FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad budemo imali stotine hiljada maraka za dovođenje pojacanja onda cemo trpati svima petarde.chichak je napisao/la:Ma drug raja hoce da uvaljujemo 5 (slovima pet) komada svakome ko dodje na grbavicu,nema los dan,los teren,igraci povrijedjeni...uvijek natrpaj,pa real ulaze milione ne mogu da Levantea dobiju,sta katastrofa? ne kontam vasSeyo_TM je napisao/la:Ni pobjeda nam vise ne valja...
Ovo šta Osim radi sa ovim trenutnom raspoloživima igrackim kadrom (ovi koji su došli sa strane dovedeni su za đabe ili za minimalac) to ne može ni Copperfield

Nismo mi Dinamo ili Partizan koji se mogu iskeširati par stotina hiljada pa dovesti vec gotovog igraca koji je pravo pojacanje....koliko para- toliko muzike.
Ne znam koji qrac ti imaš nešto prigovarati na suđenje Golaca, kad sam trener Čelika Ibraković kaže da je suđenje bilo odlicno za svih 90 minuta igre...pogledaj 55 sekundu ovog klipa i šta covjek kažekralj_je_mrtav je napisao/la:Ne zelim umanjiti pobjedu Zelje, no doista je sudjenje bilo katastrofalno i ono sto niko ne spominje, Golac cesto sudi Zelji, ali valjda to niko nece da kaze jer istina boli. U svakom slucaju bodovi ostaju, no sramotno je da jedan Golac i slicni kroje tabelu. Na kraju samo molim sve iskrene ljubitelje fudbala da pogledaju izvjestaj i da se zaustave na 1.41 i 1.48 i daju svoj komentar.
[youtube][/youtube]
- Neprilagodjen
- Kontakt:
A sta je izjavio odmah nakon utakmice na BHT?
Imaš li kakav klip da svi vidimo šta je to izjavio?? ja evo imam ovaj klip...a imaš li ti kakav da vidimo i to poslije utakmice...ili cemo slušati ponovo neke tvoje zavjere i kalkulacije ko dosadNeprilagodjen je napisao/la:A sta je izjavio odmah nakon utakmice na BHT?

Mislim da je dosta rasprave o ovoj zadnjoj utakmici provi Celika, pobjedili smo sto je najvaznije a ostalo se zaboravlja.
Treba se sada okrenuti susretu sa Salavijom, mislim da mozemo do sva tri (3) boda, jer sigurno smo mnogo jaca ekipa od komisija iz Istocnog Sarajeva.
Treba se sada okrenuti susretu sa Salavijom, mislim da mozemo do sva tri (3) boda, jer sigurno smo mnogo jaca ekipa od komisija iz Istocnog Sarajeva.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A jeste i vi Bože djeca. Nije Ibraković Mourinho da moze birat lige i timove koje ce vodit, on je mlad trener i vjerovatno će nekada biti tu u prilici da vodi Želju pa zato sad pazi s komentarima. Nije ni ta opcija isključena. Suđenje nije bilo toliko katastrofalno koliko neki predstavljaju, ali svaki pad vašeg igrača je okarakterisan kao prekršaj, nama su svirani nepostojeci prekršaji u napadu, nekoliko puta offsidei koji su nam svirani su u najmanju ruku bili sumnjivi. Ali znalo je suđenje biti i mnogo gore.
Po pogledaj onaj klip i poslušaj sta Ibraković kaže.Bosco je napisao/la:A jeste i vi Bože djeca. Nije Ibraković Mourinho da moze birat lige i timove koje ce vodit, on je mlad trener i vjerovatno će nekada biti tu u prilici da vodi Želju pa zato sad pazi s komentarima. Nije ni ta opcija isključena. Suđenje nije bilo toliko katastrofalno koliko neki predstavljaju, ali svaki pad vašeg igrača je okarakterisan kao prekršaj, nama su svirani nepostojeci prekršaji u napadu, nekoliko puta offsidei koji su nam svirani su u najmanju ruku bili sumnjivi. Ali znalo je suđenje biti i mnogo gore.
Covjek govori da ne može jedan sumnjivo dosuđeni faul biti alibi za poraz...pa pogledaj malo šta kaže šef strucnog štaba Čelika, a ne da mi forumaši ovdje nešto lupamo proizvoljno.
Mandrak jestel ti i Ibrakovic neki Bogovi pa da znate da niste izjednačili iz nepostojećeg faula da bi svejedno preokrenuli.Glupa ti je priča.
ma predsjednik celika rekao ibrakovicu da ne talasa, jer nam je prodao utakmicu
koja steta sto su se izbrisali postovi od sinoc...

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Pa jel ti sudija Golac kriv što niste znali dati gola iz dva mrtva zicera prije toga?? jeli i zato sudija Golac kriv??Bosco je napisao/la:Mandrak jestel ti i Ibrakovic neki Bogovi pa da znate da niste izjednačili iz nepostojećeg faula da bi svejedno preokrenuli.Glupa ti je priča.
samo mi to odgovori i time cemo završiti svu pricu

- Neprilagodjen
- Kontakt:
Cinjenica je da se juce siljilo za Zelju,ali isto tako sam siguran da bi svi iz Zelje potpisali da imaju takvo sudjenje na svakom gostovanju. Nazalost,kakva je liga bila zadnjih godina,ovo juce je posteno sudjenje.
Sudija Golać mi je kriv što je vama naštelio pobjedu.Mandrak je napisao/la:kako si glup frajer, to je nehumano.Bosco je napisao/la:Mandrak jestel ti i Ibrakovic neki Bogovi pa da znate da niste izjednačili iz nepostojećeg faula da bi svejedno preokrenuli.Glupa ti je priča.
Pa jel ti sudija Golac kriv što niste znali dati gola iz dva mrtva zicera prije toga?? jeli i zato sudija Golac kriv??
samo mi to odgovori i time cemo završiti svu pricu
Naštelio pobjedu što je svirao faul
a odbrana Čelika namjerno pustila gol da bi citava država vidjela tu STRAŠNU NEPRAVDU, jelde.

Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 06 okt 2010, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
naravno da nema, zato sam i napisao, jer je jedan blago retardirani lik sinoc iznio tu teoriju...presmjesnih likova imaaleksandar_veliki je napisao/la:Seyo, likce nema predsjednika, a nece ga zadugo ni imati.Seyo_TM je napisao/la:ma predsjednik celika rekao ibrakovicu da ne talasa, jer nam je prodao utakmicu![]()

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ti znas hocel ga zadugo imat jesi pametan majko mojaaleksandar_veliki je napisao/la:Seyo, likce nema predsjednika, a nece ga zadugo ni imati.Seyo_TM je napisao/la:ma predsjednik celika rekao ibrakovicu da ne talasa, jer nam je prodao utakmicu![]()
-
- Kontakt:
...tanko ovo bilo, skroz tanko...vazna je pobjeda ( samo veliki pobjedjuju kad nisu bolji )..redom:
- celik se predstavio u dobrom izdanju, svaka cast;
- sredina terena nam je bila nula bodova;
- remi bi bio najrealniji ishod utakmice;
- ibrakovic ipak nije toliki "glumac", kolikim ga predastvljaju, covjek ima znanja;
...P.S. edin visca je igrac
- celik se predstavio u dobrom izdanju, svaka cast;
- sredina terena nam je bila nula bodova;
- remi bi bio najrealniji ishod utakmice;
- ibrakovic ipak nije toliki "glumac", kolikim ga predastvljaju, covjek ima znanja;
...P.S. edin visca je igrac

Naštelio pobjedu što je sjeckao igru. Vrati se post ili dva iznad pa ćeš vidjet kako je sjeckao igru. A jedva čekam kad ćete vi sljedeći put biti oštećeni ko Čelik jučer, već mogu zamislit vaše kukanje, sudijsku nepravdu i 80 stranica komentara kako ste oštećeni.
Slavija je pravi protivnik, da se vidi, kako igramo bez Popovića. Mislim da će biti teško, možda Osim u toj utakmici isproba i neki novi sistem igre, jer igrača tipa Popovića nemamo u prvoj postavi. Možda pokuša sa Nikolićem, ukoliko je u potpunosti sanirao povredu ili pak sa Rovčaninom koji je rijrrko kada igrao kao jedini špic. Utakmica sa Slavijom će nam mnogo toga reći. Faliće nam i Svraka.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Anpa, AvantiBL, Google [Bot], pinki i 33 gosta.