Takodjer mislim da je Tatar zreo da ode,valjalo bi kad bi imao jos godinu dana ugovora, pa da ga prodas i za malo vece pare, ali zbog tog ugraditi procente i kao sto sam gore vec napisao, moliti da se dokaze i u narednom klubu. A niko nije nezamjenjiv, kukalo se uvijek, kako ce se taj igrac zamjeniti, ne mozemo bez njega, a onda budemo jos bolji.Denchi je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:391 ko kucahordasDoboj je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:33Sta bi voljeli da se desi (kad bi ovo bile opcije):
1. Da dovedemo jakog napadaca, ali Tatar i Milicevic ne produze ugovor
2. Da produžimo ugovore Tataru i Miličeviću, ali se dovede napadac tipa Amer Bekic
Treba trazit novog Tatara, zreo je on za transfera i da se okusa na vecem nivou, Mili isto tako, jest on dobar bez daljnjeg, volio bi da ostane ali jos vise bi volio da nadjemo/napravimo novog Mujakica(Besic?)....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Sve sto si nabrojao cista laz,osim ovo za SDajdohordas je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:30Izlaznim transferima nisi zadovoljan.Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:30Poslije skoro 3 mjeseca od proslog derbija,mi docekamo vjerovatno i drugi sa istim napadacem koji nas je uhakao u prvom derbijunevjerovatno kakva brza reakcija u rijesavanju problema..
Ulaznim jos manje.
Akademijom nisi zadovoljan.
Sportskim direktorom nisi zadovoljan.
Marketingom nisi zadovoljan.
Upravom nisi zadovoljan.
Ima li i jedan segment kluba sa kojim si ti zadovoljan ?
Sa svojim postovima negative i kritikovanja peres na ruke i mene i cijeli forum ovdje.
I sve bi to bilo okej da ti imas bilo kakve osnove za takve svoje stavove. Nego te bolan ljudi popisaju sa svojim uspjesima i rekordima koje nižu iz dana u dan, iz sedmice u sedmicu, iz mjeseca u mjesec. I ne samo tebe nego sve ove negativce zajedno sa tobom.
Kako ti ne dosadi ?
H.C
- feniksptica
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Mi kad bi doveli Hamzu, i produzili ugovore jednom od dvojca (Tatar, Mili), a drugog prodali ja bih bio zadovoljan.
A kad bi obojici jos produzili
A kad bi obojici jos produzili

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Pisi velikim slovima nista te cuo nisam...VELIKIMJohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:28Jesi nacuo sta za pojacanja ili te uho jos ****Vanja8 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:26Fakat se uvukla nervoza, mozda i opravdano jer nam je jos uvijek u glavi odlazak Rahmanovica...
Medjutim,mene fascinira da se pojavljuje ovolika doza kritikovanja, a prelazni nije ni poceo...
E sad u svemu tom me posebno impresionira sto u fonu kritikovanja prednjače pojedinci koji su najmanje hvalili ove sve rekorde koje oborismo...
Postujem ja brate i forum otvorenog tipa i razliku u misljenju,ali ako znas da kritikujes onda znaj i da cestitas jesenju titulu i sve uspijehe...
Ovdje kolovodje kritike skoro i da se ne javise kad uzesmo i polusezonu i zavrsismo bez poraza...![]()
- hordasDoboj
- Kontakt:
Yebote svi bi slali Tatara i Milicevica na tribine ako ne produze ugovor. Sta jel to ne smijete zaprijetit Handzicu i Velkoskom 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- AlfredNobel
- Kontakt:
+1000Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:42Sve sto si nabrojao cista laz,osim ovo za SDajdohordas je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:30Izlaznim transferima nisi zadovoljan.Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:30Poslije skoro 3 mjeseca od proslog derbija,mi docekamo vjerovatno i drugi sa istim napadacem koji nas je uhakao u prvom derbijunevjerovatno kakva brza reakcija u rijesavanju problema..
Ulaznim jos manje.
Akademijom nisi zadovoljan.
Sportskim direktorom nisi zadovoljan.
Marketingom nisi zadovoljan.
Upravom nisi zadovoljan.
Ima li i jedan segment kluba sa kojim si ti zadovoljan ?
Sa svojim postovima negative i kritikovanja peres na ruke i mene i cijeli forum ovdje.
I sve bi to bilo okej da ti imas bilo kakve osnove za takve svoje stavove. Nego te bolan ljudi popisaju sa svojim uspjesima i rekordima koje nižu iz dana u dan, iz sedmice u sedmicu, iz mjeseca u mjesec. I ne samo tebe nego sve ove negativce zajedno sa tobom.
Kako ti ne dosadi ?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Da budemo realni, ako ima igraca kojih se treba rjesit tu bih kao kandidate stavio Velkoskog, D. Hodzica, Dzafica i Jukica.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:48Yebote svi bi slali Tatara i Milicevica na tribine ako ne produze ugovor. Sta jel to ne smijete zaprijetit Handzicu i Velkoskom![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Za mene bi savrseno odradjen prelazni rok bio da zadrzimo ovo sot imamo i dovedemo samo Nedima i Hamzu. Po meni bi to bio i iskorak po kvaliteti i zalog za buducnost. Osim kvaliteta i potencijala koji bi (po mom misljenju) donijeli, nekako bi mi bilo super sminka da u jednom trenutku imamo 3-4 napadacke opcije, a svi ponikli kod nas.
Osim ovoga, ne bih se ljutio da naprimjer dodje Zakaric, ali samo u slucaju da Benjo ode.
Moram samo da naglasim da ja spadam u grupu navijaca koja ne ocekuje uspjeh preko noci, nit mu se nadam. Nekakvi nenormlani skokovi jako cesto znaju biti kontraprodiuktivni a padovi bolni.
Nadam se strpljenju, ozbiljnosti i sistematskom radu. U prevodu to je kontinuirano zadrzavanje kostura ekipe, uvodjenje vlastite djece i 1-2 ciljana pojacanja u svakom prelaznom roku.
Uz takav upgrade od 10-20% svake godine, grupne faze su pitanje trenutka i vise nece biti incident i slucajnost.
Ne postoiji carobni stapic.
Osim ovoga, ne bih se ljutio da naprimjer dodje Zakaric, ali samo u slucaju da Benjo ode.
Moram samo da naglasim da ja spadam u grupu navijaca koja ne ocekuje uspjeh preko noci, nit mu se nadam. Nekakvi nenormlani skokovi jako cesto znaju biti kontraprodiuktivni a padovi bolni.
Nadam se strpljenju, ozbiljnosti i sistematskom radu. U prevodu to je kontinuirano zadrzavanje kostura ekipe, uvodjenje vlastite djece i 1-2 ciljana pojacanja u svakom prelaznom roku.
Uz takav upgrade od 10-20% svake godine, grupne faze su pitanje trenutka i vise nece biti incident i slucajnost.
Ne postoiji carobni stapic.
Jel istina za Adukora i Dupovca??
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Kažu uhvatili ih u krevetu skupa.. tako sam čuo
-
- Kontakt:
Lijepo je mastati I nadati seOsmaDolazi je napisao/la: ↑28 jan 2021, 14:04Zalijecete se bespotrebno. Svi smo nestrpljivi ali nije nista dogovoreno sigurno jos uvijek.
A garant povrede.
FK SARAJEVO
Hamza od svih nabrojanih polovnjaka u padu karijere, je najjače pojačanje koje bi nam moglo doći.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:46Mi kad bi doveli Hamzu, i produzili ugovore jednom od dvojca (Tatar, Mili), a drugog prodali ja bih bio zadovoljan.
A kad bi obojici jos produzili![]()