FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
zvijezda gradacac
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Mislim da je to Zvijezda.
Gorki je napisao/la:![]()
Što reče neko "Koliko to oni imaju nogu?"

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Zaboravili su na staršni Gošk ii eto s.j.e.b.a.š.e. se hahahawobly92 je napisao/la:Gorki je napisao/la:![]()
Što reče neko "Koliko to oni imaju nogu?"

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Nema doceka, igraci ce po mojim info ostati prenociti u Zenici, pa ce sutra krenut put Tuzle, jer nije ni sigurno da se vozi od Mostara do Tuzle po ovom vremenu, jos je i Olovo blokirano zbog poplava i odrona. Tako da je bolje da ostanu gdje jesuTaRgEt_ je napisao/la:I mene zanima ?fukara1919 je napisao/la:Znal ko sta vis imal taj docek, nismo svi u Tuzli ???
Srcem do pobjede Fukare Batva
-
- Interni moderator
- Kontakt:
rece li vama staragarda pred pocetak proljetnog dijela da ce nama trebati 13 pobjeda za PL...rece li
SAD OVA 3 KOLA NEMOJ DA BI SE KO OPUSTIO...UJEDAT OVIH ZADNJIH 270 MINUTA AKO TREBA

p.s. igraci su ostali u nicaze...i bolje je tako...po ovom nevremenu nebi do 4 ujutro dosli u tz

SAD OVA 3 KOLA NEMOJ DA BI SE KO OPUSTIO...UJEDAT OVIH ZADNJIH 270 MINUTA AKO TREBA

p.s. igraci su ostali u nicaze...i bolje je tako...po ovom nevremenu nebi do 4 ujutro dosli u tz
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ko prvi sazna u koliko i gdje igrači sutra dolaze u TZ neka objavi pa da ih dočekamo kako dolikuje 

Pobjeda je bolja od orgazma!
al nesto ce mi bit cudno kad zavrsimo ovu pricu,rastat se s ovim forumasima Jedinstva,Bratstva,Lukavca itd..valja se priviknut na pitarcice i manijake 

-
- Kontakt:
šta mislite ko je najplaćeniji igrač u Slobodi trenutno..
u transu pjesma nek zagrmi
Sačekajte AZMIRAGorki je napisao/la:Ko prvi sazna u koliko i gdje igrači sutra dolaze u TZ neka objavi pa da ih dočekamo kako dolikuje

-
- Kontakt:
01.06.se brisem (naravno ako udjemo u PL)zla2 je napisao/la:al nesto ce mi bit cudno kad zavrsimo ovu pricu,rastat se s ovim forumasima Jedinstva,Bratstva,Lukavca itd..valja se priviknut na pitarcice i manijake
-
- Interni moderator
- Kontakt:
BLUTUD je napisao/la:Sačekajte AZMIRAGorki je napisao/la:Ko prvi sazna u koliko i gdje igrači sutra dolaze u TZ neka objavi pa da ih dočekamo kako dolikujeGdje niste kupili niste ni pobijedili
Budimo realni

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Husic to i mala djeca znajuintercontinental je napisao/la:šta mislite ko je najplaćeniji igrač u Slobodi trenutno..
Plenum boystaragarda je napisao/la:BLUTUD je napisao/la:Sačekajte AZMIRAGorki je napisao/la:Ko prvi sazna u koliko i gdje igrači sutra dolaze u TZ neka objavi pa da ih dočekamo kako dolikujeGdje niste kupili niste ni pobijedili
Budimo realni
![]()
![]()

Husić, 1000 kmintercontinental je napisao/la:šta mislite ko je najplaćeniji igrač u Slobodi trenutno..
s njima ne vrijedi,paćenici svoje vrste,glavni argument je kad su divljali po centru grada i hvale se tim.. svaka čast,uspjeli stezla2 je napisao/la:al nesto ce mi bit cudno kad zavrsimo ovu pricu,rastat se s ovim forumasima Jedinstva,Bratstva,Lukavca itd..valja se priviknut na pitarcice i manijake

Nad tobom sunce najljepše sja
Redžepi na minimalcu 367KMfukarezv je napisao/la:Husić, 1000 kmintercontinental je napisao/la:šta mislite ko je najplaćeniji igrač u Slobodi trenutno..

realno sa njima je zanimljivije nego sa ovim ortodoksnim seljacicimazla2 je napisao/la:al nesto ce mi bit cudno kad zavrsimo ovu pricu,rastat se s ovim forumasima Jedinstva,Bratstva,Lukavca itd..valja se priviknut na pitarcice i manijake

-
- Kontakt:
hajde **** vas o nekvarite temu barem sada,ko boga vas molim,kome je do toga dogovorite se livada i derite se ko rusi muski..**** vas manijaci i pitari,picke teske,dokazali su to hiljadu puta...zavrsite sa tom temom molim vas,nenasjedajte na gluposti
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
+ topli obrokBLUTUD je napisao/la:Redžepi na minimalcu 367KMfukarezv je napisao/la:Husić, 1000 kmintercontinental je napisao/la:šta mislite ko je najplaćeniji igrač u Slobodi trenutno..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.