Gdje je taj intervju?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- f0rest1946
- Kontakt:
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Ne baš, ali ok, ostalo si poprilično tačno rekao.Ghost67 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 17:18Trenutno kao pojačanja se spominju Haris Ovčina, Adnan Džafić iz Simin Hana i Đorđe Pantelić iz Radnika. Hare je zavrsen, sa ovom dvojicom pregovaramo, navodno Džafić ima ponudu Zrinjskog i neku u Aziji, a mali Pantelić Borca i evo nas. Po mom misljenju extra igraci za ove lige.scudetto89 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 17:01Pored ovcine kako kazete da je vec potpisao ,spominje li se jos koje pojacanje, kad znamo da se vrsi cistka iz ekipe?
Treba se dobro pojacati kako za lige , a da ne pricam za evropsku scenu, tj da doguramo sto dalje iduce sezone i para da se uzme, otom potom , prvo da vidim sta ce dovesti, nadam se da nece opet neke " otpatke"
Sto se odlazaka tiće, ja kako sam saznao prekriženi su Ahmet, Krle, Heba i Dupe, od ostalih ce biti sve jasnije na prozivci. Sad prodaja, Selmir otišao za 300k eura, od ostalog sto sam dobio informacije, Šaban završen sa Angersom, isto tako neka cifra 300-350k eura, Djokan i nećete vjerovat Kobiljar idu put Amerike, za Dala smo odbili već jednu ponudu, prije nekih 15-20 dana dobili smo ponudu Dinama za njega, ali naši nisu pristali radi interesa samog kluba a i njega jer ni on nije htio, jer navodno kad bi došao tamo, odmah bi ga poslali na posudbu u ala Varaždin, Draguljovac itd... Dizdarevic ima par ponuda isto, ali naši će to vjerovatno odbiti jer Belmin želi ostati na Koševu. To je to što sam ja informisan.
Hvala
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
- Hadersfild
- Kontakt:
Dzafic polog za buducnost? 32 godine?
Mozda se necete sloziti, ali ovako nesto slicno uradi i Zeljo pod vodstvom Osima, dajuci enormne ugovore starijim igracima, polovnjacima, pa evo jos se ne oporavise.
Pamet u glavu Fedja, bitan je rezultat ali usmjeri viziju ka mladim snagama!
Mozda se necete sloziti, ali ovako nesto slicno uradi i Zeljo pod vodstvom Osima, dajuci enormne ugovore starijim igracima, polovnjacima, pa evo jos se ne oporavise.
Kult glavnog grada.
Jedan igrac tih godina, koji je u prethodnom klubu imao odličnu statistiku i koji je napravio finu karijeru u Češkoj, nece nam škoditi.Hadersfild je napisao/la: ↑04 jun 2022, 21:44Dzafic polog za buducnost? 32 godine?
Naravno, racunam da smo završili sa kancerima i škartom, tj. Ahmetovicem, Velkoskim, Hebibovicem i Dupovcem.Iskreno, očekivao sam jucer i danas da ce bar dvojica od njih nas zvanično napustiti, valjda to rijese u ovih sedam dana do prozivke.
Igrači preko 30 godina, ne smiju dobiti duži ugovor od 1+1
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ovdje pojedinci ocito misle da 5-6 akademaca moze odmah u prvih 11. Sta vam je ljudi ba. Zna se tacno kako se igraci u tim godinama uvode u ekipu, odnosno seniorski fudbal.
- FKS -
U nasoj ligi moze i sa 35 godina biti jedan od najbolji.
Baš tako, pa to ni Ajax i Barcelona nisu radili, a znamo kakva je Ajaxova škola, odnosno La Masija.Imat cemo svakako dva bonusa u prvih 11 (ne bi se bunio da to ponovo budu Dizdarević i Đokanović), a ove akademce polako, postepeno i dozirano ubacivati.
Moze, ali se ne treba dovoditi u situaciju kao sa hebibom i velkoskim.. (necu ahmetovica sa njima ubrajati iz poštovanja, iako naravno i on treba da se poselami sa igrackom karijerom)
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Pa sad imas ova tri koja su vec pomalo osjetila prvi tim,Trako i dva Ramica i to je sasvim dovoljno ja mislim za iducu sezonu,ako ima neki jos bolji od njih super,ali nekako logicki ova tri su iduca na redu za neke vece uloge posto su vec osjetili prvi tim i ligu .
Ja cak Traku i Tarika Ramica smatram vec nekako ozbiljnim igracem nekako ih i negledam ko akademce koji tek izlaze iz juniora.Trako prosle sezone ima 11 nastupa za prvi tim a Tarik 15 uz 2 gola to su vec "zreli" igraci prvog tima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da Trako i Tarik su vec i "uigrani" za prvi tim te ce njih sada sigurno i gurati a i zbog godina sada takodjer malog Irfana a ove ostale ce se postepeno godinama kako ko zasluzi ne znaci ako su za juniore top da ce biti i za senioremiky_hz je napisao/la: ↑04 jun 2022, 23:14Pa sad imas ova tri koja su vec pomalo osjetila prvi tim,Trako i dva Ramica i to je sasvim dovoljno ja mislim za iducu sezonu,ako ima neki jos bolji od njih super,ali nekako logicki ova tri su iduca na redu za neke vece uloge posto su vec osjetili prvi tim i ligu .
Ja cak Traku i Tarika Ramica smatram vec nekako ozbiljnim igracem nekako ih i negledam ko akademce koji tek izlaze iz juniora.Trako prosle sezone ima 11 nastupa za prvi tim a Tarik 15 uz 2 gola to su vec "zreli" igraci prvog tima.
Gdje li ce Husref zavrsiti 

Momci, zna li neko od vas nekog ko prodaje baklje ili neku radnju itd, gori mi pod nogama. Ili eventualno ako neko od vas ima da mi napise u pp, placam vise za svaku koju uzmem, hvala 

GOSPODIN!!!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem, dovesti igraca od 32 g.
Azmir levat pa ga pusta.
Jedini motiv ovom "iskusnom" igracu je dolazak u GLAVNI GRAD i kupovina stana za skolovanje djece i djeciji prosperitet.
Bujrum Dzaficu u glavni grad kao dragi gradjanin BiH, ali daleko od Kluba.
Na koliko mu dati ugovor (3 god.), koliko za ugovor i platu, koliko je dobar onaj ko ga dovede ?
Kukamo da se rijesimo ovih od 32+ godina i sad dovoditi Dzafica.