Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Steta!
Nadam se da ce se(kako i sam kaze na twitteru) VRATITI JACI NEGO IKAD.Nadam se da ova povreda nece utjecati negativno na njegovu psihu koja je itekako zasluzna(pored njegovog talenta) za ovaj njegov uspjeh.
Vecina ga je pljuvala(nazalost i ja) al je dokazao skoro svima(sad su Lucasovci u velikoj vecini) da je dobar igrac i klasa uprkos silnom vrjedanju i pljuvanju "vlastitih" navijaca.
You'll Never Walk Alone,Lucas!
Treba isprobati opcije koje imamo(do transfer roka drugih opcija i nemamo) i vidjeti kako ce to sve stimati,pa ko zna mozda nas neko i ugodno iznenadi.
U slucaju dovodenja nekog DM-a volio bi da to bude potpuno drugaciji tip igraca od Lucasa,znaci pravi razbijac(volio bi nekog fizicki jakog crnju).
Nadam se da ce se(kako i sam kaze na twitteru) VRATITI JACI NEGO IKAD.Nadam se da ova povreda nece utjecati negativno na njegovu psihu koja je itekako zasluzna(pored njegovog talenta) za ovaj njegov uspjeh.
Vecina ga je pljuvala(nazalost i ja) al je dokazao skoro svima(sad su Lucasovci u velikoj vecini) da je dobar igrac i klasa uprkos silnom vrjedanju i pljuvanju "vlastitih" navijaca.
You'll Never Walk Alone,Lucas!
Treba isprobati opcije koje imamo(do transfer roka drugih opcija i nemamo) i vidjeti kako ce to sve stimati,pa ko zna mozda nas neko i ugodno iznenadi.
U slucaju dovodenja nekog DM-a volio bi da to bude potpuno drugaciji tip igraca od Lucasa,znaci pravi razbijac(volio bi nekog fizicki jakog crnju).
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
@Carlo
Ukoliko ne igra AKN sa Maliem onda uopste nije losa opcija jer cemo u tom periodu igrati neke vazne utakmice.
@fera na jednom drugom forumu spomenu Lassa(sigurno da nije zadovoljan minutama u Realu) i ta mi se opcija(govorim za ove jeftinije i nesto realnije) za dovodenje/posudbu zasad najvise svidjela.
Ipak ja bi najvise volio da do transer roka isprobamo Spearinga(prosle polusezone me,a ni upravu koja mu je dala novi ugovor nije razocaro) i da vidimo kako cemo funkcionirati sa njim,a ni na Coadya netrebamo zaboravljati.
Ukoliko ne igra AKN sa Maliem onda uopste nije losa opcija jer cemo u tom periodu igrati neke vazne utakmice.
@fera na jednom drugom forumu spomenu Lassa(sigurno da nije zadovoljan minutama u Realu) i ta mi se opcija(govorim za ove jeftinije i nesto realnije) za dovodenje/posudbu zasad najvise svidjela.
Ipak ja bi najvise volio da do transer roka isprobamo Spearinga(prosle polusezone me,a ni upravu koja mu je dala novi ugovor nije razocaro) i da vidimo kako cemo funkcionirati sa njim,a ni na Coadya netrebamo zaboravljati.
- mighty_reds
- Kontakt:
Keita bi bio odličan prije par sedmica je i povezivan bio sa nama ako se ne varam.Carlo je napisao/la:ja mislim da bi nam Keita dobro sjeo, ali samo na posudbumighty_reds je napisao/la:treba dovesti nekog iskusnijeg DM-a na posudbu do kraja sezona nema smisla kupovati novog igrača za masne pare jer kad se Lucas vrati svakako će u prvu opet.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iskren da budem, ja bih se odlučio za neko provjerenije ime ili barem za nekog ko ima sve predispozicije da bude odličan na toj poziciji. Ono što neće ići Liverpoolu u prilog je to što je defanzivni vezni sada prijeko potreban. Dakle, ukoliko se bude radilo o klasičnoj kupovini, sigurno će neko dobro oderati Redse (valjda nećete baciti udicu na Tiotea).
Neko je napisao M'Villa. Mišljenja sam da bi vam on sjeo k'o kec na desetku. Sigurno protorip pravog zadnjeg veznog. Dakako, njegovo dovođenje neće biti nimalo lako, al' Liverpool ima novaca i to je u ovom trenutku najbitnije. Što se tiče posudbe Diarre, ne znam baš. Lik u posljednje vrijeme igra u Realu (ok, igra na desnom boku), tako da postoji tu i mogućnost da on sam odbije povratak u Englesku (Arsenal, Chelsea, Portsmouth).
Da se ja pitam, ne bih Spearinga gurnuo u vatru. Prevelik rizik, mora se priznati. Liverpoolu sigurno nije u cilju da 3. sezonu igra EL. Objektivno gledajući, sa Spearingom na toj poziciji je Liverpool dobrano slabiji. Nebitno da l' će se Gerrard oporaviti i igrati onako kako zna i umije, Spearing nije dovoljno kvalitetan i izgrađen da bude jedan od nosilaca u veznom redu. Jednostavno nije.
Btw, ideja o Kuytu nije loša, al' i to je kockanje. Može on trčati 3 utakmice zaredom, al' pitanje je koliko je dobar u tim prljavim zadacima, pravovremenim pasovima i ono što je najbitnije - igri u polju, a ne duž aut linije. Nije jednostavno prekomandovati čovjeka koji x godina igra krilo.

Neko je napisao M'Villa. Mišljenja sam da bi vam on sjeo k'o kec na desetku. Sigurno protorip pravog zadnjeg veznog. Dakako, njegovo dovođenje neće biti nimalo lako, al' Liverpool ima novaca i to je u ovom trenutku najbitnije. Što se tiče posudbe Diarre, ne znam baš. Lik u posljednje vrijeme igra u Realu (ok, igra na desnom boku), tako da postoji tu i mogućnost da on sam odbije povratak u Englesku (Arsenal, Chelsea, Portsmouth).
Da se ja pitam, ne bih Spearinga gurnuo u vatru. Prevelik rizik, mora se priznati. Liverpoolu sigurno nije u cilju da 3. sezonu igra EL. Objektivno gledajući, sa Spearingom na toj poziciji je Liverpool dobrano slabiji. Nebitno da l' će se Gerrard oporaviti i igrati onako kako zna i umije, Spearing nije dovoljno kvalitetan i izgrađen da bude jedan od nosilaca u veznom redu. Jednostavno nije.
Btw, ideja o Kuytu nije loša, al' i to je kockanje. Može on trčati 3 utakmice zaredom, al' pitanje je koliko je dobar u tim prljavim zadacima, pravovremenim pasovima i ono što je najbitnije - igri u polju, a ne duž aut linije. Nije jednostavno prekomandovati čovjeka koji x godina igra krilo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Prejaka slika sa sluzbene stranice valjda ce neki nesto iz nje i nauciti.
Je li stvarno Lukaša neće biti do kraja sezone
? Kakav hendikep,ne znam i nemam predstavu ko bi ga mogao dostojno zamijeniti.Nekako mi je Kuyt kao najbolje riješenje,iskusan je i može odigrati na svim pozicijama,također je jedan veliki borac,koji gine na terenu i bori se za svaku loptu,za njega nema izgubljene lopte,a može trčati i 2 utakmice,a ne jednu.

http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Spearing je dobro zakasnio, ono što je sada trebao je biti prije najmanje četiri ili pet godina.
Prva opcija je Coady. Što? Momk ima 18 godina, već je okusio krv Unitedovaca ( reedsi znaju o čemu pričam ), igra za mlade selekcije engleske, nikad neće napustiti Liverpool ( opet ponavljam, već je prolio krv radi Liverpoola, rođen je u gradu, sva mu je porodica tu, podsjeća i fizički i stilom igre na Gerarda ... ), mlad je, perspektivan, veliki talenat, brz ( brži od Spearinga ), jači u duelima od Spearinga ( ima veću kilažu za nekih 10 kg a viši je za barem 59 cm ), ima dobar šut i smisao za kontre, lijepu akciju, pas igru ...
Conor Coady, pa svi ostali na poziciji zadnjeg veznog, barem do januara.
Prva opcija je Coady. Što? Momk ima 18 godina, već je okusio krv Unitedovaca ( reedsi znaju o čemu pričam ), igra za mlade selekcije engleske, nikad neće napustiti Liverpool ( opet ponavljam, već je prolio krv radi Liverpoola, rođen je u gradu, sva mu je porodica tu, podsjeća i fizički i stilom igre na Gerarda ... ), mlad je, perspektivan, veliki talenat, brz ( brži od Spearinga ), jači u duelima od Spearinga ( ima veću kilažu za nekih 10 kg a viši je za barem 59 cm ), ima dobar šut i smisao za kontre, lijepu akciju, pas igru ...
Conor Coady, pa svi ostali na poziciji zadnjeg veznog, barem do januara.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Liverpool.F.C
- Kontakt:

nesto nas gotive

Što se tiče Carling kupa iskreno ja sam zadovoljan.
Bolje je što će igrati sa Cityem dvomeč,a onda ukoliko prođu imati daleko lakšeg protivnika.Mada u finalu se nikad ne zna.Sama činjenica da bi jedna od tih ekipa mogla dohvatiti Evropu tj.EL je dovoljan motiv za igru.Opet siguran sam da Liverpool ima realne šanse da prođe dalje.
Što se tiče Lucasa...zaista mi žao zbog njega.
Istina i ja sam dugo vremena bio protiv njega,mislio da nikad neće biti kalibar niti dovoljno kvalitetan igrač da nosi dres Liverpoola al' momak je pokazao da se voljom i trudom može sve postići.Sada kada je najteže L'pool ostaje bez vjerovatno ključnog igrača u ekipi uz Suareza.Pitanje je da li će i kada se vrati ikad dostići staru formu.
Naravno sada je potrebno tu zakrpiti poziciju al' pitanje je šta konkretno uraditi.Spearing je solidan igrač koji bi Lucasa mogao zamijeniti par tekmi al' do kraja sezone,nema šanse.Shelvey se u Blackpoolu pokazao kao izuzetno kvalitetan igrač (al' ipak je to Chamionship).Mišljenja sam se ni na njega L'pool ne može oslonuti.Izgleda da je pojačanje u januaru neminovno.
Iskreno se nadam da će ovi koji su protiv Lucasa biti upravu,tj.da će se pokazati da L'pool igra bolje bez njega.

Bolje je što će igrati sa Cityem dvomeč,a onda ukoliko prođu imati daleko lakšeg protivnika.Mada u finalu se nikad ne zna.Sama činjenica da bi jedna od tih ekipa mogla dohvatiti Evropu tj.EL je dovoljan motiv za igru.Opet siguran sam da Liverpool ima realne šanse da prođe dalje.
Što se tiče Lucasa...zaista mi žao zbog njega.

Istina i ja sam dugo vremena bio protiv njega,mislio da nikad neće biti kalibar niti dovoljno kvalitetan igrač da nosi dres Liverpoola al' momak je pokazao da se voljom i trudom može sve postići.Sada kada je najteže L'pool ostaje bez vjerovatno ključnog igrača u ekipi uz Suareza.Pitanje je da li će i kada se vrati ikad dostići staru formu.
Naravno sada je potrebno tu zakrpiti poziciju al' pitanje je šta konkretno uraditi.Spearing je solidan igrač koji bi Lucasa mogao zamijeniti par tekmi al' do kraja sezone,nema šanse.Shelvey se u Blackpoolu pokazao kao izuzetno kvalitetan igrač (al' ipak je to Chamionship).Mišljenja sam se ni na njega L'pool ne može oslonuti.Izgleda da je pojačanje u januaru neminovno.
Iskreno se nadam da će ovi koji su protiv Lucasa biti upravu,tj.da će se pokazati da L'pool igra bolje bez njega.

FK Pjetlovi
Ma dovest Keitu na posudbu do kraja sezone, a dogodine se Lav vraca.Dok ne dodje Keita ili neko drugi, mozemo Adama koristit na DM.To je po meni najbolje rijesenje.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- reds_forever
- Kontakt:
Ocigledno ce sad biti dezurni na Twitteru...Carlo je napisao/la:
@lfc.tz, Keita na posudbu!

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- King Kenny
- Kontakt:
Babelu nece biti dosadno
.
U zadnje vrijeme smo "Izbacili" par odlicnih igraca Kelly,Robinson,Flanagan... ne vidim razloga zasto se i Coady nebi dokazao...falit ce Lucas,al koga nema bez njega se mora

U zadnje vrijeme smo "Izbacili" par odlicnih igraca Kelly,Robinson,Flanagan... ne vidim razloga zasto se i Coady nebi dokazao...falit ce Lucas,al koga nema bez njega se mora

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- reds_forever
- Kontakt:
A sta je sa Gerrardom
Odužilo se ovo njegovo...

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Valjda bi trebao biti spreman za Fulham, ako ne onda za QPR...reds_forever je napisao/la:A sta je sa GerrardomOdužilo se ovo njegovo...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Keita i nije neko rjesenje, s obzirom da igra taj Africki Kup Nacija u januaru.
Don't hate what you don't understand.
Brate moj valjda je tebi jasno da je meni zao lika, ali moji postovi su vise zezancija, jer ima pojedinaca koji se lijepe za moje postove ko muhe na **** tako da ...fera je napisao/la:ok je sto ne volis lucasa ali zamisli da se tebi desi ovako nesto ili nekom do koga ti je stalo a sigurno postoji i takav neko... ne znam sta da ti kazem ja sam jedan od rijetkih ovdje koji misli jos uvijek da si ti ok covjek i ko pokusava pricati sa tobom... **** lucasa i kako on igra al nije ok druze radovati se tuđoj nesreci... zapitaj se malo kakvi ljudi rade takve stvari.Dirk je napisao/la:Liverpool sada u narednih 6 do 9 mjeseci moze pobjediti bilo koga, razlog je vrlo jednostavan ...

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ljudi moji, od ponedeljka nemam neta.. Kontam sve divno, krasno i onda prvo što pročitam na ss.ba bude ova vijest o Lucasu Leivi.. Mislim kako će se njegovo odsustvo zaista mnogo osjetiti, posebno zbog toga što je naš najstandardniji igrač. Evidentno je da nam je pojačanje na poziciji zadnjeg veznog potrebno, a sigurno će glavne mete biti Tiote, Mvilla, mada bih ja volio i Lassa vidjeti. 

nista raja vracam se ja iz penzije da pomognem klubu 

You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Aferim.fera je napisao/la:nista raja vracam se ja iz penzije da pomognem klubu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.