Ma slađe mi ovako kad vidim da je daju gol svake 3 minute.zgmiky je napisao/la:šta imaš pratit biti će 6-5truts je napisao/la:hokejaši, imal se gdje pratit meč Dijon - Lyon??

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma slađe mi ovako kad vidim da je daju gol svake 3 minute.zgmiky je napisao/la:šta imaš pratit biti će 6-5truts je napisao/la:hokejaši, imal se gdje pratit meč Dijon - Lyon??
HAHA, nema rezultat nigdjetruts je napisao/la:Ma slađe mi ovako kad vidim da je daju gol svake 3 minute.zgmiky je napisao/la:šta imaš pratit biti će 6-5truts je napisao/la:hokejaši, imal se gdje pratit meč Dijon - Lyon??
ajd valjda će na rezultatima ubacit taj par, ja sam Riessersee - Kaufbeuren odigrao over i ubacili su livescore tek u 2. trećini, obradovali su me finogonzales je napisao/la:HAHA, nema rezultat nigdje
Ubiti ce me neizvjesnost
ahaha, evo 7 komada dok trepnu okom,,truts je napisao/la:evo i Lyon na livescore-u, zasad 4 gola, fino ide
čestitamgonzales je napisao/la:ahaha, evo 7 komada dok trepnu okom,,truts je napisao/la:evo i Lyon na livescore-u, zasad 4 gola, fino ide![]()
![]()
zgmiky je napisao/la:ide to preko, ostavi na moju odgovornostgonzales je napisao/la:Dijon - Lyon igrao sam vise od 5,5 golova
@ TRUTS, ZGMIKY i ostala ekipa, dali da igram kontru,, samo oni jos ostali, ja sam nesto ubjeđen da ce biti golijada![]()
tu bi moglo bit i 10 komada
jbg fulao sam za jedan gol, zavrpilo 7-5zgmiky je napisao/la:šta imaš pratit biti će 6-5truts je napisao/la:hokejaši, imal se gdje pratit meč Dijon - Lyon??
Marc je imao 6 , Pau 5 sad na kojeg ti mislišjasmin10 je napisao/la:ruznom gasolu stoji na teletekstu da je im`o 6 skokova, ali kada provjerim listi pise da je imao 5![]()
pa majku ti
a pau 5, mada tamo stoji 6Ljiljani87 je napisao/la:Marc je imao 6 , Pau 5 sad na kojeg ti mislišjasmin10 je napisao/la:ruznom gasolu stoji na teletekstu da je im`o 6 skokova, ali kada provjerim listi pise da je imao 5![]()
pa majku ti
Reci ce da je za 1 x 2 kvota 1,a za ostale tipove za taj par racuna rezultat 1:1Admir_Sa je napisao/la:fulim samo slavija-hajduk 3+, a evo sad citam utakmica prekinuta u 75minutiposlao sam im mail, sad cemo da vidimo kako to radi sveta premier kladionica
pazi molim te objašnjenjaPoštovani, spomenuta utakmica nije evidentirana kao prekinuta, nego kao završena jer je sudac u dogovoru s uključenim timovima u datom trenutku označio kraj utakmice. Dakle, nema vremena koje se mora nadoknaditi, utakmica je završena i zato se i kod nas vodi završenim rezultatom.
U pravilniku za prijateljske utakmice stoji napomena da se klađenje odnosi na 'regularno vrijeme', a da je regularno vrijeme od trenutka kad sudac dadne znak za početak meča, do trenutka kad svira kraj, odnosno nigdje nije navedeno da susret mora trajati 90 minuta, budući da to kod prijateljskih utakmica često nije slučaj i ovisi o dogovoru ekipa. Nama su tu ruke vezane i stoga se nude oklade na 'regularno vrijeme'.
U utkamici Slavija - Hajduk regularno vrijeme je završeno kad je sudac svirao kraj.
Srdačan pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.