Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Evo ga gem

Rafa brzi voz
VAMOSS 

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Ovaj Gasqueov BH je uzivancija za gledati. Malo se trznuo i sad pruza fin otpr Rafi. Ide ovo 99% 3-0 al eto malo ce biti nekog.veceg otpora u odnosu na prvi set
-
- Kontakt:
Ma dobro to sam ja na osnovu prvog seta napisao, ali Gasquet i njegov prelijepi bekend su se "dozvali".MukiMuki02 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 23:02Vise je Novak pokazo na turniru od Rafe, nema razloga da im se tresu gace.
Samo kazem.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Vidi stvarno , jbg nisam gledo vrijemeforgempp je napisao/la: ↑03 jun 2021, 23:09Ma dobro to sam ja na osnovu prvog seta napisao, ali Gasquet i njegov prelijepi bekend su se "dozvali".MukiMuki02 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 23:02Vise je Novak pokazo na turniru od Rafe, nema razloga da im se tresu gace.
Samo kazem.

Očekivani rezultati ove trojice danas, mada mogao je i Fed sa 3-0 ali eto.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Posto vidim da se nije neko sjetio evo ja cu cestitati rodjendan nasem
u ime svih nas Rafanovaca na forumu SS.ba.
Sretan rodjendan ikono, doktore, magistre, ljudska velicino, kralju sljake, fair-playa, borbe do zadnje kapi krvi i znoja i kralju tenisa opcenito. 36 godina, malo li je, a ti i dalje igras kao da si tek poceo igrati, kao da nemas nijedan slem u vitrini, jos uvijek grizes za svaki poen kao da je posljednji. Nikada necu zaboraviti tvoju izjavu : "Igram svaki poen kao da mi zivot ovisi o tome". Nikada necu zaboraviti kako sam mrzio naletiti na tenis na tv-u uopce, sve dok nisam ugledao tebe i tvoj stil tenisa. Kako vracas loptu s tribina, trcis vamo trcis tamo, nije bilo granica jednostavno. Kao da protiv zida protivnici igraju. Sjecam se rituala koji su tu i dan danas, znalo mi se desit da petkom uvecer u pola carsije ja preskacem neke imaginarne linije (nadam se da to nikad niko nije vidio
), kako odem na teniski teren na rekreaciju, glumim da si ti, slazem vodu kao ti, trcim prema mrezi pa nazad prema osnovnoj liniji itd itd. Jednostavno si kroz sve ove godine postao moj idol, to se nikad nece promjeniti.
Mogao bih do sutra pisati o tvom liku, o tebi samom ali sjetit cu se kako si me rasplakao 08' u finalu WB, kako sam skakao po kuci kao budala, nakon 2-0 vodstva veliki Roger ti se vraca na 2-2, kontam to je to opet chokeraj na grassu. Uzimas peti set po mraku, vrijeme staje, svi gledaju samo tebe. Ko bi rekao da ces poslije toga osvojiti jos mnogo mnogo GS, Mastersa i ostalih turnira.
20GS, 36M, 88 turnira ukupno. 5 puta YE1, 5DC, 1GM.
AO 09', ludnica, vriska, galama. US10', pa onda svaki moguci RG, pa ludilo na US19 ! Hvala ti za sve dobri covjece i da proslavis bar jos koji rodjendan na svom najdrazem turniru ! Sretno i ove godine, zna se sta cekamo!

Sretan rodjendan ikono, doktore, magistre, ljudska velicino, kralju sljake, fair-playa, borbe do zadnje kapi krvi i znoja i kralju tenisa opcenito. 36 godina, malo li je, a ti i dalje igras kao da si tek poceo igrati, kao da nemas nijedan slem u vitrini, jos uvijek grizes za svaki poen kao da je posljednji. Nikada necu zaboraviti tvoju izjavu : "Igram svaki poen kao da mi zivot ovisi o tome". Nikada necu zaboraviti kako sam mrzio naletiti na tenis na tv-u uopce, sve dok nisam ugledao tebe i tvoj stil tenisa. Kako vracas loptu s tribina, trcis vamo trcis tamo, nije bilo granica jednostavno. Kao da protiv zida protivnici igraju. Sjecam se rituala koji su tu i dan danas, znalo mi se desit da petkom uvecer u pola carsije ja preskacem neke imaginarne linije (nadam se da to nikad niko nije vidio

Mogao bih do sutra pisati o tvom liku, o tebi samom ali sjetit cu se kako si me rasplakao 08' u finalu WB, kako sam skakao po kuci kao budala, nakon 2-0 vodstva veliki Roger ti se vraca na 2-2, kontam to je to opet chokeraj na grassu. Uzimas peti set po mraku, vrijeme staje, svi gledaju samo tebe. Ko bi rekao da ces poslije toga osvojiti jos mnogo mnogo GS, Mastersa i ostalih turnira.
AO 09', ludnica, vriska, galama. US10', pa onda svaki moguci RG, pa ludilo na US19 ! Hvala ti za sve dobri covjece i da proslavis bar jos koji rodjendan na svom najdrazem turniru ! Sretno i ove godine, zna se sta cekamo!

Goretzka je napisao/la: ↑03 jun 2021, 23:44Posto vidim da se nije neko sjetio evo ja cu cestitati rodjendan nasemu ime svih nas Rafanovaca na forumu SS.ba.
Sretan rodjendan ikono, doktore, magistre, ljudska velicino, kralju sljake, fair-playa, borbe do zadnje kapi krvi i znoja i kralju tenisa opcenito. 36 godina, malo li je, a ti i dalje igras kao da si tek poceo igrati, kao da nemas nijedan slem u vitrini, jos uvijek grizes za svaki poen kao da je posljednji. Nikada necu zaboraviti tvoju izjavu : "Igram svaki poen kao da mi zivot ovisi o tome". Nikada necu zaboraviti kako sam mrzio naletiti na tenis na tv-u uopce, sve dok nisam ugledao tebe i tvoj stil tenisa. Kako vracas loptu s tribina, trcis vamo trcis tamo, nije bilo granica jednostavno. Kao da protiv zida protivnici igraju. Sjecam se rituala koji su tu i dan danas, znalo mi se desit da petkom uvecer u pola carsije ja preskacem neke imaginarne linije (nadam se da to nikad niko nije vidio), kako odem na teniski teren na rekreaciju, glumim da si ti, slazem vodu kao ti, trcim prema mrezi pa nazad prema osnovnoj liniji itd itd. Jednostavno si kroz sve ove godine postao moj idol, to se nikad nece promjeniti.
![]()

To je to, više je to od samog tenisa, zaista je privilegija biti njegov navijač, ne možeš se natjerati, ili jesi ili nisi.
Borac, ljudina, pozitivac i još mnogo toga što bih i ja volio biti u životu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma ovo je sega realno, covjek ne igra skoro godinu i po dana i dodje nosi se sa top 50 igracima hladno, nadigrava ih, a pritome ima 39 godina.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Najjveci

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Nema gorih navijaca od ovih Fedjinih. Dobije par polovnjaka i odmah "babuka, najveci, koza aaaaa". Dobro bi bilo da nekako dogura do Djokovica pa da vidimo tog babuku
.
Rafa ubacio u brzinu vise protiv Francuza i bas je monstruozno djelovao. Fizicki je super, kako samo plese po terenu, kakav footwork ima
.

Rafa ubacio u brzinu vise protiv Francuza i bas je monstruozno djelovao. Fizicki je super, kako samo plese po terenu, kakav footwork ima

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nije on najveci zbog ove dvije pobjede. Druga stvar malo citaj komentare pa ces vidjeti da mi svi govorimo da je uspjeh ako udje u drugu sedmicu i eventualno dodje do meca sa Novakom,ja to prizeljkujem cisto iz razloga da gledamo jos jedan njihov mec prije nego se Roger umirovi,a u tom mecu apsolutni favorit je Novak.Nail for Real je napisao/la: ↑04 jun 2021, 06:23Nema gorih navijaca od ovih Fedjinih. Dobije par polovnjaka i odmah "babuka, najveci, koza aaaaa". Dobro bi bilo da nekako dogura do Djokovica pa da vidimo tog babuku.
Rafa ubacio u brzinu vise protiv Francuza i bas je monstruozno djelovao. Fizicki je super, kako samo plese po terenu, kakav footwork ima.
- Nail for Real
- Kontakt:
Nije on najveci u svakom slucaju.ronaldo99 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 07:29Nije on najveci zbog ove dvije pobjede.Nail for Real je napisao/la: ↑04 jun 2021, 06:23Nema gorih navijaca od ovih Fedjinih. Dobije par polovnjaka i odmah "babuka, najveci, koza aaaaa". Dobro bi bilo da nekako dogura do Djokovica pa da vidimo tog babuku.
Rafa ubacio u brzinu vise protiv Francuza i bas je monstruozno djelovao. Fizicki je super, kako samo plese po terenu, kakav footwork ima.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma lupa Nail gluposti ,pusti garonaldo99 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 07:29Nije on najveci zbog ove dvije pobjede. Druga stvar malo citaj komentare pa ces vidjeti da mi svi govorimo da je uspjeh ako udje u drugu sedmicu i eventualno dodje do meca sa Novakom,ja to prizeljkujem cisto iz razloga da gledamo jos jedan njihov mec prije nego se Roger umirovi,a u tom mecu apsolutni favorit je Novak.Nail for Real je napisao/la: ↑04 jun 2021, 06:23Nema gorih navijaca od ovih Fedjinih. Dobije par polovnjaka i odmah "babuka, najveci, koza aaaaa". Dobro bi bilo da nekako dogura do Djokovica pa da vidimo tog babuku.

Niko ali bas niko nije napisao od nas da ce osvojiti,nego naprotiv da je druga sedmica idealna priprema za WB,ali jok on hoce da dobije Nolu i to na sljaci nakon 2 godine pauze i operacije sa 40 godina ,da bi mu neko nesto dokazao

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakav je pavijan ovaj Đere...
40-00, tri set lopte na svoj servis, uspije da izgubi gem.
40-00, tri set lopte na svoj servis, uspije da izgubi gem.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
E moj Laclo..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Fokina

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.