Mozda na SP (ako Bog da), ali protiv Lihtenstajna i Litvanije nam definitivno trebaju dva napadaca da probijemo te bunkere.nedim1993 je napisao/la:mi trebamo promijenit formaciju jer nama ne trebaju 2 napadača na terenu. Ibišević je apsulutno zanemaren na terenu i kao CF mu se ne pridaje nikakva uloga. Džeko kad mu se igra igra, kad mu se ne igra šetka se boli ga kita i tako
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne pisem skoro nikada na ovoj temi, ali ovo sto citam je stvarno katastrofa. Prosto ne mogu vjerovati da neko ovako moze popljuvati najboljeg strijelca reprezentacije svih vremena
Covjek koji je uradio toliko za reprezentaciju i drzavu BiH opcenito...

Covjek koji je uradio toliko za reprezentaciju i drzavu BiH opcenito...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da je poslije svih ovih godina, poslije toliko golova, i dalje prvo sto youtube ponudi kad ukucas njegovo ime "edin dzeko psuje mater". 

Spavas li ti ikada? Bas si hiperaktivan.Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je poslije svih ovih godina, poslije toliko golova, i dalje prvo sto youtube ponudi kad ukucas njegovo ime "edin dzeko psuje mater".

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Niko nije popljuvao vec samo kritike. Meni licno najdrazi nas igrac i igrac kojeg imamo u 100 godina ali da je zasro u ove dvije tekme jest.Isto kad je zabijao bio je heroj ko sto ce opet i biti.
Znaci ovdje a ni u cijelom svijetu malo ih ima da ga mrze, ali malo realnosti nam samo fali.
Znaci ovdje a ni u cijelom svijetu malo ih ima da ga mrze, ali malo realnosti nam samo fali.
ne znam zašto opravdavate edinovu lošu igru sa argumentom "pa ionako je edin bio najviše čuvan igrač" ..
hej , pa zar to nije očekivano ? pa protiv koga god smo igrali - stavljali su svog najboljeg stopera a ponekad i dvojicu da čuvaju džeku . edinova dužnost je da se nauči osloboditi tih igrača i pobjeći im , jer to je odlika vrhunskih igrača . bokte , valjda je nešto naučio kada su ga čuvali ferdinand , vidić , pepe , ramos , luiz i slični igrači
hej , pa zar to nije očekivano ? pa protiv koga god smo igrali - stavljali su svog najboljeg stopera a ponekad i dvojicu da čuvaju džeku . edinova dužnost je da se nauči osloboditi tih igrača i pobjeći im , jer to je odlika vrhunskih igrača . bokte , valjda je nešto naučio kada su ga čuvali ferdinand , vidić , pepe , ramos , luiz i slični igrači

-
- Kontakt:
Sviđalo mi se kako je na kraju utakmice superiorno cuvao loptu, samim tim i rezultat da nije stijene sjevnule bi nama jos dvije tri kontre u nadoknadi 

Joj kako sam ljut na njega.
On je moj omiljeni igrac. Koliko sam samo utakmica Wolfsburga i Citya pogledao, koliko se nervirao, koliko potrosenih sati, noci, sikiranja oko Mancini situacije itd itd. 5 dresova njegovih imam...
Mnogo me razocarao ponasanjem pred okupljanje i svojim igrama u ova dva meca, ne mogu da vjerujem da se ovo desilo, ne kazem da je morao zabiti gol ali vecina se slazemo da je daleko od forme koju je pokazao prije ove frke koju on karakterizira kao "privatni problem"....Obecao sam sebi a i sinoc napisao, zadnji put da sam ga gledao u Cityu, pokusacu se pridrzavati toga, ali povlacim napisane rijeci u afektu "da bog da izgubio mjesto u Cityu"

On je moj omiljeni igrac. Koliko sam samo utakmica Wolfsburga i Citya pogledao, koliko se nervirao, koliko potrosenih sati, noci, sikiranja oko Mancini situacije itd itd. 5 dresova njegovih imam...
Mnogo me razocarao ponasanjem pred okupljanje i svojim igrama u ova dva meca, ne mogu da vjerujem da se ovo desilo, ne kazem da je morao zabiti gol ali vecina se slazemo da je daleko od forme koju je pokazao prije ove frke koju on karakterizira kao "privatni problem"....Obecao sam sebi a i sinoc napisao, zadnji put da sam ga gledao u Cityu, pokusacu se pridrzavati toga, ali povlacim napisane rijeci u afektu "da bog da izgubio mjesto u Cityu"

Ne razumijem kako neki hoce da ocrne naseg najboljeg igraca !
Veliki interview Džeke trenutno na BHT! (za one koji ne znaju)
Yebiga, zaboravio. Neka neko stavi na youtube kad zavrsi, please.Alucard je napisao/la:Veliki interview Džeke trenutno na BHT! (za one koji ne znaju)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ispituje ga kad se dobije zuti karton a kad ne. 

dal ce dzekson igrat protiv stoka u prvoj
- Ponos Torina
- Kontakt:
Strasan intervju
sve price vec davno ispricane....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
\[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Puno vise sam ocekivao od ovog intervjua. Ova novinarka bas ocajna 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Sad sam siguran da Dzeko 100% cita ovu temu.Samo je ovdje onaj neki kreten napis'o da je Spaha otis'o u London po Dzeku.
Inace,posto citas ovo Dzeko.
Pusti hejtere,malo se poljuljala atmosfera pa je raja svasta pricala.
Sretno nama zajedno u Brazilu,ti pruzi ruku pomirenja Hajrovicu jer si Veliki covjek i veliki humanista.
Vrijedis vise nego citava repka,i svi te vise postuju.Uvijek ce biti destruktivaca.
Da ti nama budes najbolji strijelac u Brazilu.
Ponosu nas.

Sretno nama zajedno u Brazilu,ti pruzi ruku pomirenja Hajrovicu jer si Veliki covjek i veliki humanista.
Vrijedis vise nego citava repka,i svi te vise postuju.Uvijek ce biti destruktivaca.
Ponosu nas.
1946
Jadan on ako cita, sta je se sve ovdje pisalo o Amri...Head je napisao/la:Sad sam siguran da Dzeko 100% cita ovu temu.Samo je ovdje onaj neki kreten napis'o da je Spaha otis'o u London po Dzeku.![]()
Ponosu nas.

Meni je bas OK. Super se spremila. Postavila mnogo pitanja koje bi i mi postavili..... Cak i vise. Ne znam zasto je ocajna? Ne znam sta je to moglo ili trebalo bolje od ovog?Amar Dzeko je napisao/la:Puno vise sam ocekivao od ovog intervjua. Ova novinarka bas ocajna
Odlican interviju, odlicna osoba. Veliki covjek.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.