povreda je na psihičkoj razini, ozljeda na tjelesnojLenBias je napisao/la:meni je povreda tebi je ozlijeda, ne seruckaj bez razloga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
povreda je na psihičkoj razini, ozljeda na tjelesnojLenBias je napisao/la:meni je povreda tebi je ozlijeda, ne seruckaj bez razloga
maminho je napisao/la:povreda je na psihičkoj razini, ozljeda na tjelesnojLenBias je napisao/la:meni je povreda tebi je ozlijeda, ne seruckaj bez razloga
maminho je napisao/la:povreda je na psihičkoj razini, ozljeda na tjelesnojLenBias je napisao/la:meni je povreda tebi je ozlijeda, ne seruckaj bez razloga
Mene su učili da je povreda svako oštećenje izazvano dejstvom spoljašnjih faktora. Al' eto, nek' si ti objasnio neke stvari poput nepostojanja Dortmunda ili ispravljanja glede Sociedada, Reala i sličnih stvari.maminho je napisao/la:povreda je na psihičkoj razini, ozljeda na tjelesnojLenBias je napisao/la:meni je povreda tebi je ozlijeda, ne seruckaj bez razloga
6 utakmica manje.LenBias je napisao/la:i nekih pet spanskih sezona manje u nogama ronalda
Manuel Pellegrini nije izgubio od Barcelone 2:6, već 1:0. Real je izgubio 2:6 sezonu ranije pod vodstvom Juandea Ramosa, i to u njegovom drugom El Clasicu.Lillard je napisao/la:
Slobodno provjeri. Izenadit ćeš se, vjeruj mi. Ronaldo ima još 3 utakmice protiv Barcelone i to u periodu dok je nosio dres Uniteda.LenBias je napisao/la:lazi me, lazi, vjerovat cu sve
pet sezona vise, zao mi jeMonolog je napisao/la:Slobodno provjeri. Izenadit ćeš se, vjeruj mi. Ronaldo ima još 3 utakmice protiv Barcelone i to u periodu dok je nosio dres Uniteda.LenBias je napisao/la:lazi me, lazi, vjerovat cu sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.