Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BadrHari
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la BadrHari » 20 maj 2014, 14:19

Sreca pa sam nabildan :cool: :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 20 maj 2014, 14:31

sane1981 je napisao/la:upravo sam bio u adidas performance store-u u beču i uvjerio sam se da oni, među mnogo drugih adidas shop-ova, već nude plavi dres reprezentacije. s obzirom da se radi o autentičnoj tzv. "player" verziji dresa a ne o replici za navijače, grb i ostale oznake (brojevi, logo prvenstva itd.) su aplicirane tzv. heat-transfer tehnologijom. dakle grb nije vezan, nego ljepljen a dres je krojen uz tjelo i proizveden je koristeći veoma lagani adizero materijal. ista je stvar i kod ostalih reprezentacija (njemačka, spanija itd.), samo je razlika u tome što kod njih adidas nudi i replike za navijače. te replike su šireg kroja, debljeg materijala i imaju izvezene grbove itd. razlog što ne nude replika verzije za našu repku je vremenski, dakle nisu uspjeli u kratkom roku i to ispoštovati. dali će u budće biti mogućnost da se kupi replika odnosno fan verzija bh dresova, mi nisu mogli reći. sve u svemu, dres je proizveden prema potrebama profesionalnih sportista i radi se o verziji dresa kojeg će i naši reprezentativci nositi. znači ko ima veći stomak, on ga nemože sakriti kupujeći veće brojeve. ti će morati ili smršati na vrijeme ili čekati na replike. valja i spomenuti da se plavi dres prodaje kao domaći. da li je to do adidasa ili su naši, nakon sto su uveli novi grb, odlučili da u buduće plava boja bude domaća a bijela gostujuća, to ćemo vidjeti. upitao sam šta je sa bijelim dresom odnosno ostalim rekvizitama (šorc itd.) i rekli su mi da im je već problem još prije svjetskog prvenstva nabaviti potrebne količine plavog dresa a o ostalom još ništa ne znaju.
Hvala na informacijama. Nadam se da ce biti i nekih slika u macro modu od austrijanaca. :) Printaju li imena u prodavnici ili samo prodaju "Dzeku". :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 maj 2014, 14:36

Danas ili sutra cu i ja do Adidas Shopa u Njemacku, posto mi je taj najblizi, pa cu postaviti par slika. ;) (ukoliko vec neko ne bude brzi od ovih iz Beca. :D )

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 20 maj 2014, 14:46

pa nije valjda da moras iz salzburga cak u minhen po dres. probaj kod ovlastenih händlera, intersport i slicni...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 maj 2014, 15:02

_dreamer_ je napisao/la:pa nije valjda da moras iz salzburga cak u minhen po dres. probaj kod ovlastenih händlera, intersport i slicni...
Ne moram u Minhen, na granici sa Njemackom, poslije Salzburga je vec odmah prvi Adidas store, 30ak kilometara mi treba do njega. [U Piding/Freilassing]

U Intersport nije jos stigao, kao ni Hervis. Moguce da je u Asmusu stigao, ali isto mi dodje. :)
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 20 maj 2014, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 maj 2014, 15:02

Sve zavisi kada ce ovaj sanjar u shop :D . Ja ne mogu prije 18 casova.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 20 maj 2014, 15:10

BadrHari je napisao/la:Sreca pa sam nabildan :cool: :mrgreen:
znao sam da nisam trebao prestat bildat prije 2 mjeseca, e ****, hajde bogati nek se malo i pupica istakne kad se obuce, tjesit cu se stim da je ta pupica u arapa znak bogatstva, pa haj recimo nek od danas bude i u nas! :twisted:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 maj 2014, 15:15

Imo li ko kakva upustva kako anabalikom da se napusem od 18-26 Juna a da drzi za svaki slucaj do 30tog, nikad se ne zna, nakon toga nije strasno ako se proluftiram, neka samo drzi tih nekih 15tak dana :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 maj 2014, 15:41

DonCorleone je napisao/la:Imo li ko kakva upustva kako anabalikom da se napusem od 18-26 Juna a da drzi za svaki slucaj do 30tog, nikad se ne zna, nakon toga nije strasno ako se proluftiram, neka samo drzi tih nekih 15tak dana :mrgreen: .
haj ti kupi i meni jedan dres, šta je to za vas dijasporce :mrgreen: što veći to bolje :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 maj 2014, 15:48

legenda reala je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Imo li ko kakva upustva kako anabalikom da se napusem od 18-26 Juna a da drzi za svaki slucaj do 30tog, nikad se ne zna, nakon toga nije strasno ako se proluftiram, neka samo drzi tih nekih 15tak dana :mrgreen: .
haj ti kupi i meni jedan dres, šta je to za vas dijasporce :mrgreen: što veći to bolje :P
I ja nešto kontam da se ogrebem od forumskih drugara dijasporaca za jednu devetku. Samo ne znam koga bi? Mislim da bi @amidža bez problema odgovorio zadatku :D :opaopa:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 20 maj 2014, 15:49

DonCorleone je napisao/la:Sve zavisi kada ce ovaj sanjar u shop :D . Ja ne mogu prije 18 casova.
ja necu stici danas auf dich ist Verlass!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 maj 2014, 16:07

Fino bi bilo od onih dijasporasa koji su u mogucnosti da nam doniraju pokoji dres, evo naprimjer meni bi neka M velicina super odogovarala :mrgreen:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 20 maj 2014, 17:14

Kako god da okrenem valja mi ovaj stomak skinuti da bi se dres mogao furati :lol:

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 20 maj 2014, 17:50

Znaci umanjiti pive od sad... uff :damn:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 maj 2014, 18:00

Ja cu cekat da izadje replika. Sad ce SP, valja sjedit u basti i pregledat tri utakmice po danu uz tocenu lasku.

Nema od mrsanja nista :mrgreen:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 maj 2014, 18:33

Nista, necu ni ja danas stici, najranije sutra :think: . Medjutim ovaj kroj uz tijelo je po meni fenomenalan kada si ono barem atletski gradjen, ne moras sada biti bas ni bilder, a za skroz tanke kao za buce je pusiona izgleda :urnebes: .

Sto se tice legende i njegove molbe, mozemo dalje na pp :P .

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 maj 2014, 18:41

ako bude na lageru ti meni uzmi najveći mogući broj :P nije se problem ni udebljati da bude knap :mrgreen: :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 maj 2014, 18:45

Dobro :mrgreen: .

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 20 maj 2014, 18:56

jel ima kako preko neta uzeti ovaj dres, necu xxl verziju ili nesto slicno posto ovi svi fb shopovi maksimalno daju xl velicinu a ona nije za pivopije, dakle :mrgreen: ako ko zna nek pomogne, cijena nije bitna platice se vec nekako

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 20 maj 2014, 19:26

Evo odavde naručite dres za £29.16, priznat ćete mnogo ugodnija cijena.

Uhvatite nekog kod nas sa sitoštampom i uradi vam logo na majicu. :P

http://www.prodirectsoccer.com/Products ... 75962.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.