La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Vidi se da nije bilo namjere
Reče lik i osta živ.
Koga boli kuurac koje je boje koža, dres...
Ne možeš ovo braniti da ti je brat.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Shategabri
- Kontakt:
Ovo je pregrub start i za nekog kostolomca stopera, ne za napadača.
Jel se već zna da je dobio jednu utakmicu?
Ako je tako, malo.
Jel se već zna da je dobio jednu utakmicu?
Ako je tako, malo.
Koševo Zapad
Ronaldo je dobio 4 utakmice jer je potapso sudiju po ramenu iako je sudija donio apsolutno pogresnu odluku prevashodno. Bellingham prosle godine tri zbog crvenog, ove godine dvije. Sudije treba skroz iskorijeniti iz fudbala jer nema smisla da pogresna rijec prema sudcu bude ostrije kaznjena nego ovakav start. A opet imamo neke klubove koji se zalazu da se i VAR ukine.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Zar nije automatski kazna od 3 utakmice za direktan crveni karton, pogotovo ako je ovakav? Mislim da je u Engleskoj to pravilo.
To mozda u EPL. U Spaniji je jedna automatski zbog crvenog, i onda dodatno u zavisnosti od toga sta sudija napise u izvjestaju. A ovaj jucer je bio katastrofalan. Prvih 20ak minuta je mogao komotno igracima Alavesa udijeliti 3-4 zuta kartona, a poslije ga VAR triput zove za situacije koje sam ja vidio gledajuci na TVu.
Obicno najvece kazne idu za vrijedanje i guranje sudije.
Obicno najvece kazne idu za vrijedanje i guranje sudije.
Remember, remember the 5th of November.
Al' sudija je za oba starta na ovoj utakmici zaključio da nisu za crveni
Još ima pojedinaca koji bi ukinuli VAR (koji ima 1001 manu od kojih je i dalje 1001 ljudskog karaktera) i vratili potpuni autoritet ovim kretenima na terenu

Još ima pojedinaca koji bi ukinuli VAR (koji ima 1001 manu od kojih je i dalje 1001 ljudskog karaktera) i vratili potpuni autoritet ovim kretenima na terenu

Nebitno je to, trazi se pravda samo na jednoj strani.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Dajte da vidimo i taj drugi start. Nisam vidio da neko spori bilo sta.
Ali to ne mjenja cinjinicu da je Mpabe ovdje mesar i da je najmjerno isao da povrijedi suparnickog igraca i da bi za to morao biti adekvatno kaznjen.
Cemu potreba relativizacije i umanjivanja Mbapeove agresije drugim startom?
Opet prepisano po onoj staroj "ali sta su nama oni radili".
Ali to ne mjenja cinjinicu da je Mpabe ovdje mesar i da je najmjerno isao da povrijedi suparnickog igraca i da bi za to morao biti adekvatno kaznjen.
Cemu potreba relativizacije i umanjivanja Mbapeove agresije drugim startom?
Opet prepisano po onoj staroj "ali sta su nama oni radili".
Kylian Mbappé, suspended for 1 La Liga game after red card vs Alavés — reports
Kakav cirkus od lige.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cuj to jedna utakmica nakon direktnog crvenog i onakvog starta, Tebas i Perez su izgleda opet bili na sastanku.
- DinGospo21
- Kontakt:
Ćeraj
- DinGospo21
- Kontakt:
Druze 76. godiste, vjerovatno te mogu roditi, malo postovanja prema starijima.
- DinGospo21
- Kontakt:
Svi smo mi necija djeca
I u Francuskoj dok je igrao je imao par sličnih nasrtaja. Zasticen ko polarni medo jer je igračina pa moze s vremena na vrijeme ko krkan udarat
Ma levatski pristup utakmici cijele ekipe. Kad se odlucis igrati onda ne ide, tako je to.
⚽FK Garaže⚽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.