Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
@majestic i ja se bojim da ne budu produzetci na kraju.... 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Ramos je veća rupa na beku od njega,a i Pepe nije savršen stoper tako da je ovo trenutno najbolj odbrana koju imamoCartman je napisao/la:Ne da mu srce da zabije na Old Traffordu, mozda jedino autogol.myky202 je napisao/la:veceras se radujemo svi zajedno i crveni djavaloli ima da se vesele kad im ga zabije bivsi![]()
Nego gledam ovaj sastav gore, mislio sam mozda da ce Ramos na bek, a Pepe na stopera uz Varanea? Ali ipka se ocekuje Arbeloa? On je meni stvarno nikakav igrac. Nije direktno rupa, ali vrlo malo nudi. Odradjuje neki minimum, tipa O'Shea u svoje vrijeme.
A Varane je vec igracina, sjecam se da je se spominjao i u vezi Uniteda kad je presao u Real, ali...
Ne brini se ti za Ronalda zabiće vam ga on sigurno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Conte alternativa za Mourinha???
Sad pročitah...
Sad pročitah...
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
Ma jasta ce vec zabit, i Sportingu je uvijek dok je bio u Unitedu. To mu je tradicija da protiv bivsih klubova zabije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Arbeloa jos nijednu veliku utakmicu nije zajebao.
limitiran jest i napadacke produkcije od istog nece biti
ali nije bilo ni protiv barcelone i ostalih
uz Coentrao kao boljeg defanzivnog beka nego Marcela odbrana je poprilicno cvrsta
sa Pepeom u sredini tzv. trivote bi dodatno osigurali odbranu + dobili dodatnu nadmoc u skoku
Stavljanjem Ronalda kao centarfora bi mogli sjebati eventualnu taktiku SAfeta
a u slucaju negativnog rezultata , Pepe or Khedira out i napadac in..
vrlo moguce da bude takva postavka
malo opreznija na pocetku (ako se zabije dobro i jest) ako ne od drugog poluvremena krenuti ofanzivnije...
limitiran jest i napadacke produkcije od istog nece biti
ali nije bilo ni protiv barcelone i ostalih
uz Coentrao kao boljeg defanzivnog beka nego Marcela odbrana je poprilicno cvrsta
sa Pepeom u sredini tzv. trivote bi dodatno osigurali odbranu + dobili dodatnu nadmoc u skoku
Stavljanjem Ronalda kao centarfora bi mogli sjebati eventualnu taktiku SAfeta
a u slucaju negativnog rezultata , Pepe or Khedira out i napadac in..
vrlo moguce da bude takva postavka
malo opreznija na pocetku (ako se zabije dobro i jest) ako ne od drugog poluvremena krenuti ofanzivnije...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Usporedite Arbelou sa Ramosom i Pepeom u velikim utakmicama.
Vidjećete jednu grešku Arbeloe i u međuvremenu deset greški Ramosa i Pepea.
Vidjećete jednu grešku Arbeloe i u međuvremenu deset greški Ramosa i Pepea.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Veceras ce Mou zajedno sa ostalim portugalskim sljamovima da padne na koljena nakon sto ispadnu u osmini Lige Prvaka.
Van Persie ima da vam ga zabije, a Penaldo ce da place i krivi sudiju jer mu nije namjesten penal-
Van Persie ima da vam ga zabije, a Penaldo ce da place i krivi sudiju jer mu nije namjesten penal-
Nadam se da će plakati manje od ValdesaMrShadow je napisao/la:Veceras ce Mou zajedno sa ostalim portugalskim sljamovima da padne na koljena nakon sto ispadnu u osmini Lige Prvaka.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Ja se sjećam da si ti skoro plakao jer mrziš Ronalda jer lik ti uništava omiljeni klub iz utakmice u utakmicu. Tako sam vidio jbg.MrShadow je napisao/la:Veceras ce Mou zajedno sa ostalim portugalskim sljamovima da padne na koljena nakon sto ispadnu u osmini Lige Prvaka.
naprijed rejal
- anonymousHD
- Kontakt:
Opušteno, još 3 sata do početka. Odo još listića uplatit, imam neki osećaj da će večeras biti dobra noć.
Zato ce on da place veceras jer ce ga jedan od njegovih omiljenih klubova unistiti, jbgSveti je napisao/la:Ja se sjećam da si ti skoro plakao jer mrziš Ronalda jer lik ti uništava omiljeni klub iz utakmice u utakmicu. Tako sam vidio jbg.MrShadow je napisao/la:Veceras ce Mou zajedno sa ostalim portugalskim sljamovima da padne na koljena nakon sto ispadnu u osmini Lige Prvaka.
X/2 sam stavio 'ladno....nek kopitar zabije veceras - kad treba, ko što je zabijao Pintu....hebat cu mu pleme portugalsko, ako me obori
Hendikep 1, poklon dana, trust me.anonymousHD je napisao/la:Odo još listića uplatit, imam neki osećaj da će večeras biti dobra noć.
Ja ti govorim ono što sam vidio, a ti daješ neke neumjesne pretpostavke.MrShadow je napisao/la: Zato ce on da place veceras jer ce ga jedan od njegovih omiljenih klubova unistiti, jbg
naprijed rejal
Stid me sto ova bagra Barcelonina navija za United veceras. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Čini mi se da će neki Hercegovac večeras pasti na klađi,opetmandraX je napisao/la:Hendikep 1, poklon dana, trust me.anonymousHD je napisao/la:Odo još listića uplatit, imam neki osećaj da će večeras biti dobra noć.
Vidi ti ovog @MrShadowa a ja vama fino podršku pružam protiv Milana
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma kakve pobjede i slično tome, kartona over treba igrat' pa taman da je postavljena granica od 10.LBJ MVP je napisao/la: Čini mi se da će neki Hercegovac večeras pasti na klađi,opet![]()
Noževi će se večeras vaditi u neka doba, samo ako rezultat ne bude godio.
- anonymousHD
- Kontakt:
Brate, imam sve odigrano, moram dobit.mandraX je napisao/la:Hendikep 1, poklon dana, trust me.
Cartman je napisao/la:Stid me sto ova bagra Barcelonina navija za United veceras.
Svaka cast.
Da ispravim,nisu svi bagra ima normalnih momaka medju culesima.
Nemoj zamjerit, samo mislim da ce nam lakse biti uzeti LP ove godine u finalu protiv Bayerna ili Uniteda, nego da igramo protiv RealaLBJ MVP je napisao/la:Čini mi se da će neki Hercegovac večeras pasti na klađi,opetmandraX je napisao/la:Hendikep 1, poklon dana, trust me.anonymousHD je napisao/la:Odo još listića uplatit, imam neki osećaj da će večeras biti dobra noć.
Vidi ti ovog @MrShadowa a ja vama fino podršku pružam protiv Milana![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.