijama. Amare skontaj kako dok ne bude kasno. Tuhni ovo sve ako imaš kome dok je još kakva takva cijena. šta kod za te pare dovedeš neće gori od ovih biti, a i stručnjak si da praviš pitu od govana.
Suđenje katastrofalno, pravo domaćinsko. Najmanje pola faulova koji su nam svirani niko nam i nigdje ne bi svirao. Ko ne vjeruje nek se sjeti Hapoela na Koševu. Faul kod gola niđe veze. Šeha kasni, sudija svira faul od straha, čelikovac promaši glavom čistu situaciju. Ona meljanja pored aut linije i kornera niđe veze, svaki put izmišljeni faulovi. Lazo je dobro proš'o jer za ono se nekad daje i crveni (start s leđa na nogu i to prilično visoko)Nek' priča šta hoće i nek poredi sa drugim terenima i suđenjima, ali to realno nije dobro i ovim igraćima stvara krivu sliku. Kakav ba penal nad Zebom, niđe veze, golman prije stigo pokupio loptu i vozdra.
Čeliku svaka čast i neka Amar (koji se klinac pojavljuje na terenu, bruka) dobro pregleda ovu tekmu i malo vidi kako ljudi igraju. Nek' priča ko šta hoće, ali onaj Ibrak umije nešta i od svakog se nešto može naučiti.
Posjeta solidna kad se sve uzme u obzir (termin, kiša, prenos), ali ako ovako budemo loše igrali ostaće na nas par hiljada bolesnika. Nakon ovih prenosa i naših igara kako više nekog animirat' (ko nije bolestan ko mi) da ode na tekmu. Prob'o sam ne ide, sretan sam kad jednog navučem. Poslije tekme se osjećam kao da sam oteo nekom 7-8 maraka. Plać'o karte ma ne ide ni to. Obični svijet neće da gleda onu patnju, sekira se i još da zato plati. Obični svijet hoće igru, šanse, golove, da ne strepi do zadnje minute za rezultat. Ukratko raja hoće provod i atrakciju. Pa barem na Grbavici.
camac ok je to i postujem ja tvoje stavove kao starijeg navijaca ali nikako se nebi slozio sa ovim postom tvojim ,da je celik toliko bolja ekipa pobijedio bi sigurno i sve sto su stvorili su uradili preko najbolja 2 krila u ligi purica i dzafica ,mogli su igrati i njima je sviran svaki faul kao i nama ,sudija nije uticao na rezultat iako je imao gresaka vise na stranu celika nego na nasu ali sad nesto spektakularno i nije bilo ,znamo mi svi da su bekovi ,defanzivni vezni i napadac opcije u timu na kojima najvise skripi ali jbg nisu ni drugi nista bolji cak i djelujemo bolje od svih i sa ovim igracima,nekako mi ne ide sav taj pesimizam pred nastupajuce utakmice jer ako stariji navijaci razmisljaju tako sta ocekivati od mladze generacije koje nas je velika vecina dio

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 okt 2010, 17:44

Džafić i Purić da su najbolja krila u državi, Čelik nebi bio na zavidnom 13 mjestu, niti bi postigao strašnih 8 golova u 9 kola (a toliko smo mi zabili u jednoj utakmici Leotaru)....niti bi Čelik imao gol razliku 8-9.
Kako ih predstavi ko da su Messi i Ronaldo....Ne ne buraz, vec smo mi imali dva panja sinoc na bekovskim pozicijama.
Prvo Stanić koji je izgledao kao najveci amater, totalno izgubljen u prostoru i vremenu....a ni Marković nije bio ništa bolji.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 06 okt 2010, 18:00

Mandrak je napisao/la:Džafić i Purić da su najbolja krila u državi, Čelik nebi bio na zavidnom 13 mjestu, niti bi postigao strašnih 8 golova u 9 kola (a toliko smo mi zabili u jednoj utakmici Leotaru)....niti bi Čelik imao gol razliku 8-9.
Kako ih predstavi ko da su Messi i Ronaldo....Ne ne buraz, vec smo mi imali dva panja sinoc na bekovskim pozicijama.
Prvo Stanić koji je izgledao kao najveci amater, totalno izgubljen u prostoru i vremenu....a ni Marković nije bio ništa bolji.
iznio sam svoje misljenje a u to sam se uvjerio dosta puta kad su ova 2 igraca igrala da su nasi bekovi smijesni izgledali uvijek ma ko god bio na toj poziciji velez 2 puta na grb,velez u mostaru ,celik na grbavici uvijek ,celik sigurno ne zasluzuje 13 mjesto i imaju ekipu za prvih 5 sigurno sad sto su u losoj poziciji to je do do klupske politike vise ali ne zelim da ulazim u to jer to je njihov problem ,leotar ,drina ,rudar nisu mjerilo jer nam protiv njih i ne trebaju bekovi i onih 8 komada protiv leotara je vise trenutak inspiracije nego razlike u kvaliteti ,i ono sto je najvaznije i dalje sam siguran da su najaci dio ovog zelje AMAR OSIM i MANIJACI

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 06 okt 2010, 18:04

Mandrak je napisao/la:Džafić i Purić da su najbolja krila u državi, Čelik nebi bio na zavidnom 13 mjestu, niti bi postigao strašnih 8 golova u 9 kola (a toliko smo mi zabili u jednoj utakmici Leotaru)....niti bi Čelik imao gol razliku 8-9.
puric je sigurno najbolje krilo pa ti crkni,frajer vam je u zadnje tri tekme 3 gola dao i ubjedljivo najbolji igrac bio,,u prosloj polusezoni kad se vratio iz libereca u 13 tekmi 6 golova dao i jos tolko namjestio,trebam li rec da nijedan go iz pnala nije dao,,a celik je na 13 mjestu zato sto sto nema pomoc sudija ko vi i sarajevo,,na ss-u imas izvjestaje svih tekmi pa malo pogledaj kako smo od borca i sarajeva izgubili,onda kako smo nesretno odigrali nerjeseno s buducnosti,rudarom,a pogotovo slavijom u kupu,,jedino nas je olimpik nadigro i posteno dobio..a ti idalje zivi u zabludi i tjesi se kako je celik ovakav,onakav,kako nam igraci nisu nista posebno itd,a cjela drzava je juce vidila kakav je celik
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 okt 2010, 18:12

Nemam se ja šta tješiti...postoje tabela ,postoji statistika....postoji i istorijat (a on govori da se Čelik svake godine bori za opstanak).
Ni ove godine nije ništa bolja situacija.
Statistika kaže:
Da ste odigrali 9 kola (od toga 4 kod kuce), imate 9 bodova (dakle bod pod utakmici u prosjeku), izgubili ste dvije utakmice na svom terenu (Borac i Olimpik) , zabili sve ukupno 8 golova u ovih 9 dosadašnjih utakmica (gol razlika 8-9).
A sad nastavi maštati i onanisati o super kvalitetima Purića ili Džafića iili nekog treceg, a drugi klubovi ce vam uredno odnostiti bodove iz Zenice.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 06 okt 2010, 18:16

Mandrak je napisao/la:Nemam se ja šta tješiti...postoje tabela ,postoji statistika....postoji i istorijat (a on govori da se Čelik svake godine bori za opstanak).
Statistika kaže:
Da ste odigrali 9 kola (od toga 4 kod kuce), imate 9 bodova (dakle bod pod utakmici u prosjeku), izgubili ste dvije utakmice na svom terenu (Borac i Olimpik) , zabili sve ukupno 8 golova u ovih 9 dosadašnjih utakmica (gol razlika 8-9).
A sad nastavi maštati i onanisati o super kvalitetima Purića ili Džafića iili nekog treceg, a drugi klubovi ce vam uredno odnostiti bodove iz Zenice.
ti si inace poznat po svojoj super objektivnosti,dovoljno si nas juce o "super postenom" sudjenju nasmijavo,kupi sebi naocale pa ces realniji bit,a dotad cao
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 okt 2010, 18:29

puriću i cijeloj ekipi čelika svaka čast za jučerašnju predstavu, ali što se suđenja tiče, ja bih sad potpisao da želji na svakom gostovanju bude onako i da najveća greška bude dosuđen slobodnjak s tridesetak metara.

siguran sam da bi čelik s ovim sastavom bio u vrhu da ima normalnu situaciju u upravi i klubu.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 06 okt 2010, 18:37

Phill Jackson je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Nemam se ja šta tješiti...postoje tabela ,postoji statistika....postoji i istorijat (a on govori da se Čelik svake godine bori za opstanak).
Statistika kaže:
ti si inace poznat po svojoj super objektivnosti,dovoljno si nas juce o "super postenom" sudjenju nasmijavo,kupi sebi naocale pa ces realniji bit,a dotad cao
Ko će vas gurati ba,nemate ni zastave,nema zastave,nema zaaaaastaveeeeeee :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 51 gost.