Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hvala na informacijama. Nadam se da ce biti i nekih slika u macro modu od austrijanaca.sane1981 je napisao/la:upravo sam bio u adidas performance store-u u beču i uvjerio sam se da oni, među mnogo drugih adidas shop-ova, već nude plavi dres reprezentacije. s obzirom da se radi o autentičnoj tzv. "player" verziji dresa a ne o replici za navijače, grb i ostale oznake (brojevi, logo prvenstva itd.) su aplicirane tzv. heat-transfer tehnologijom. dakle grb nije vezan, nego ljepljen a dres je krojen uz tjelo i proizveden je koristeći veoma lagani adizero materijal. ista je stvar i kod ostalih reprezentacija (njemačka, spanija itd.), samo je razlika u tome što kod njih adidas nudi i replike za navijače. te replike su šireg kroja, debljeg materijala i imaju izvezene grbove itd. razlog što ne nude replika verzije za našu repku je vremenski, dakle nisu uspjeli u kratkom roku i to ispoštovati. dali će u budće biti mogućnost da se kupi replika odnosno fan verzija bh dresova, mi nisu mogli reći. sve u svemu, dres je proizveden prema potrebama profesionalnih sportista i radi se o verziji dresa kojeg će i naši reprezentativci nositi. znači ko ima veći stomak, on ga nemože sakriti kupujeći veće brojeve. ti će morati ili smršati na vrijeme ili čekati na replike. valja i spomenuti da se plavi dres prodaje kao domaći. da li je to do adidasa ili su naši, nakon sto su uveli novi grb, odlučili da u buduće plava boja bude domaća a bijela gostujuća, to ćemo vidjeti. upitao sam šta je sa bijelim dresom odnosno ostalim rekvizitama (šorc itd.) i rekli su mi da im je već problem još prije svjetskog prvenstva nabaviti potrebne količine plavog dresa a o ostalom još ništa ne znaju.
Ne moram u Minhen, na granici sa Njemackom, poslije Salzburga je vec odmah prvi Adidas store, 30ak kilometara mi treba do njega. [U Piding/Freilassing]_dreamer_ je napisao/la:pa nije valjda da moras iz salzburga cak u minhen po dres. probaj kod ovlastenih händlera, intersport i slicni...
znao sam da nisam trebao prestat bildat prije 2 mjeseca, e ****, hajde bogati nek se malo i pupica istakne kad se obuce, tjesit cu se stim da je ta pupica u arapa znak bogatstva, pa haj recimo nek od danas bude i u nas!BadrHari je napisao/la:Sreca pa sam nabildan![]()
haj ti kupi i meni jedan dres, šta je to za vas dijasporceDonCorleone je napisao/la:Imo li ko kakva upustva kako anabalikom da se napusem od 18-26 Juna a da drzi za svaki slucaj do 30tog, nikad se ne zna, nakon toga nije strasno ako se proluftiram, neka samo drzi tih nekih 15tak dana.
I ja nešto kontam da se ogrebem od forumskih drugara dijasporaca za jednu devetku. Samo ne znam koga bi? Mislim da bi @amidža bez problema odgovorio zadatkulegenda reala je napisao/la:haj ti kupi i meni jedan dres, šta je to za vas dijasporceDonCorleone je napisao/la:Imo li ko kakva upustva kako anabalikom da se napusem od 18-26 Juna a da drzi za svaki slucaj do 30tog, nikad se ne zna, nakon toga nije strasno ako se proluftiram, neka samo drzi tih nekih 15tak dana.
što veći to bolje
ja necu stici danas auf dich ist Verlass!DonCorleone je napisao/la:Sve zavisi kada ce ovaj sanjar u shop. Ja ne mogu prije 18 casova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.