KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

mahalac
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la mahalac » 27 maj 2009, 21:35

Citam tamo pisu kako su sinoc napravili docek kosarkasa Sirokog iz Sarajeva i da se slavilo duboko u noc :lol: ...pa koja je to selendra cuj docek, kao da su igrali Euroligu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

...sve u svemu potpuno kontradiktorno od onoga kako se izjasnjavaju o vaznosti titule BiH.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 27 maj 2009, 21:37

ma nema druge nego ici na pecaru i pokazati snagu koju znam da Bosna ima.
Osim toga imamo strucnjaka koji vrijedi koliko citav klub Siroki i ne vidi m razlog da ih ne razbijemo na Pecari , a onda naplata racuna u Skenderiji i to s kamatama.Ekipa Sirokog tesko da moze ikako vise ponoviti onakvu partiju u kojoj sta opucaju uđe.Samo ozbiljni pristup i gotova stvar.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 27 maj 2009, 21:37

mahalac je napisao/la:Citam tamo pisu kako su sinoc napravili docek kosarkasa Sirokog iz Sarajeva :lol: ...pa koja je to selendra cuj docek, kao da su igrali Euroligu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

...sve u svemu potpuno kontradiktorno od onoga kako se izjasnjavaju o vaznosti titule BiH.
pa sta,ne moze svak pobjediti evropskog prvaka,to je mali grad i svaki uspjeh je dogadjaj za sve,nek slave zasluzili su,ali ce se razocarati u subotu

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 maj 2009, 21:40

Ma igrači Bosne su previše uzeli furseta. Trba njima jedna iza ušiju, pa bi oni igrali kao navijeni. Sa ovim igračima možemo hiljadu posto pobijediti Široki, samo ih treba još disciplinovati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 27 maj 2009, 21:44

upravo to samo disciplina i dolaze rezultati.Mada je sigurno bilo potrebno dovesti barem jedno pojacanje pred zavrsnicu.Malo da se osvjezi ekipa.

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 27 maj 2009, 22:18

mahalac je napisao/la:Citam tamo pisu kako su sinoc napravili docek kosarkasa Sirokog iz Sarajeva i da se slavilo duboko u noc :lol: ...pa koja je to selendra cuj docek, kao da su igrali Euroligu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dečko, ne pričaj gluposti, to i je pravi grad i navijači koji znaju prepoznati borbu i požrtvovnost za grb svetog nam grada. Dao Bog da i vi imate takve navijače i ljude, možda bi opet igrali euroligu. Cijenim prave navijače, a to su oni koji cijene i poštuju tuđe uspjehe. Ti nisi nikakav navijač nego provokator koji gleda kako drugog omalovažavat kako bi popunio svoje "ja". pozdrav PRAVIM NAVIJAČIMA bosne.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 27 maj 2009, 22:22

kakvi su to po tebi pravi navijaci bosne ??
A drugo vi nam nista ne mozete pricati kad jos uvijek skandirate ime Bobana na utakmicama.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 27 maj 2009, 23:05

nekako vjerujem da bi vlada mogao pripremiti ekipu za subotu...ipak obezbjedila se nlb...treba pokusati rasterecenom igrom iznenaditi domacina...i naravno treba momcima dati podrsku...
I feel devotion!!

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 27 maj 2009, 23:08

a ljudi dragi sta ste nasli opet ponizavat siroki i podcjenjivat njihove igrace... to nas je i dovelo u ovo sranje :roll:

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 27 maj 2009, 23:23

da budemo iskreni Siroki je na nekim pozicijama i jaci od nas ,ako nas jos opterete licnim nema nas nigdje ...
I svi znaju koji igraci daju dosta koseva da se moraju na neki nacin ukrotiti, ako ne odbranom onda faulovima...
Pa ako zakaze IVANOVIC Hajric daje u prosjeku 6-10 ,ako zakaze OVCINA ,Suljagic daje 2-4 ,to je ona ne adekvatna zamjena.. DJordjevic koji je nosioc igre ako ima los dan i li umor ,,,covjek nema zamjene...
DOSTA SU POSTIGLI ,NEKA IM JE SA SRECOM....igramo u subotu..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 maj 2009, 23:28

Ma treba nešto uprava uradit na marketingu. Evo pogledajte šta su uradili u Širokom. Za utakmicu u subotu je ulaz besplatan. Trebali bi i mi tako nešto napraviti pa da na tribinama sjedi 5000, a ne 2000 navijača.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 maj 2009, 23:31

nas je u ovo sranje dovela bolja igra sirokog i sto su ljudi bili bolji,sada se vidio nedostatak zime,i ono koliko god vi kritikovali arsa,nemamo centra da ledjima igra prema kosu(zivio lens),pa rahimic je igrao protiv femerlinga ledjima,a ovcina protiv grgata ne moze,on nikada nije mogao igrati ledjima,ali sam ocekivao da igra na iskustvo,pa sve sto god je covjek bacio uslo je i pokazao mu kako se to radi,covjek kojeg treba pohvaliti, nijednom nije provocirao sinoc kao josipovic ili mason...grgat bi nas razbio i u maloj dvorani u 9 kolu da nije zima usao,dvije zalijepio...mi ocigledno samo titule osvajamo sa lensom u ekipi i nikako drugacije....mislim da ce ova dole biti neizvjesna utakmica,ali slazem se kao sto vecina kaze,igrat cemo bolje,mozemo i izgubiti ali onako lose sigurno odigrati necemo i bio bi red da nas i trica podje, nije vala odavno :D :D .....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 27 maj 2009, 23:43

sb citizen je napisao/la:
mahalac je napisao/la:Citam tamo pisu kako su sinoc napravili docek kosarkasa Sirokog iz Sarajeva i da se slavilo duboko u noc :lol: ...pa koja je to selendra cuj docek, kao da su igrali Euroligu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dečko, ne pričaj gluposti, to i je pravi grad i navijači koji znaju prepoznati borbu i požrtvovnost za grb svetog nam grada. Dao Bog da i vi imate takve navijače i ljude, možda bi opet igrali euroligu. Cijenim prave navijače, a to su oni koji cijene i poštuju tuđe uspjehe. Ti nisi nikakav navijač nego provokator koji gleda kako drugog omalovažavat kako bi popunio svoje "ja". pozdrav PRAVIM NAVIJAČIMA bosne.
Kad vec hoces onda da ti kazem da ste vi jedan sovinisticko-nacionalisticki klub kroz koji navodno pokusavate afirmirati vlastitu naciju koja je kao i sve drugo uvas pogresno determinirana.Vas je ustvari domet sovinisticka organizacija koja koketira s fasizmom (dokaz i zadnja tekma i vasi navijaci u Skenderiji). tO SE MORA RECI sorry na off topic ali je to istina.
Veliki nikada necete biti ma koliko da ste imali poslijeratnog "pocetnog kapitala" koji vas je podigao iz sela u gradic jer rat je vec davno zavrsio i vasi osnivaci, firme ekonomska zastupstva(tkz.mr.10%) Republike Hrvatske sve slabije stoje i na kraju ce vam "od matice" ostati samo ono malo pomoci i to pred izbore.
Jeste kosarkaski forum ali bitno je reci a ti me demantuj, jeste li od vaseg osnutka ikada ama bas ikada imali pa makar onog sofera (Paddy busa) nehrvatske nacionalnosti. Kakve li slucajnosti :oops:
To se mora znati jer afirmacija te politike i organizacije nikada ne moze biti velika niti vi kao navijaci necete biti veliki kao sto rekoh ne samo zato sto ste mali, mali grad.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 27 maj 2009, 23:54

kada smo igrali finale kupa imali smo duzu klupu od sirokog i to se pokazalo presudnim u osvajanju istog...sad kad igramo finale prvenstva situacija je obrnuta...velika greska celnih ljudi...imamovic treba da bude finansijska potpora al ne treba se mjesati u kosarku jer je pokazao da pojma nema...svako ko je iole pratio bosnu i ko se iole razumije u kosarku uvidjeo je da kljucni igraci nece moci citavu sezonu iznjeti bez adekvatne zamjene...dok su siroki i igokea tempirali formu za ligu osam i planirali pojacanja u skladu s tim, bosna se borila u nlb ligi za 2 predstavnika.. i normalno je bilo ocekivat pad forme i umor igraca na kljucnim pozicijama....stvarno je bruka kako se danas vodi bivsi evropski prvak..zaista..bez obzira mislim da imamo snage izboriti trecu tekmu....ako ne bude 3 tekma, treba izvuci pouke i krenuti dalje.....i ne treba gubiti vrijeme na pojacanja....
BOSNA SE BODRI I KAD DOBIJA I KAD GUBI!!!!
I feel devotion!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 maj 2009, 00:00

mahalac je napisao/la:

Kad vec hoces onda da ti kazem da ste vi jedan sovinisticko-nacionalisticki klub kroz koji navodno pokusavate afirmirati vlastitu naciju koja je kao i sve drugo uvas pogresno determinirana.Vas je ustvari domet sovinisticka organizacija koja koketira s fasizmom (dokaz i zadnja tekma i vasi navijaci u Skenderiji). tO SE MORA RECI sorry na off topic ali je to istina.
Veliki nikada necete biti ma koliko da ste imali poslijeratnog "pocetnog kapitala" koji vas je podigao iz sela u gradic jer rat je vec davno zavrsio i vasi osnivaci, firme ekonomska zastupstva(tkz.mr.10%) Republike Hrvatske sve slabije stoje i na kraju ce vam "od matice" ostati samo ono malo pomoci i to pred izbore.
Jeste kosarkaski forum ali bitno je reci a ti me demantuj, jeste li od vaseg osnutka ikada ama bas ikada imali pa makar onog sofera (Paddy busa) nehrvatske nacionalnosti. Kakve li slucajnosti :oops:
To se mora znati jer afirmacija te politike i organizacije nikada ne moze biti velika niti vi kao navijaci necete biti veliki kao sto rekoh ne samo zato sto ste mali, mali grad.
e da ista znas..Široki je trenirao Srbin, igrao je Musliman,a igrao je i popole.Srb-Hrv 8-)

ali nije ni bitno...imaju pravo dovoditi koga hoce...njihovo pravo...neznam zasto se stalno kacite na to..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 maj 2009, 00:29

Bosni je jedino preostalo da pokaže da ima jak karakter, te da ode u Široki i dobio utakmicu. Sve zavisi od te utakmice, imaju dobar tim, sposoban za pobjedu.

Široki ima jednu manu, mislim na njihovo vođenje ekipe. Čitavu sezonu se brukaju, onda dovedu strašnih igraća osvoje ili budu drugi , onda im svi odu i opet se brukaju pa kada liga počne opet se pojačaju, i tako svake godine.

To je i glavni razlog zašto Bosna dobije Cibonu i još neke 3x jače klubove od Širokog a onda se ovi pojačaju i umorne igraće Bosne dobije.

Ne umanjujem uspjeh Širokog nema šanse, jer su pokazali kako imaju snažan karakter a i Bosni je Široki najgori mogući protivnik još od ere Martina Vanjka.

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 28 maj 2009, 01:40

mahalac je napisao/la:

Ja mislim da ti iz tog "velegrada" nikad nisi izišao, mislis da je tvoj grad centar svijeta.......istina nismo velik grad ko vi, al nismo ni mali mali grad ko što ti kažeš. imamo i mi trgove, kulturno-sportske institucije, domove kulture, visokoškolsku ustanovu tako da tvoje izglaganje ne stoji.....Široki Brijeg je izrastao u jedan od vodećih gradova u ovoj državi zbog jednog jedinog razloga a taj je što su ljudi naučili na rad i požrtvovnost a što nije došlo do izražaja u komunističko represivnoj diktaturi, zato ŠB jača i jačat će, bilo nekim drago il ne, a ja mislim da samo zadrti ljudi mogu biti ljubomorni na uspjeh nekog grada koji na neizravan način potpomaže državu-samim time što puni proračun...........sorry sto sam off topic al morao sam ti neke stvari iznijet jer sa takvim razmišljanjem nećeš nešto puno postić u životu. budi pozdravljen

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 28 maj 2009, 14:38

mahalac je napisao/la:

Ja neznam ako ovo ne zaslužuje trajni BAN onda najbolje dopustite da svak svakome je... majku ovakvu ili onakvu , jer ja sam bodio BAN jer sam Arsu rekao da je SERONJA a ovaj ovdje vrijeđa i moju vijeru i naciju i sve što je sveto . Sramota kako se ovakvi posto istu sekundu ne obrišu a osoba koja ga je napisala trajno ne odstrani sa foruma.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 28 maj 2009, 14:45

manite se politike svi odreda.

kksiroki, ako imas nekih daljih sugestija, koristi PP da ne kvarimo temu.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 28 maj 2009, 14:52

rasprava završena.
tema je KK Bosna.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.