FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo na klixu objavljeno da će sjednica skupštine biti 30 ili 31 i da će se predstaviti novi statut Fk. Sarajeva. Nadam se da će da ga usvoje a onda nama navijačima ga prezentiraju jer me baš zanima na šta to liči pa ga svi hvale 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Evo Rudaru bolesno pola ekipe i tražili odgodu susreta što je Komitet za takmičanje odbio (što je po meni i ispravna odluka). Da se kojim slučajem ovo desilo protiv Željezničara, odmah bi bilo da je ta odluka donesena po instrukciji Ivice Osima i da se šteli nešto Želji.........Najlakše se tješiti da se neko drugi gura i da svi rade protiv vasxcoberx je napisao/la:
sreca pa komitet posteno radi svoj posao, i gle slucajnosti da je seljo u vrhu, ne nije to sukob interesa, to je ljepota organizacije, netreba vise nisko vodat sudije po vrelu bosne za zelja, sad je tu babo osim specijalist za fudbal i muckanje s propisi...

Statut ti je prijatelju već davno objavljen na internetu , prije one odgođene skupštine. Također, nadam se da će ga usvojiti, iako iskreno sumnjam.GunnerS je napisao/la:Evo na klixu objavljeno da će sjednica skupštine biti 30 ili 31 i da će se predstaviti novi statut Fk. Sarajeva. Nadam se da će da ga usvoje a onda nama navijačima ga prezentiraju jer me baš zanima na šta to liči pa ga svi hvale
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Sarajlijc@
- Kontakt:

JEDAN JE OD NAS!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Šta ovaj
Šta ovaj g.Rizvanovic govori-----Koji dug je napravio g.GRACIĆ -hajde bolan da vidimo te neistine ,,,,g.GRACIĆ je imao dobre namere da od FK SARAJEVA napravi INSTITUCIJU-kako ga niste shvatili e to je vaš problem i onda ste udarili na poštenog covjeka bez razloga a NIČIM IZAZVANI,,,,,,,,
Tebi pošteni možda sa ženom spava i plaća i povraća..monopolista , fujpabizo je napisao/la:Šta ovajŠta ovaj g.Rizvanovic govori-----Koji dug je napravio g.GRACIĆ -hajde bolan da vidimo te neistine ,,,,g.GRACIĆ je imao dobre namere da od FK SARAJEVA napravi INSTITUCIJU-kako ga niste shvatili e to je vaš problem i onda ste udarili na poštenog covjeka bez razloga a NIČIM IZAZVANI,,,,,,,,
Zadnja izmjena: England, dana/u 28 apr 2012, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Možel' se negdje naći ?!dzenan01 je napisao/la: Statut ti je prijatelju već davno objavljen na internetu , prije one odgođene skupštine. Također, nadam se da će ga usvojiti, iako iskreno sumnjam.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Sa koje si ti planete--raja zna ko je GOSPODIN NIJAZ VELIČANSTVENI I POŠTENI a vi i dalje lupajte gluposti a taj isti NIJAZ GRACIC vam je davao predloge kako da se izvučete iz problema i nije imao nikakve loše namere samo malo živi ISPRED VAS ali vi ne kontate ,,,,,,,,,,,,,pola EVROPE ga poštuje u svijetu biznisa i želi suradnju sa tim istim gospodinom Gracicem a vi sve crno i prljavo---Halo,samo malo vam treba da ukapirate DA NIJE LIJEPO govoriti,pisati NEISTINE ,,,,,,,,,,Laka vam noć jaraniEngland je napisao/la:Tebi pošteni možda sa ženom spava i plaća i povraća..monopolista , fujpabizo je napisao/la:Šta ovajŠta ovaj g.Rizvanovic govori-----Koji dug je napravio g.GRACIĆ -hajde bolan da vidimo te neistine ,,,,g.GRACIĆ je imao dobre namere da od FK SARAJEVA napravi INSTITUCIJU-kako ga niste shvatili e to je vaš problem i onda ste udarili na poštenog covjeka bez razloga a NIČIM IZAZVANI,,,,,,,,
Sad sam malo potražio, istekli su linkovi za downloadGunnerS je napisao/la:Možel' se negdje naći ?!dzenan01 je napisao/la: Statut ti je prijatelju već davno objavljen na internetu , prije one odgođene skupštine. Također, nadam se da će ga usvojiti, iako iskreno sumnjam.

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Sarajlijc@ je napisao/la:
JEDAN JE OD NAS!
RESPECT

SVAKE DRUGE SUBOTE
SE RANO BUDIM JA !
MOJA RAJA VEC ME CEKA ISPOD PROZORA !
STARA PITA S KIM TO DANAS IGRA SARAJEVO NI ZBOG KOG SE NE BI TAKO RANO BUDIO !!!
ISTINA ZA VEDRANA PRAVDA ZA HORDE ZLA !!!!
SE RANO BUDIM JA !
MOJA RAJA VEC ME CEKA ISPOD PROZORA !
STARA PITA S KIM TO DANAS IGRA SARAJEVO NI ZBOG KOG SE NE BI TAKO RANO BUDIO !!!
ISTINA ZA VEDRANA PRAVDA ZA HORDE ZLA !!!!
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- MirzaGunner
- Kontakt:
Koliko se krecu karte:Sjever,Istok,Zapad ako moze neko da mi kaze za vecerasnju tekmu?Hvala! 

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
- Evolution87
- Kontakt:
Karte su: Sjever 5 KM, Istok i Zapad 7 KM.MirzaGunner je napisao/la:Koliko se krecu karte:Sjever,Istok,Zapad ako moze neko da mi kaze za vecerasnju tekmu?Hvala!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MirzaGunner
- Kontakt:
Hvala druze.Evolution87 je napisao/la:Karte su: Sjever 5 KM, Istok i Zapad 7 KM.MirzaGunner je napisao/la:Koliko se krecu karte:Sjever,Istok,Zapad ako moze neko da mi kaze za vecerasnju tekmu?Hvala!

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
3:0 jos Borac gubi u BL 2:0. Odlicno 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
gollum je napisao/la:

Samo Tatomirović potpisao sponzorski ugovor...
- MirzaGunner
- Kontakt:
Cestitke nasim momcima na pobjedi, moglo je biti i vise razlike za nas ali u sustini je dobro.
Sad na Pirotu po bodove aBd.!

Sad na Pirotu po bodove aBd.!

- Evolution87
- Kontakt:
evo sad sa tekme 
Prvo poluvrijeme dosta dobro. Dali smo 3 gola i stvarali sanse i tako rijesili pitanje pobjednika. Haskic imao dosta sansi iskoristio jednu al' sve u sve korisniji je od krpica. Drugo poluvrijeme nista posebno i primimo gol iz slobodnjaka. Sad idemo na pirotu po tri bobe aBd

Prvo poluvrijeme dosta dobro. Dali smo 3 gola i stvarali sanse i tako rijesili pitanje pobjednika. Haskic imao dosta sansi iskoristio jednu al' sve u sve korisniji je od krpica. Drugo poluvrijeme nista posebno i primimo gol iz slobodnjaka. Sad idemo na pirotu po tri bobe aBd

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,