FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 05 okt 2010, 20:39

bistrikboy je napisao/la:Suđenje je bilo dobro (za nas),jbga ne da nam se kad su ovi TV prenosi da odigramo bog zna kako.Celik nas je rasturio,bekovi su nam smjesni bili,Culum i Lazo isto tako jako lose,Savic ni sam ne zna koga cuva,da nije bilo Kerle i Sehe,ja ne znam kako bi ovo zavrsilo.Celiku svaka cast nije mi jasno kako oni gube te bodove kuci sa ovakvom igrom,igraju brzo,organizovano i prije svega agresivno.Zaista ne znam kako nisu u vrhu.Pobjedu nismo zasluzili,bod mozda,ali eto na kraju nova trica i drugo mjesto.Europa hir vi kam.

Mozel iko onom Seji zabranit da snima ove pjesme?

culum je bio najborbeniji,kllizio imo par prilika za go,lazo uvijek isti samo je raja malo digla ruke od njega valjda svjesni da mu je ovo maximum
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 05 okt 2010, 20:40

Manijak sa sjevera je napisao/la:Imali gdje da se skine ona nova pjesma?
treba je skinuti sa razglasa :o
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 05 okt 2010, 20:41

...pitanje za manijake....kako komentarisu da je Osim iako suspendovan bio na terenu fakticki na klupi zelje sto je potvrdila i kamera...
Zadnja izmjena: flash, dana/u 05 okt 2010, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Nema vise :P

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 okt 2010, 20:42

flash je napisao/la:...pitanje za manijake....kako komentarisu sa je Osim iako suspendovan bio na terenu fakticki na klupi zelje sto je potvrdila i kamera...
Mudziza
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 okt 2010, 20:42

flash je napisao/la:...pitanje za manijake....kako komentarisu sa je Osim iako suspendovan bio na terenu fakticki na klupi zelje sto je potvrdila i kamera...
Ovako Osim je iznad lige i zakona i moze sta hoce!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 05 okt 2010, 20:42

lazu tjerat iz kluba cim prije, jer fakat je lik traljav, postujem i cijenim njegovu borbenost, trcao je puno ali nezna primit lopte, cak i da je uspije primit jednostavno nema kontrole nad njom, al fkt svidio mi se njegov sut iz volea, neko je blokirao al ono da je uslo, bilo bi AUUUUUUUUUUU :mrgreen:

LjoŽe PionŠam
Kontakt:

Post Postao/la LjoŽe PionŠam » 05 okt 2010, 20:44

Seyo šta si ono snimio
Kako te nije stid. :?:

:mrgreen:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 okt 2010, 20:44

Zar je bio :?: :?: ja ga nisam ni vidio, niti mogao vidjeti sa Juga...niti sam gledao klupu, niti je inace gledam.

Jao Stanić mi je veceras pocupao živce ko niko dosad :x Marković isto...bekovi su nam bili ni na nebu ni na zemlji.
Lutanje pravo.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 05 okt 2010, 20:46

....znaci hebes pravdu kada je kontra nas....nadam se samo da ce te imati ovako sudjenje u cijelom ostatku sampionata....

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 okt 2010, 20:48

flash je napisao/la:....znaci hebes pravdu kada je kontra nas....nadam se samo da ce te imati ovako sudjenje u cijelom ostatku sampionata....
Isplaci se slobodno , bice ti lakše :mrgreen: ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 okt 2010, 20:48

flash je napisao/la:....znaci hebes pravdu kada je kontra nas....nadam se samo da ce te imati ovako sudjenje u cijelom ostatku sampionata....
Imaju sluzbena lica da ga udalje,necemo ga valjda mi tjerat'
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 okt 2010, 20:50

ne bih imao nista protiv, pa **** majku idete li vi na utakmice jeste li ikad gledali sudjenje i sta se sve desavalo dabogda Zeljo imao uvijek ovako sudjenje u gostima kao sto je Celik imao danas ja bih bio presretan.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 okt 2010, 20:51

flash je napisao/la:...pitanje za manijake....kako komentarisu da je Osim iako suspendovan bio na terenu fakticki na klupi zelje sto je potvrdila i kamera...
a daj ba ,pa sta ti mislis da osim nije bio u svlacionici i da nije on sve odredio kako ce i sta biti.i sad je odjednom problem sto se on pojavio.veliki broj ljudi je priznao da ste igrali dobro i da zeljo nije zasluzio pobjedu.to sto je pobijedio ne znaci da je do nje stigao uz pomoc sudija.jebote kod nas ne smijes preokrenuti rezultat,odmah neko ostecen i neke teorije zavjere.ja nisam cuo odavno da neko kaze ma posteno smo izgubili i tacka.kod nas u bosni vazda nesto fali,uvijek je neko kriv.eto sad je osim kriv,da nije osim bio bi sudija,pa po vasoj prici da su igraci celika napravili cist penal on se ne bi smio svirati jer aman kako ce,mora vama biti po taman sve.

celiku svaka cast na igri,zeljo s obzirom kako igra mozemo biti presretni tabelom.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 okt 2010, 20:51

Samo veliki timovi pobjeđuju i kad igraju loše. :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 05 okt 2010, 20:53

1. Potcijenili smo protivnika i mislili da će pobjeda doći sama od sebe;
2. Čelik se pokazao kao napadački orijentisana ekipa;
3. Mali Višća ima top u desnoj nozi :mrgreen:
4. Utakmica večeras je malo podsjećala na dešavanja iz prošlog kola na Koševu, jedina razlika (zbog čega mi je izuzetno drago) da nam sudije nisu pomogle da dodjemo do izjednačenja i preokreta...

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 05 okt 2010, 20:54

Mandrak je napisao/la:

...ma necu ja plakati vjeruj mi samo zbog ovakvih stvari vas klub prima petarde i sto je jos gore treneri protivnickih ekipa mole svoje igrace da vas ne trpaju.....jer tamo nema Golaća koji ima tripove jace od LSD-a i vidi ono sto samo on moze vidjeti a ono sto su svi vidjeli(Amara na terenu) jedino on ne vidi....nista zlonamjerno pozdrav

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 okt 2010, 20:55

flash je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:

...ma necu ja plakati vjeruj mi samo zbog ovakvih stvari vas klub prima petarde i sto je jos gore treneri protivnickih ekipa mole svoje igrace da vas ne trpaju.....jer tamo nema Golaća koji ima tripove jace od LSD-a i vidi ono sto samo on moze vidjeti a ono sto su svi vidjeli(Amara na terenu) jedino on ne vidi....nista zlonamjerno pozdrav
pozdrav i tebi buraz i sretno vam bilo u Cvajti dogodine ;)
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 05 okt 2010, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 05 okt 2010, 20:57

barbarez je napisao/la:
flash je napisao/la:...pitanje za manijake....kako komentarisu da je Osim iako suspendovan bio na terenu fakticki na klupi zelje sto je potvrdila i kamera...
a daj ba ,pa sta ti mislis da osim nije bio u svlacionici i da nije on sve odredio kako ce i sta biti.i sad je odjednom problem sto se on pojavio.veliki broj ljudi je priznao da ste igrali dobro i da zeljo nije zasluzio pobjedu.to sto je pobijedio ne znaci da je do nje stigao uz pomoc sudija.jebote kod nas ne smijes preokrenuti rezultat,odmah neko ostecen i neke teorije zavjere.ja nisam cuo odavno da neko kaze ma posteno smo izgubili i tacka.kod nas u bosni vazda nesto fali,uvijek je neko kriv.eto sad je osim kriv,da nije osim bio bi sudija,pa po vasoj prici da su igraci celika napravili cist penal on se ne bi smio svirati jer aman kako ce,mora vama biti po taman sve.

celiku svaka cast na igri,zeljo s obzirom kako igra mozemo biti presretni tabelom.

...nisu nikakve teorije zavjere...ako postoje neka pravila kao npr. da trener,igrac koji ima crveni ne mije biti u terenu za vrijeme kada je suspendovan onda samo zelim da se to postuje....ovako mogli smo i mi milosevica staviti u prvih 11 ako nije problem......

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 05 okt 2010, 21:01

U svoj ovoj prici oko sudija ostade neprimjecena jedna recenica, a ja zlobnik moradoh je iskopirati

Buddy rece kahmm sljedece "I da ko je bio onaj stari sa megafonom, trebao nas je on voditi"

Moj Buddy Buddy :mrgreen: :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 05 okt 2010, 21:03

Avanes je napisao/la:U svoj ovoj prici oko sudija ostade neprimjecena jedna recenica, a ja zlobnik moradoh je iskopirati

Buddy rece kahmm sljedece "I da ko je bio onaj stari sa megafonom, trebao nas je on voditi"

Moj Buddy Buddy :mrgreen: :mrgreen:
Zloco :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, mavi, MoSaZeLjo1921 i 31 gost.