Sto me zoves na kafu u pola 8 ujutro? Nek znajuJimmy from the hood je napisao/la:Ima tema muzika, pustite ove što prče da se dopisuju ovdje.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sto me zoves na kafu u pola 8 ujutro? Nek znajuJimmy from the hood je napisao/la:Ima tema muzika, pustite ove što prče da se dopisuju ovdje.
Pa šta fali? Jutarnja!?Edin TM87 je napisao/la:Sto me zoves na kafu u pola 8 ujutro? Nek znajuJimmy from the hood je napisao/la:Ima tema muzika, pustite ove što prče da se dopisuju ovdje.![]()
Moram te malo promovisati,inace mu je ona o Titi je odlicnaunderground je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to brat reci im ko sam sta sam
![]()
![]()
nije sto mi je haver al momak stvarno cupa,oni koji ne znaju o kome se radi evo da se podsjete
p.s.inace kakav si mi, mojne se lozit bezze zvacu ti flasha![]()
Samo mi pozdravi onu trebu što sam je opalio, mislim da je sada IV- 3.Edin TM87 je napisao/la:Ne razumijem tvoj filozofski govor, uspavo si me
haha mora se nekadunderground je napisao/la:hahahah hvala na reklami
jesi vidio kako on to skonta, bas je kljusina![]()
ja sam los lave zijan na cukama kolosalan nemam za pljuga, a ide vikend
Emir ZENICA je napisao/la:haha mora se nekadunderground je napisao/la:hahahah hvala na reklami
jesi vidio kako on to skonta, bas je kljusina![]()
ja sam los lave zijan na cukama kolosalan nemam za pljuga, a ide vikend![]()
![]()
Sve se konta,nema vise zajebancije![]()
![]()
Joj i ja sam sto se tice para,al bas,bas,bas,bas los.Idem gradom samo gledam u cestu kontam da ce nekom ispasti cenera eventualno cvaja
Nikad se ne znaunderground je napisao/la:
ispasce al u qurcu![]()
moracu neko djelo napravit po mogucnosti drumskonemere vise ubi ova besparica yebem ti zivot da ti yebem zivot, kako da usubotu pijem i barim curice kad mamne naradi
Emir ZENICA je napisao/la:Nikad se ne znaunderground je napisao/la:
ispasce al u qurcu![]()
moracu neko djelo napravit po mogucnosti drumskonemere vise ubi ova besparica yebem ti zivot da ti yebem zivot, kako da usubotu pijem i barim curice kad mamne naradi
![]()
Ajd brate ako bude sta,zovi znas da uvijek pomazem kad treba hahahha
Da je prodat sta haha
Koliko se krecu monitori,stari bijeli one glavonje
Oo Fulhamlegenda reala je napisao/la:Joj prelistam 1-2 stranice i vidim ova djeca opet seru pa jeduadmine reaguj ,vrati ih kad budu punoljetni
Dylan Dog je napisao/la:Minja,sta huligan iz gimnazije uradi kad djevojka pokusava da mu omete ucenje![]()
Oo Wislalegenda reala je napisao/la:Joj prelistam 1-2 stranice i vidim ova djeca opet seru pa jeduadmine reaguj ,vrati ih kad budu punoljetni
Ma idi ti u 100 i svi vi isto u 100000 peršunaJimmy from the hood je napisao/la:Neću reći da vam je priča glupa, ali to mora ići brže... Hamo, Pipa, ostala ekipa i gotovo, gotovo... Emisija ne trpi sporo.
Pa pusti ih Jimi ,rodili se svi poslije rata ,a čak se razumiju i u Osmansko carstvoJimmy from the hood je napisao/la:Neću reći da vam je priča glupa, ali to mora ići brže... Hamo, Pipa, ostala ekipa i gotovo, gotovo... Emisija ne trpi sporo.
Ma ko dirolegenda reala je napisao/la:Pa pusti ih Jimi ,rodili se svi poslije rata ,a čak se razumiju i u Osmansko carstvoJimmy from the hood je napisao/la:Neću reći da vam je priča glupa, ali to mora ići brže... Hamo, Pipa, ostala ekipa i gotovo, gotovo... Emisija ne trpi sporo.![]()
a u ovom zadnjem ratu su bili na prvoj liniji otpora iz njihove priče se to može zaključiti
![]()
Ne gledate vi utakmice ,šta Wisla šta Fulham ,bio crveni i zato su izgubili na kontre
Čuj ovog Juventina umjesto da utješiši čovjeka ti takoBianconeri1988 je napisao/la:Legendo, jel ti ovo diraju u auoritet?
Ma kako se samo usuđuju!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.