La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Mokes
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la Mokes » 29 mar 2025, 20:32

Velizar je napisao/la:
29 mar 2025, 19:41
Toliko dobrih trenera a ovi se kunu u Simeonea :sick:

Dvije titule su premalo with all due respect...jedan Marcelino bi imao bar jos jednu
Zašto premalo, kad su uvijek bili igrački inferiorni u odnosu na dvojac Barca/Real.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 29 mar 2025, 21:50

Daj izmisli jos jedan penal :urnebes:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 mar 2025, 21:58

Moraju i od leganesa sirotog otimati da bi pobijedili zalosno,odavno smjesniji penal nisam vidio, mali turcin varalica u stilu onih sto po istanbulu turistima uvaljuju parfeme
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 29 mar 2025, 23:01

Leganjes proknjižen :kralj:
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 29 mar 2025, 23:06

Romariooo je napisao/la:
29 mar 2025, 21:58
Moraju i od leganesa sirotog otimati da bi pobijedili zalosno,odavno smjesniji penal nisam vidio, mali turcin varalica u stilu onih sto po istanbulu turistima uvaljuju parfeme
Razumijem ja da nekoga ne simpatises ili sta vec ali rec da ono nije penal e jbg. Ko je kriv onom sivonji sto se zalije ce ko bekan...
Opet do kraja borba, bas ce bit yebeno do zadnjeg kola.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 29 mar 2025, 23:08

Sad sam procitao da ti je i onaj slobodnjak nepostojeći, jbg nije da ne simpatises nekoga nego si da izvines malo bezobrazan :D
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 29 mar 2025, 23:11

Levati se lik i na ligaškoj temi hehe
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 29 mar 2025, 23:12

Mene bi bilo stid simpatisati madrid. GoVvno od kluba

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 29 mar 2025, 23:14

Mokes je napisao/la:
29 mar 2025, 20:32
Velizar je napisao/la:
29 mar 2025, 19:41
Toliko dobrih trenera a ovi se kunu u Simeonea :sick:

Dvije titule su premalo with all due respect...jedan Marcelino bi imao bar jos jednu
Zašto premalo, kad su uvijek bili igrački inferiorni u odnosu na dvojac Barca/Real.
Tu pricu o siromasnom Atletiku vise niko ne pusi...samo Joao Felixa su prije koju godinu platili 125 miliona

Barcelona sa djecom i Lewom se poigrava sa njima, da se fakticki nije ni osjetio odlazak najboljeg svih vremena.

Na sve to Cholo je medju najplacenijim trenerima svijeta...svaka mu cast pa tako dobro zamazuje oci onima koji ga drze

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 29 mar 2025, 23:24

godrina je napisao/la:
29 mar 2025, 23:08
Sad sam procitao da ti je i onaj slobodnjak nepostojeći, jbg nije da ne simpatises nekoga nego si da izvines malo bezobrazan :D
Stvarno neki simpatizeri Barcelone imaju problema sa dedukcijom. Ako nista drugo, taj penal nad Ardom je puno cisci nego naprimjer onaj penal sto je Atletico dobio u derbiju kad Tchouameni nije ni dotakao Lina.

Faul nad Rodrygom cist, lijepo se vidi iz drugog ugla.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 29 mar 2025, 23:26

enobarca je napisao/la:
29 mar 2025, 08:33
TonySosa je napisao/la:
28 mar 2025, 19:32
Osasuna se bori za svoje interese ➡️ Perez pokrenuo proces.

Stvarno nema gluplje simpatizerske skupine…
Naravno da se bore kad je perez na celu sa tebasom izdao naredbu upravi osasune da pokrenu ovo, nada se oduzimanju bodova ali dobice karinu.
Jes, Perez upravlja svemirom.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 mar 2025, 23:42

TonySosa je napisao/la:
29 mar 2025, 23:24
godrina je napisao/la:
Stvarno neki simpatizeri Barcelone imaju problema sa dedukcijom. Ako nista drugo, taj penal nad Ardom je puno cisci nego naprimjer onaj penal sto je Atletico dobio u derbiju kad Tchouameni nije ni dotakao Lina.

Sta je cisto to,onak iz leganesa je ocigledno na loptu isao i loptu izbio, kod penala reala turcin se uvalio igracu leganesa,nigdje veze penal, o cemu pricate, nebitno sto sam simpatizer barcelone, smijesna je pobjeda reala ova i smijesno koliko im se navlaci konstantno godinama i decenijama
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 29 mar 2025, 23:48

Romariooo je napisao/la:
29 mar 2025, 23:42
TonySosa je napisao/la:
godrina je napisao/la:

Sta je cisto to,onak iz leganesa je ocigledno na loptu isao i loptu izbio, kod penala reala turcin se uvalio igracu leganesa,nigdje veze penal, o cemu pricate, nebitno sto sam simpatizer barcelone, smijesna je pobjeda reala ova i smijesno koliko im se navlaci konstantno godinama i decenijama
I ja sam mislio da nije bio prekrsaj kod slobodnjaka. Sve dok nisu prikazali ugao od iza gdje se jasno vidi da lik prvo jednom nogom saplice a onda drugom izbija loptu. O penalu nemam sta pricat, ono je skolski penal. Lik se zalijece k'o zadnji sivonja. Nemam ja potrebe nit volje bilo koga ubjedjivat al kontam da je ono bas ocito.

Kako god iskreno lakse je sa tobom pokusat komunicirat nego sa onim cuj goVvno od kluba ili onaj jadnik "moleri".
Neki se ba nivo treba imat.
Edit : i nije bas smijesno preokrenut rezultat, imperativ pobjede, tek dosli sa reprentativne pauze, svasta nesto. Jest glupo da se protiv ovih pate kuci ali pokazali su da su bar za taj gol veceras bolji.
"navlaci im se decenijama" joj fraza ja ne vjerujem, kontam ti ozbiljan lik.

Mquc
Kontakt:

Post Postao/la Mquc » 30 mar 2025, 00:02

Ja samo znam da nikad nijedan navijač reala bar meni nije rekao nista protiv nijedne diskutabilne odluke za Real. Vazda je tu sve cisto :zzz:

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 30 mar 2025, 00:06

Nisam gledao utakmicu, nakon dugo vremena propuštam Real ali predbajramska kahva i slatka nakon pobjede Sarajeva je bila preča, međutim koliko mogu vidjeti po highlights-ima zaslužena pobjeda.

U prilog tome ide i statistika od posjeda preko kornera do broja udaraca.

Leganes nije uopšte loša ekipa koliko tabela pokazuje, pobjeđivali su i Atletika kući i Barselonu u gostima, tako da nije bilo realno ni očekivati neko tamburanje.

Penal po mom mišljenju može i ne mora, domaćinski u najmanju ruku, ali faul kod gola iz slobodnjaka je 100% čist.

Ganjamo se i dalje. Možda baš el clasico bude odlučivao, a red je na nas da slavimo :)
šta šta je, je*em ti

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 mar 2025, 00:46

Jedino sto mozete slaviti u clasicu je neprimanje vise od 4 komada

Penal je smijesan,ako je ono penal onda je bio penal i za leganes pocetkom drugog poluvremenavi crveni za belingema, kao i penala u zadnjim minutama za leganes
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 30 mar 2025, 00:54

Romariooo je napisao/la:
29 mar 2025, 23:42
TonySosa je napisao/la:
godrina je napisao/la:

Samo si ti smijesan sa svojim komentarima i hegemonijama. Jes navlaci se toliko da sudije nisu smjele svirati penal haman 30 godina na Camp Nou u El Clasicu. Sreca pa je uveden VAR. Da ne govorim o odnosu crvenih kartona za Barcelonu i protivnike Barcelone.

Sve u svemu, nisi se ovako bunio nakon jos smjesnijeg penala za Atletico u derbiju, gdje uopce nije postojao kontakt. Dok u ovoj situaciji evidentno postoji. Da ne govorim o nekim penalima za Barcelonu prethodne sezone kad Gundogan sam od sebe upadne u prostor ko zadnji debil.

O slobodnom udarcu nema potrebe govoriti kad ti ocito fali par ociju.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 30 mar 2025, 01:05

Da ne govorim o jos nekim odlukama u duelima protiv Espanyola i Osasune, na sto se ova hegemonijska postenjacina nije oglasavala. Ili naprimjer da spomenem kako se neki dan ponovio penal na utakmici Barcelone, dok za istu situaciju nije ponovljen penal Bellinghama protiv Valencie (jos je pritom i golman bio van linije). Ja nemam problem sa tim da su neke odluke dvojbene (iako su ove dns potpuno ciste, penal u 95. minuti za Leganes no comment...), ali neki navijaci Barcelone misle da se to desava samo na utakmicama Madrida a nikako na njihovim utakmicama ili na utakmicama drugih klubova. Ko gleda utakmice Atletica, moze vidjeti da tu ima jos smjesnijih penala godinama unazad. Definitivno najgluplja skupina navijaca. Ne samo na forumu, nego i uzivo. Vise puta sam se uvjerio da su ti likovi tesko zaostali i ponasaju se ko da samo oni znaju sta je fudbal. :roll: :roll:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 30 mar 2025, 01:14

Romariooo je napisao/la:
30 mar 2025, 00:46
Jedino sto mozete slaviti u clasicu je neprimanje vise od 4 komada

Penal je smijesan,ako je ono penal onda je bio penal i za leganes pocetkom drugog poluvremenavi crveni za belingema, kao i penala u zadnjim minutama za leganes
Ma u pravu si ti. Trebao je i za onaj start crveni dat rudigeru, modricu i jos nekome. I ono izvodjenje kornera je neregularno i ulazak rodriga u igru je sumnjiv.
Sve je sumnjivo, decenijama.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 30 mar 2025, 01:18

Najsumnjiviji je onaj ponisteni penal Alvareza. Namontiran video.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.