FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

PEP
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la PEP » 21 dec 2013, 23:15

5 titula prvaka evrope ,5 trofeja 2013. 8-)
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 dec 2013, 23:15

maminho je napisao/la:fali vam njem. Superkup :D
Fali samo da se popuni brojka a inace ovo je sasvim dovoljno trofeja a i ne bi mogao stati na sliku, bilo bi glupo da je neparan broj. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 21 dec 2013, 23:21

Bayern@heart je napisao/la:@Denno i meni su najmrži žabarski timovi neznam zašto ali tako je šteta što i Milan nije ispao, a hvala na željma da opet osvojimo titulu u LP :D
mA meni su ti mrski svi zabarski timovi sem naravno moje Rome,Fiorentine i vise nikoga :D . Milan nije ni trebao ove god igrati ligu prvaka uopste.
embrace the chaos

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 21 dec 2013, 23:37

slika

:lol: :lol: :lol:

Efendija Manu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 dec 2013, 23:55

Cestitke na zasluzeno osvojenoj tituli...
Bayern odigrao obje utakmice pod rucnom i igraci su vec bili u mislima na odmoru. Da su igrali punim intenzitetom siguran sam da bi se u obje utakmice ponovio scenarij iz Bremena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 dec 2013, 00:37

I finale odradjeno sa pola snage i zvanicno potvrdjeno koji klub je trenutno najbolji na svijetu. Igrali smo do drugog gola, a za dalje i nije bilo potrebe. Kasnije se mogao zabiti jos koji gol da je sviran penal nad Riberyem i da je Shaq pogodio onu mrtvu priliku, ali necemo cjepidlaciti :D

SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY HEY
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 22 dec 2013, 00:39

Pet klempi, pet titula ove godine. Volim što imam najprikladniji avatar :)

Sent from my iPad using Tapatalk 2
24.04.1991.
Stern des südens

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 dec 2013, 01:09

Otišao i Šećo na pauzu, baš kao i Bayern.

Čeka se povratak generala i Arjena. Igrači imaju previše utakmica u nogama što se odrazilo i na igru. Da nismo imali problema sa povredama i da smo odmah mogli rotirat igrače bilo bi bolje ali i ovako smo dosta dobro prošli.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 22 dec 2013, 01:15

Šećo idominirao male arsiće,pa otisao na zasluzen odmor- :D

Ocekujemo pun kadar na pocetku priprema u Dubaiu,ako bude sve kako treba.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 22 dec 2013, 01:18

Cestitke bavarci
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 dec 2013, 08:59

meni je i zao i krivo.
zao mi je sto cu na odredjeno vrijeme napustiti forum za koji sam jako vezan (jbg, tu sam od pocetka) + sto nikad nisam bio banovan. a krivo mi je sto nasjedem na provokacije nekih bezveznjaka, pa onda i sam pisem gluposti.
pozz bavarci, dopisujemo se opet aBd kad pocne druga polusezona.
Korinov je napisao/la:Cestitke bavarci
hvala. znaci nam kad cestita navijac kluba koji izmislio fudbal kakvog ovaj svijet nije vidio.
pep ce to u bayi dodatno usavrsiti a na vama je da pratite ne bi li se sastali u finalu i pruzili partiju kakvu svijet nije vidio.

sad, sa sljemom na glavi, krampom u lijevoj i lopatom u desnoj, odlucnim korakom grabim ka banovicima. :mrgreen:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 22 dec 2013, 10:12

Čestitke svim navijačima najboljeg kluba na svijetu na osvojenom trofeju. Po meni, nisu htjeli trpati, jer Bože moj, zamisli dođeš, nabiješ neku ekipu u njihovom mjestu, pa izgubio bi i ono malo simpatizera u tim mjestima. Ovako, pokazali još jednom da smo GOSPODA za sve! A time, nadam se i privukli još veći broj fanova iz tih krajeva.

PS

Za kolegu šećera... Put putuje šećer-aga :lol: [youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 dec 2013, 10:53

Kakva samo godina. 8-)
Ode i ona a ostace samo sjecanja. :mrgreen:

Ma nista, idemo ponovo sve ispocetka. Mozemo jos jednom uganjati nesto slicno i u narednoj. 8-)

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 dec 2013, 11:27

Kakva godina za bavarskog giganta,ako Bog da u 2014 idemo na odbranu tituLA.

Najbolji klub na planeti. 8-)

Gledaj muftije Neuera. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 dec 2013, 11:41

Eto zavrsi i najbolja kalendarska godina u historiji ovako velikog kluba.
Daleko najbolja 8-)

MOJ REZIME 2013 (plus= pozitivne stvari, minus=negativne :mrgreen: ):
slika
Jupp +: izdominirao svijet fudbala i otisao na najbolji moguci nacin u penziju.
Ukomponovao jedan od najboljih kolektiva koji su ikad igrali fudbal i doveo im igru i fizicku spremu do savršenstva.
Sokirao nas sve rotacijom igraca, sto se na kraju ispostavilo kao najpametniji potez.
Kako bolje se oprostiti od fudbala nego promijeniti Svjetski poredak, zavrsiti dominaciju Barce, (na blago receno razoran nacin), Borussiji unisti nade u svakom takmicenju u kojem su sudjelovali, i vrati ih iza Bayerna, gdje i pripadaju. 8-)
- : Jedino sto mu zamjerim je neiskoristavanje Gomeza u nekim situacijama.

slika
Pep + nadmasio ocekivanja i jedan od najkomplikovanijih stilova igre djelimicno inplementirao na vec postojeci Atomski fudbal.
Najimpresivnije je to, sto je ovako zamršene takticke zamisli, u samo jednoj polusezoni mozes vidjeti na djelu u svakoj utakmici. Posebno mi se istice gostovanje u Manchesteru i Domuzu, kao zenit polusezone.
Iako su igraci fragilniji no ikad, i nikad da pun roster na raspolaganju ima, on opet zavrsava ispred sviju gdje god da se takmici. Od Najboljeg beka na svijetu napravio najboljeg box to box veznjaka. Od ispocetka cudne odluke, koja nikom nije sjela, na kraju napravio najbolji potez za sredinu terena punu kreativaca kojoj je trebao osigurac.
- SuperCup naivno izgubio. Mislim, oprostili smo mu, ali bode oci ona 4 komada.
Nekad se previse komplikuje i okolisa u napadu, cesto otvoren sut se šalje na stranu.

Napravit cu za novu godinu slikovnicu gifova koji su bili najljepsi momenti ove godine. :lol:
Jel to ode šecko rodbinu posjetit' ?
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 dec 2013, 13:04

[youtube][/youtube]

Kada osvojiš Ligu evropskih prvaka već si faktički najjača ekipa na svijetu, jer se radi o najjačem fudbalskom takmičenju uopšte. Međutim, sinoć smo se krunisali i zvanično je Bayern postao svjetski klubski prvak. Definitivno najuspješnija godina u bogatoj historiji našeg omiljenog kluba.

U prvom poluvremenu sinoć smo vidjeli zadivljujuće akcije, fantastično izdanje. U drugom rutina i održavanje rezultata, pa je postalo malo i dosadno. A bitno je naravno bilo krunisati ovu godinu, s krunom završiti fenomenalnu, fantastičnu, perfektnu godinu za Bayern. 8-)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 22 dec 2013, 13:36

Još uvijek sam pod dominatorskim dojmom naše ekipe pa ću samo da zapjevam
VI AR D ČEMPIONS, VI AR D ČEMPIONS, NOU TAJM FOR LUZERS KOZ VI AR D ČEMPIONS OF D VORLD!
[youtube][/youtube]

I evo ko nam je između ostalih čestitao na uspjehu
slika
Zadnja izmjena: dr.adnan, dana/u 22 dec 2013, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Philips Smart TV.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 dec 2013, 13:44

Odlično izdanje Schickerie 8-)

Slijedi pauza pa onda počinje the truth ako Bog da. Imamo potencijal da odemo do kraja, možemo samo sami sebe pobijediti. Vrijeme je da Thiago prestane sa pogrešnim pasovima jer se to kažnjava žestoko protiv vrhunskih ekipa. Pep želi od njega napraviti kreatora, može, što da ne ali ne smije ponavljati jednu te istu grešku na vakoj utakmici.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 dec 2013, 14:06

slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 22 dec 2013, 15:39

effe_sa je napisao/la:U prvom poluvremenu sinoć smo vidjeli zadivljujuće akcije, fantastično izdanje. U drugom rutina i održavanje rezultata, pa je postalo malo i dosadno.
Meni se cini da u zadnje vrijeme ekipa ne pruza ni priblizno od svojih mogucnosti. :? Nekako mi ne djeluju bas uvjerljivo kao do sada. Ne znam...
Pauza je dobro dosla. Pep ce ih morati jos malo prodrmati, i pripremati za kljucni dio sezone gdje greske nisu dozvoljene. Siguran sam da ova ekipa moze uci u historiju kao najuspjesnija sa dvije najprestiznije titule zaredom. 8-)
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 23 dec 2013, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.