ceze je napisao/la:Ja sam u anketi stavio Kroosa jer se po meni najviše istakao od igrača koji nisu u tom prvom planu, igrača od kojih se nije očekivalo ništa posebno. Iako to nije bilo pitanje
Dolaskom Gotzea sam mislio da će pasti u neki drugi plan, a on igra dosad najbolji fudbal u Bayernu. Po meni je i najkonstantniji igrač. Neki su imali padova u formi, neki povrede, on uvijek držao konstantu dobrih igara.
Potpisujem sve.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ovo je mala investicija za velike planove:
- Bayern je za njega platio 37 miliona €.
- dok je u Bayernu zaradiće 40 miliona €.
- porez na tu platu iznosi l 22 miliona €
- njegov agent je zaradio 7 miliona € zbog prelaska u Bayern.
- na osnovu dodatnih bonusa će još zaraditi 6 miliona €
SUMA SUMARUM dobije se iznos od 112 miliona €.
Ako do sada niste shvatili ko je, priča je o MG 17
dr.adnan je napisao/la:Ovo je mala investicija za velike planove:
- Bayern je za njega platio 37 miliona €.
- dok je u Bayernu zaradiće 40 miliona €.
- porez na tu platu iznosi l 22 miliona €
- njegov agent je zaradio 7 miliona € zbog prelaska u Bayern.
- na osnovu dodatnih bonusa će još zaraditi 6 miliona €
SUMA SUMARUM dobije se iznos od 112 miliona €.
Ako do sada niste shvatili ko je, priča je o MG 17
MG 19
U anketi glasao za Kroosa,konacno je onu "higher level" igru iz reprezentacije prenio u klub
Ja ne znam gdje cemo mi s igracima kad se svi oporave.
Jos svi u formi,pa koga vise na klupu da stavi cojk
Sigurna pobjeda nasih kosarkasa, 88-68.
Utakmica bez rezultatskog znacaja,s obzirom da su se obje ekipe plasirale u drugi krug takmicenja
Nas Djedovic ubacio 15 p. 6 skokova i 4 asistencije.
Ekipa posjeduje kvalitet, samo da smanje ove oscilacije u drugom dijelu takmičenja. Mogli smo ranije osigurati drugu fazu ali eto, što lahko kada može na teži način.
thulkazal je napisao/la:Jedna od dramatičnijih utakmica Bayerna u mom sjećanju Kahn-povreda, Dreher(rezervni golman)-povreda i onda moćni Tarnat kao golman skida veliki broj čistih prilika
Pošto sam vjerovatno jedan od starije bavarske braće na našem omiljenom forumu, @thulkazal me vratio u neka stara draga vremena.
Sjetio sam se meni jednog od ako ne najdražih, a onda najmarkantnijih igrača Bayerna ikad.
Carsten Jancker, imao je sve, i stav, i karizmu, i taj neki luđački pogled ratnika koji se za grb i tim bori do zadnje kapi krvi. Nisu ga slučajno nazvali posljednjim njemačkim tenkom.
[youtube][/youtube]
Koji je vama omiljeni igrač ili trenutak iz Bayernove historije?
gorstak je napisao/la:
Koji je vama omiljeni igrač ili trenutak iz Bayernove historije?
Puno je takvih igrača koji su obilježili jedan period i trenutaka koji se svi rado sjećaju.
Znamo da se super mario (jedan jedini) nije dugo zadržao u bayernu i da nema neka velika dostignuća i doprinose našoj 'maloj zajednici' , ali moram priznati da mi je jedan od omiljenijih likova od kada pratim fudbal (a pratim ga jaako dugo).
[youtube][/youtube]
Ima tu još likova o kojima se može po neka progovoriti, ali eto bilo bi bolje ovakve teme ostaviti za zimsku pauzu, gdje će svakako šupljaka biti.
Teško mi se odlučiti za jednog zato ću izabrati dvojicu Oli i Elber.
Prvi je bio istinski vođa tima, što bi rekli ostavljao je srce na terenu, veliki autoritet na i van terena a krasila ga je i velika iskrenost nije bio plačipica kao današnji igrači.Jednom riječu ljudina.
Drugi je bio prava vidra u 16, pravi killer pred golom uvijek će mi ostati u sjećanju golovi Khan-Elber.Nadam se da ću u skorijoj budućnosti u Bayinom dresu vidjeti novog špica Elberovih karakteristika.
Inače, nisam se dugo javljao jer ne nalazim dovoljno vremena(čitao jesam ).Priželjkivao sam Arsenal drugu godinu zaredom i ponovno mi se želja ispunila.Ni krivi ni dužni dadoše 3 gola prošle godine i hvale se time k'o da su napokon osvojili neko bitno takmičenje.Opet, razumijem ih, rijetki su tako dobro prošli protiv najbolje ekipe univerzuma(večeras će to biti i zvanično nakon što u Maroku domaćini kleknu pred silom).
Što se tiče nove ankete glasao sam za Kroosa.Ne smatram da je bio najbolji jer se neki drugi ipak ističu više ali volim konstantnost.Ne sjećam se da je jednu utakmicu ove sezone bio ispod svog nivoa(ispravite me ako griješim).Cijenim da je i @Neutral sretan zbog ovakvog razvoja situacije i zbog svoje pogreške(više kritike ali neka stoji ovako ).
Vikend i novo kolo bez Bayerna(uslovno rečeno).Nadam se da će naši poslati dopis savezu da utakmica bude registrovana 3-0 za Stuttgart da se održi kakva-takva neizvjesnost lige.Ovako je predosadno
Dosta od mene za ovaj put i savjet da se ne kačite previše sa trollovima.Hrane se svakim vašim odgovorom.Ignore ih izjeda
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Stefan Effenberg je napisao/la:Stefan Effenberg broj 1.
Definitivno.....Lik i po....Dominantna ličnost na terenu, kojeg su se bojali, imali respekt prema njemu. On druge otresao, a njega skoro nikad niko nit je otresao, niti je smio pokušat......
A jedino možda možemo staviti tu ispred Kahna jer je duže trajao od Effea.
A eto kod Kahna često zaboravimo da je čovjek u izboru za zlatnu loptu ušao u top 3 i čak na kraju drugo mjesto osvojio. Tada top tri činili Zidane i Ronaldo. Nevjerovatna stvar za golmana....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Meni omiljeni igrac M. Scholl, jedan od razloga i zbog kojeg sam poceo navijati za Bayern. Kako je on samo elegantno izvodio slobodne udarce. Posto je sad aktuelna problematika, red je da se prisjetimo gola iz slobodnog u Londonu protiv laki luzera, kad ga je majstor zavrrnuo i to jos u padu(Orao pao, orao pao, javljaju ovi iz zivog zida, al' kasno se **benom kajati )
[youtube][/youtube]
I uz svu ovu svijetlu historiju, covjek je tu ostavio i buducnost u Bayernu, zlu ne trebalo, mislim mu na malog.
NYKnicks Fan je napisao/la:Niko nas ne voli jbt...
Zaboli me desno jaje za misljenje nekog tamo nebitnog lika
A mene lijevo vala, boli nas, najjaci smo.
I mene boli zub. Jbg, svako svoju ranu sisa.
Ja za Bayern znam od 99-e i te famozne sezone u Europi kao i finala protiv Uniteda.
U tom periodu je Kahn preovladavao kao glavna karika ili jedna od glavnih licnosti tadasnje ekipe i po meni je on tip igraca za kojeg bih mogao reci da je idealan za taj izbor najboljeg ikada. Dakako, ovo govorim za onaj period u kojem sam ja pratio Bayern.
Danas je to definitivno Ribery. Ovakvog igraca nisam nikad gledao ali eto vremena se mijenjaju, dolaze novi narastaji pa mozemo reci da bi Gotze mogao biti buduca legenda, jer ima sve preduslove za to.