FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

qraf187
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la qraf187 » 21 apr 2012, 18:30

sve dok nama nasi POJEDINI igraci igraju na kladionici protiv Sarajeva i svima savjetuju da odigraju "keca",nema od nas nista........SRAMOTA

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 21 apr 2012, 18:32

Mislim da bi trebali otici na trening i sveobuhvatno objasniti igracima sta znaci nositi SVETI BORDO DRES,ovakvo opusteno leskarenje po terenu je nedopustivo.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 21 apr 2012, 18:33

inacefindecko je napisao/la:strašan potez Husejinovića..
AL KOLIKI JE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa ima nogu ko debele seljačke nane od 70 :mrgreen: :mrgreen:
Misliš ko u tvoje nane :lol: :lol: :lol:

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 21 apr 2012, 18:33

I kazu zeljo ima sudije :P

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 21 apr 2012, 18:34

qraf187 je napisao/la:sve dok nama nasi POJEDINI igraci igraju na kladionici protiv Sarajeva i svima savjetuju da odigraju "keca",nema od nas nista........SRAMOTA
Dobro je ba lozionicar...Sto to nisi rekao prije tekme...Pusti zavjere...Sto prije shvatimo da nemamo kvalitet lakse ce nam biti...
Evolution87 je napisao/la:vucina se izgleda povrijedio, valjda ga nece biti u sastavu u sljedecim utakmicama
Daj Boze da je sezona zavrsena za njega...I daj Boze da ga moje oci vise ne gledaju u meni najdrazem dresu...
Mi nikada odustati necemo...

alibi

Post Postao/la alibi » 21 apr 2012, 18:35

qraf187 je napisao/la:sve dok nama nasi POJEDINI igraci igraju na kladionici protiv Sarajeva i svima savjetuju da odigraju "keca",nema od nas nista........SRAMOTA
Reci nam koji su to igraci.......

qraf187
Kontakt:

Post Postao/la qraf187 » 21 apr 2012, 18:36

buraz nije zavjera...............ja sam teska srca odigrao 1............i nisam se plaho nervirao..........jbg

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 apr 2012, 18:37

ma pusti @qrafa sta on zna :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

qraf187
Kontakt:

Post Postao/la qraf187 » 21 apr 2012, 18:39

ne zna qraf nista.............nije problem......

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 21 apr 2012, 18:43

qraf187 je napisao/la:buraz nije zavjera...............ja sam teska srca odigrao 1............i nisam se plaho nervirao..........jbg
Pa normalno da ces igrati 1 protiv ekipe za koju igra vucina scepanovic...Pa ja ga na termin ne bih zvao...
Mi nikada odustati necemo...

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 21 apr 2012, 18:51

sjever je napisao/la:Mislim da bi trebali otici na trening i sveobuhvatno objasniti igracima sta znaci nositi SVETI BORDO DRES,ovakvo opusteno leskarenje po terenu je nedopustivo.
Potpis!
Oko za oko, zub za zub!

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 21 apr 2012, 19:01

Vas ubise vasa nerealna očekivanja, dajte momcima i Joviću malo vremena dok se uigraju, tek slijedeće sezone će biti pravi, još je rano a pola njih nije ni pripreme imalo kako treba, zato SABUR

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 apr 2012, 19:16

rossoneri83sa je napisao/la:linijskom sudiji na strani Sarajeva treba dozivotno zabraniti da sudi!
upravo zbog ovakvih stvari je Široki i pokrenuo sa ostalih 12 klubova ovu iniciajtivu i skreće pozornsot na ovo..

nama se redovno događaju ovakve stvari i to na Pecari.

- danas poništen gol varei (sreća nije odlučujući neki)
- protiv Zvijezde ne svira čist penal
- protiv slavije ti svira penal kad ti igrača lopta gađa u glavu u fliperu

ne kažem, možda je bilo grešaka na korist Širokog (sarajevo-siroki, borac-siroki itd)
ali to i jest bit..sve da se kazni, i protiv širokog i za široki, to iz širokog poručuju..

svima jednaki uvjeti !

p.s. čestitke sarajevu na fer i korektnoj igri i odličnoj utakmici
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 21 apr 2012, 19:40

Znao sam ja da cemo zjaniti u p.m.!
Fol najavljivali 3 boda pa mislim smjesno!!!!
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 apr 2012, 19:58

Cestitke Sarajevu na fer i korektnoj utakmici, al realno ni blizu ni nerijesenog rezultata, kamoli pobjede nisu bili.
Jedino vrijedno spomena je Suljic, ostalo kao da nije ni doslo na utakmicu. Široki puno bolji, u svakom duelu i pri svakom posjedu lopte, Sarajevo moze golmanu, sreci i linijskom sucu zahvaliti sto nije primio petardu danas na Pecari, jer po svemu sudeci je za to itekako zreo bio.
Pozdrav.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 21 apr 2012, 20:11

De ti malo realnosti i reci da nam je covjek digao 2-3 zaleđa za vjerovali ili ne.Pa na vasoj temi ljudi govore treba mu zabraniti suđenje,jos nam i gol ponistio.Saznaj sta je dobio za danasnje suđenje ;)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 21 apr 2012, 21:00

ŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitke Sarajevu na fer i korektnoj utakmici, al realno ni blizu ni nerijesenog rezultata, kamoli pobjede nisu bili.
Jedino vrijedno spomena je Suljic, ostalo kao da nije ni doslo na utakmicu. Široki puno bolji, u svakom duelu i pri svakom posjedu lopte, Sarajevo moze golmanu, sreci i linijskom sucu zahvaliti sto nije primio petardu danas na Pecari, jer po svemu sudeci je za to itekako zreo bio.
Pozdrav.
Decko je cak pozdravljen pljeskom ,sto je i on uzvratio
Jedan fin momak,na terenu dobro probija po desnoj strani ,dobio je jedan udarac u misic i zato je izisao
Bit ce sigurno nositelj igre Sarajeva kroz par godina
Utakmica bez ikakvih incidenata ,jos za nas povoljan rezultat ku' ćeš bolje :)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 apr 2012, 21:08

ČESTITKE NA POBJEDI ZASLUŽENOJ I ČISTOJ KAO SUZA sad o suđenju ne bih puno ali mislim uz možda onaj poništeni gool i onaj dati gool treči da nije bilo večih grešaka ali sve u svemu suđenje za 10 svaka čast.Široki više želje više sreče i na kraju konkretniji a mi smo sami sebe pobijedili realno od 3 gola za dva smo sami krivi .Sve u svemu dobra utakmica odavno nisam bolju gledao mada nisam na kraju zadovoljan rezultatom moglo je i bolje i gore biti.Pohvale za publiku za aplauz Suljiću eto vidite kako se može bez nacionalizma i bez frke odraditi fino navijanje i utakmica, čestitam još jednom.
Sarajevo ljubavi moja!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2012, 22:32

ovo je danas bilo lose al bas lose,mogli smo dobit i 5 komada.svjetle tacke suljic ,husejnovic kad je usao pa i comor.ostali 0 bodova.svi hvale sesara i vucinu, neznam meni su oni najlosi na terenu uz matka.oni su vezni igraci u defanzivi ih nema nigdje a prema napred nemogu postenog pasa odigrat uspore igru maksimalno

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 21 apr 2012, 22:51

Gledao sam samo zadnjih 15 minuta al po komentarima vidim da se nismo sastavili sa igrom,jednostavno takvog sam misljenja bio i nazalost bio upravu da ovoj ekipi je plafon 3-4 mjesto i evropa, jednostavno tako je kako kolko god neko glumio velikog navijaca treba neke stvari realno pogledat i price o nekim titulama (na pocetku sezone) treba sa pokricem pricat a ne navijacima se ulizivat, pa mi se mucimo sa ekipama iz samog dna tabele kuci (gosko :oops: ,slavija :roll: ) i onda najavljivamo neke lagane pobjede protiv 2 ekipe u prvenstvu,kazem zbog nekih drugih stvari ostaje gorcina zbog poraza al sa cisto fudbalskog aspekta poraz koji i neboli tolko jer jos smo u igri ,naredna protiv rudara se po svaku cijenu mora dobiti i onda poslastica na piroti toj neosvojenoj tvrdjavi :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”