LjoZee je napisao/la: ↑14 maj 2021, 14:51
zeljodogroba je napisao/la: ↑14 maj 2021, 14:49
Mislim da se malo pretjeruje sa ovim prognozama, al opet to je moje misljenje. Uz redovne plate, po meni izlazak u evropu ne bi trebao biti upitan. Eh sad ima tu svasta nesto za uraditi, a da li ce to uprava uraditi, vidjet cemo. Ja se nadam da cemo im ubrzo ledja vidjeti pa da dodje neko ko ce znati uraditi prave korake, nadam se.
Gubimo preko 15 igraca sad na kraju sezone i logicno je da ces se boriti za opstanak sljedece sezone s obzirom da nas nije kupio neko ili slicno pa da se dovedu bolji igraci od tih i da te boli djon.
Druze, ja ne znam Bgm, al ja mislim da gore od ovih ne moze, sta god da dovedemo bice bolji od ovih antitalenata... mozda sam ja glup, ili corav, al ovo sto mi pokazujemo je fudbalsko neznanje, ne moze u rang sa "profesionalnim" fudbalom ni u kojem nivou. Ili fkt, al fkt ne znaju, ili nece. Igracki receno po imenima imas bolju ekipu od recimo Veleza, ali oni imaju koheziju i redovne plate koje mi nemamo. Otjerat skart, otjerat one koji kvare atmosferu, obezbijedit redovne plate, ostavit baku i nema brige... barem po meni.