Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Coromandel
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Coromandel » 17 mar 2016, 16:38

http://****.ba/vijesti/hamzic-sada-n ... dio/108189

što ne spomeneš kako si namjerno ispuštao lopte da bi protivnički igrači mogli davati golove. vjerovatno si te premije naplatio...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 mar 2016, 16:47

stavi tacku negdje na link, ovako niko ne moze otvorit
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 17 mar 2016, 16:53

Sto se tice ove istrage na kraju ce biti tresla se gora rodio se mis !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 17 mar 2016, 16:53

amazon je napisao/la:stavi tacku negdje na link, ovako niko ne moze otvorit
Dino Hamzić, donedavni golman Olimpica, na koji je ogorčen zbog nanesene nepravde, prije nekoliko dana potpisao je ugovor sa gruzijskim prvoligašem, FC Chikhura Sachkhere.
Hamzić je sjajno branio u Olimpicu s kojim je izborio Evropu, a onda, kako kaže nanesena mu je velika nepravda, te je nakon potpisa sa FC Chikhura Sachkhere u razgovoru za naš portal ispričao je šta se desilo.

"U Olimpicu sam doživio najgore momente u karijeri. Ne bih poželio nikome da doživi ono što sam ja u Olimpicu, ali njima na čast i obraz", rekao je Hamzić na početku razgovora za ****.ba.

Osvojivši Kup prošle sezone, Olimpic je ove igrao u kvalifikacijama za Evropsku ligu, a igrači su dobili mizerne premije za historijski uspjeh kluba sa Otoke.

"Doprinio sam da klub zaradi pola miliona KM, a nagradili su me sa "velikom" premijom od 100 KM. I sa minimalnom platom od 250 KM od koje sam jedva preživljavao", kazao je razočarani golman.

Tu nije bio kraj loših trenutaka u Olimpic. Hamzić je nakon svega i suspendovan.

"Takav čovjek nema ni obraza ni srca, šta je pripredio mojoj porodici i meni. Suspendovan sam i postavljeno je obeštećenje od 20000 eura ukoliko me neki klub želi, a bio mi je dužan", istakao je Hamzić, dodavši:

"Trenirao sam sa juniorima četiri mjeseca bez pravih uslova, bez trenera golmana, bez prisustva doktora, fizioterapeuta... Ostao mi je dužan 30 000 KM, koje sam oprostio da bi nastavio igrati u drugom klubu i kako ne bih pauzirao osam mjeseci bez utakmice. Ko bi me htio poslije toga?!".

Hamzić je na kraju imao poruku za prvog čovjeka Olimpica, Nijaza Gracića.

"Nažalost desilo se najgore. On neka sada uživa u mojim parama koje sam krvavo zaradio. Dovoljno govori činjenica da me nagradio sramotnim parama. Igračima i mojim prijateljima želim sve najbolje u Olimpicu", rekao je 28-godišnji golman.

Hamzić je već debitovao u novom klubu na gostovanju kod aktuelnog prvaka Gruzije, FC Dila Gori, gdje je FC Chikura Sachkhere osvojio bod (1:1).

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 mar 2016, 16:55

Hvala
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 mar 2016, 16:57

Rikardo je napisao/la:Sto se tice ove istrage na kraju ce biti tresla se gora rodio se mis !
Teško. Neko će na kraju ispasti lažov, Husić ili Selimović.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 mar 2016, 17:00

Rikardo je napisao/la:Sto se tice ove istrage na kraju ce biti tresla se gora rodio se mis !
Ne moze nista biti jer je sam Husic u TV emisiji rekao da je dosao u Park Princeva a da su njegova dva rodjaka ostala ispred. Pitice pametno odradile, Husic nema svjedoka sta se pricalo tu, a Selimovic i ovi ce sve negirati. Logicno ko dan, da nista od toga

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 17 mar 2016, 17:14

Husic ima ma svojoj strani predsjednika Travnika i igrace, a i Vitez kojeg su izlevatili

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 mar 2016, 17:21

Ima musanovo mu.do na svojoj strani, obicni papak

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 mar 2016, 17:29

Muerte je napisao/la:Husic ima ma svojoj strani predsjednika Travnika i igrace, a i Vitez kojeg su izlevatili
Husić je poprilično nesvjesno i olako ušao u ovaj problem, mislim da nije ni bio svjestan šta se sve može dogoditi i da može otvoriti pandorinu kutiju. Sad mora dokazivati ono što je rekao.
Voli te tvoje Sarajevo.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 17 mar 2016, 17:55

Virtu4l je napisao/la:
Muerte je napisao/la:Husic ima ma svojoj strani predsjednika Travnika i igrace, a i Vitez kojeg su izlevatili
Husić je poprilično nesvjesno i olako ušao u ovaj problem, mislim da nije ni bio svjestan šta se sve može dogoditi i da može otvoriti pandorinu kutiju. Sad mora dokazivati ono što je rekao.
Joj eto ti znas kako je on usao u ovaj problem. Sto ne mogu ovog pametovanja. Nek je usao u problem i nije sigurno nesvjesno vec ciljano. ;)
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 mar 2016, 18:05

DoeTz je napisao/la:Joj eto ti znas kako je on usao u ovaj problem. Sto ne mogu ovog pametovanja. Nek je usao u problem i nije sigurno nesvjesno vec ciljano. ;)
Nije on ovdje bio ni najmanje svjestan šta će se sve desiti....
[youtube][/youtube]
Voli te tvoje Sarajevo.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 17 mar 2016, 18:13

Teško je dokazati takve optužbe.Azmir je u revoltu nakon tekme na Tušnju iznio vjerovatno istinu, ali mislim da bi se sad najradije povukao iz te priče.Pitanje je , s obzirom da je istraga pokrenuta, kakav će rezultat na kraju biti.Mogao bi Azmir biti žestoko kažnjen ako ne dokaže svoje tvrdnje, i mislim da bi to bilo sasvim ispravno.Takođe ako dokaže svoje tvrdnje mogli bi smo prisustvovati historijskom protjerivanju jednog kluba u niži rang.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 17 mar 2016, 18:27

pinoglavi je napisao/la:Ma u Sarajevu su najveci krivci navijaci... Prodavali im ublehe o instituciji, grupnim fazama, stadionu i sta sve nisu, a na terenu goli qurac i navijaci to sve popusili. Nema nekog sistema, nema plana, evo osvojili titulu prosle sezone, prodali Cimirota, odlican temelj za nastavak napredovanja ali dzaba kad nema jasnog cilja i plana. U svaku sezonu uci idemo na oba fronta pa sta bude? Ne ide to bas tako, treba ici par godina unaprijed i cuvati sredstva za taj iskorak u Europi, a ne prosipati pricu mi smo divovi, osvajamo duplu, izlazimo u grupnu fazu i gradimo stadion sve za jednu sezonu. Uprava se vise bavila marketingom i prodavanjem ublehe kojom su se hranili navijaci a ne nekim bitnijim stvarima. Osvojili su titulu, jest guzovaca ali opet su bili najbolji u toj sezoni, umjesto da iskoriste tu titulu da skinu pritisak titule sa sebe pa da mogu bar malo mirnije graditi taj europski tim, uprava sebi jos veci pritisak nabila.
Jesic je posebna prevara, pitanje je da li su u upravi znali da je ovakva prevara. Cak i da nisu znali, nisu smjeli dopustiti da im dovodi neke poluamatere na vise godina.

Ne moze se teziti nekom Europskom timu a uprava razmislja od jutra do sutra.
Mislim da griješiš, nije njima napredak što su prodali Cimirota. Njima bi bio napredak da su ga zadržali. to ne važi samo za njih nego za sve klubove koji naprave dobrog igrača,oni samo mogu napredovat njegovim zadržavanjem pa će onda doći taj iskorak.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 mar 2016, 18:47

Izjave trenera pred derbi susrete 22. kola BH Telecom Premijer lige BiH, Sloboda-Željezničar i Travnik-Borac.

[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

High

Post Postao/la High » 17 mar 2016, 18:49

Vidi thumbnaila - kao da najavljuje emisiju o ratarstvu u kojoj će ovaj govoriti o malinama i pčelama. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 17 mar 2016, 18:54

PipiDugaCarapa je napisao/la:Dzeko poklanja Zelji koliko god da poklanja, a od njega smo imali para koliko zamisliti ne mozes.
Dzeka pljacka Sarajevo koliko mu je kur.cu cejf.

Gledaj razlike izmedju naseg i vaseg Dzeke.
To je isto da te zaustavi policija i napiše ti kaznu 50 KM i ti to uplatiš i poslje se priča kako si ti darovao budžetu. Nisi jarane ti si to morao dati. Tako isto i za Džeku,te pare od transfera nije on darovao Želji , to Želju sleduje. Darovano je samo što on iz svog novčanika daje za klub.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 17 mar 2016, 18:59

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
brile je napisao/la:Pa gdje je tu Sloboda ?
Mi cemo sa orginal kolom :mrgreen:

Vjerovatno nije potpisano zbog tuzlanske pivare
slika
Pa onda pišite mashallah i inshallah. :crazy:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 mar 2016, 19:00

High je napisao/la:Vidi thumbnaila - kao da najavljuje emisiju o ratarstvu u kojoj će ovaj govoriti o malinama i pčelama. :lol:
Isto sam pomislio... Kontam Zelena panorama :rol:

High

Post Postao/la High » 17 mar 2016, 19:05

SlevinKelevra je napisao/la:
High je napisao/la:Vidi thumbnaila - kao da najavljuje emisiju o ratarstvu u kojoj će ovaj govoriti o malinama i pčelama. :lol:
Isto sam pomislio... Kontam Zelena panorama :rol:
[youtube][/youtube]

Isto. :urnebes: Samo sumnjam da je ijedan ratar radio 100 godina, a da ništa nije ubrao. :think:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.