FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sve dok nama nasi POJEDINI igraci igraju na kladionici protiv Sarajeva i svima savjetuju da odigraju "keca",nema od nas nista........SRAMOTA
Mislim da bi trebali otici na trening i sveobuhvatno objasniti igracima sta znaci nositi SVETI BORDO DRES,ovakvo opusteno leskarenje po terenu je nedopustivo.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Misliš ko u tvoje naneinacefindecko je napisao/la:strašan potez Husejinovića..
AL KOLIKI JE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa ima nogu ko debele seljačke nane od 70![]()

I kazu zeljo ima sudije 

Dobro je ba lozionicar...Sto to nisi rekao prije tekme...Pusti zavjere...Sto prije shvatimo da nemamo kvalitet lakse ce nam biti...qraf187 je napisao/la:sve dok nama nasi POJEDINI igraci igraju na kladionici protiv Sarajeva i svima savjetuju da odigraju "keca",nema od nas nista........SRAMOTA
Daj Boze da je sezona zavrsena za njega...I daj Boze da ga moje oci vise ne gledaju u meni najdrazem dresu...Evolution87 je napisao/la:vucina se izgleda povrijedio, valjda ga nece biti u sastavu u sljedecim utakmicama
Mi nikada odustati necemo...
Reci nam koji su to igraci.......qraf187 je napisao/la:sve dok nama nasi POJEDINI igraci igraju na kladionici protiv Sarajeva i svima savjetuju da odigraju "keca",nema od nas nista........SRAMOTA
buraz nije zavjera...............ja sam teska srca odigrao 1............i nisam se plaho nervirao..........jbg
- Evolution87
- Kontakt:
ma pusti @qrafa sta on zna 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ne zna qraf nista.............nije problem......
Pa normalno da ces igrati 1 protiv ekipe za koju igra vucina scepanovic...Pa ja ga na termin ne bih zvao...qraf187 je napisao/la:buraz nije zavjera...............ja sam teska srca odigrao 1............i nisam se plaho nervirao..........jbg
Mi nikada odustati necemo...
Potpis!sjever je napisao/la:Mislim da bi trebali otici na trening i sveobuhvatno objasniti igracima sta znaci nositi SVETI BORDO DRES,ovakvo opusteno leskarenje po terenu je nedopustivo.
Oko za oko, zub za zub!
-
- Kontakt:
Vas ubise vasa nerealna očekivanja, dajte momcima i Joviću malo vremena dok se uigraju, tek slijedeće sezone će biti pravi, još je rano a pola njih nije ni pripreme imalo kako treba, zato SABUR
upravo zbog ovakvih stvari je Široki i pokrenuo sa ostalih 12 klubova ovu iniciajtivu i skreće pozornsot na ovo..rossoneri83sa je napisao/la:linijskom sudiji na strani Sarajeva treba dozivotno zabraniti da sudi!
nama se redovno događaju ovakve stvari i to na Pecari.
- danas poništen gol varei (sreća nije odlučujući neki)
- protiv Zvijezde ne svira čist penal
- protiv slavije ti svira penal kad ti igrača lopta gađa u glavu u fliperu
ne kažem, možda je bilo grešaka na korist Širokog (sarajevo-siroki, borac-siroki itd)
ali to i jest bit..sve da se kazni, i protiv širokog i za široki, to iz širokog poručuju..
svima jednaki uvjeti !
p.s. čestitke sarajevu na fer i korektnoj igri i odličnoj utakmici
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- MirzaGunner
- Kontakt:
Znao sam ja da cemo zjaniti u p.m.!
Fol najavljivali 3 boda pa mislim smjesno!!!!
Fol najavljivali 3 boda pa mislim smjesno!!!!
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cestitke Sarajevu na fer i korektnoj utakmici, al realno ni blizu ni nerijesenog rezultata, kamoli pobjede nisu bili.
Jedino vrijedno spomena je Suljic, ostalo kao da nije ni doslo na utakmicu. Široki puno bolji, u svakom duelu i pri svakom posjedu lopte, Sarajevo moze golmanu, sreci i linijskom sucu zahvaliti sto nije primio petardu danas na Pecari, jer po svemu sudeci je za to itekako zreo bio.
Pozdrav.
Jedino vrijedno spomena je Suljic, ostalo kao da nije ni doslo na utakmicu. Široki puno bolji, u svakom duelu i pri svakom posjedu lopte, Sarajevo moze golmanu, sreci i linijskom sucu zahvaliti sto nije primio petardu danas na Pecari, jer po svemu sudeci je za to itekako zreo bio.
Pozdrav.
...Život za Široki...
De ti malo realnosti i reci da nam je covjek digao 2-3 zaleđa za vjerovali ili ne.Pa na vasoj temi ljudi govore treba mu zabraniti suđenje,jos nam i gol ponistio.Saznaj sta je dobio za danasnje suđenje 

-
- Kontakt:
Decko je cak pozdravljen pljeskom ,sto je i on uzvratioŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitke Sarajevu na fer i korektnoj utakmici, al realno ni blizu ni nerijesenog rezultata, kamoli pobjede nisu bili.
Pozdrav.
Jedan fin momak,na terenu dobro probija po desnoj strani ,dobio je jedan udarac u misic i zato je izisao
Bit ce sigurno nositelj igre Sarajeva kroz par godina
Utakmica bez ikakvih incidenata ,jos za nas povoljan rezultat ku' ćeš bolje

ČESTITKE NA POBJEDI ZASLUŽENOJ I ČISTOJ KAO SUZA sad o suđenju ne bih puno ali mislim uz možda onaj poništeni gool i onaj dati gool treči da nije bilo večih grešaka ali sve u svemu suđenje za 10 svaka čast.Široki više želje više sreče i na kraju konkretniji a mi smo sami sebe pobijedili realno od 3 gola za dva smo sami krivi .Sve u svemu dobra utakmica odavno nisam bolju gledao mada nisam na kraju zadovoljan rezultatom moglo je i bolje i gore biti.Pohvale za publiku za aplauz Suljiću eto vidite kako se može bez nacionalizma i bez frke odraditi fino navijanje i utakmica, čestitam još jednom.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
ovo je danas bilo lose al bas lose,mogli smo dobit i 5 komada.svjetle tacke suljic ,husejnovic kad je usao pa i comor.ostali 0 bodova.svi hvale sesara i vucinu, neznam meni su oni najlosi na terenu uz matka.oni su vezni igraci u defanzivi ih nema nigdje a prema napred nemogu postenog pasa odigrat uspore igru maksimalno
Gledao sam samo zadnjih 15 minuta al po komentarima vidim da se nismo sastavili sa igrom,jednostavno takvog sam misljenja bio i nazalost bio upravu da ovoj ekipi je plafon 3-4 mjesto i evropa, jednostavno tako je kako kolko god neko glumio velikog navijaca treba neke stvari realno pogledat i price o nekim titulama (na pocetku sezone) treba sa pokricem pricat a ne navijacima se ulizivat, pa mi se mucimo sa ekipama iz samog dna tabele kuci (gosko
,slavija
) i onda najavljivamo neke lagane pobjede protiv 2 ekipe u prvenstvu,kazem zbog nekih drugih stvari ostaje gorcina zbog poraza al sa cisto fudbalskog aspekta poraz koji i neboli tolko jer jos smo u igri ,naredna protiv rudara se po svaku cijenu mora dobiti i onda poslastica na piroti toj neosvojenoj tvrdjavi 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, bordospartanac, hurem, jurisicduska, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, nedimmmm1337, Oerde, OsmanhodzicBuco, pitara, Sanfrancisco, Tarapi, umrobihzbogtebe1946, VolimoSarajevo i 152 gosta.