FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel onaj Bekic igra lijevog beka ? Gledao sam ga nedavno, ekstra igrac. Sjajno bi bilo kad bi dosao u Zelju.
Koliko Smajlovic ima godina,i gdje je prije igrao ?
Ne bi bilo dobro ni maloDino_TM je napisao/la:Jel onaj Bekic igra lijevog beka ? Gledao sam ga nedavno, ekstra igrac. Sjajno bi bilo kad bi dosao u Zelju.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Šta bi za stadion, baš me interesuje, bilo bi mi veoma drago da bude sagrađen 

Mašala, završi se ova patnja konačno...

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Čestitam Tuzlacima. Jasmin postigao dogovor o kreditu. Ostalo da pribavi određene papire iz Federacije i dostavi ih kreditorima. Kreditori oišli za Sarajevo iz Tuzle prije 10 minuta.Omar500 je napisao/la:Šta bi za stadion, baš me interesuje, bilo bi mi veoma drago da bude sagrađen
A đe da znam?!
Da li će biti stadion po onim prvobitnim skicama ili? U svakom slučaju, kako god da bude, sve čestitke
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
UUu svaka cast.. Imaju li gdje slike kako bi trebao izgledati ???
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Možda će ga malo uljepšati u odnosu na prvobitni projekat pošto se može dobiti pet-šest miliona više nego što je predviđeno koštanje. Vidjećemo. Sad će malo potrajati papirologija ali, kako Jasmin kaže, ne bi trebalo da traje duže od mjesec dana.Omar500 je napisao/la:Da li će biti stadion po onim prvobitnim skicama ili? U svakom slučaju, kako god da bude, sve čestitke
Jedva čekam reprezentaciju na Tušnju!
A đe da znam?!
Raz_ba je napisao/la:Čestitam Tuzlacima. Jasmin postigao dogovor o kreditu. Ostalo da pribavi određene papire iz Federacije i dostavi ih kreditorima. Kreditori oišli za Sarajevo iz Tuzle prije 10 minuta.Omar500 je napisao/la:Šta bi za stadion, baš me interesuje, bilo bi mi veoma drago da bude sagrađen
Jesu ti kreditori kakvi arapi il´ indijci pošto smo vidjeli neke danas na trgu pa zato

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
ABd ovako bi trebao izledati Tušanj in the future ;Baja_Zvjerka je napisao/la:UUu svaka cast.. Imaju li gdje slike kako bi trebao izgledati ???

Spammer
Saudijci. Jasmin ih vodio na Slanu Banju, pa na Panonsko jezero pa na trg a onda na stadion. Kaže Jasmin da su bili oduševljeni.Frutek je napisao/la:Raz_ba je napisao/la:Čestitam Tuzlacima. Jasmin postigao dogovor o kreditu. Ostalo da pribavi određene papire iz Federacije i dostavi ih kreditorima. Kreditori oišli za Sarajevo iz Tuzle prije 10 minuta.Omar500 je napisao/la:Šta bi za stadion, baš me interesuje, bilo bi mi veoma drago da bude sagrađen
Jesu ti kreditori kakvi arapi il´ indijci pošto smo vidjeli neke danas na trgu pa zato
A đe da znam?!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon. Dugo se cekao ovaj trenutak i na kraju je leglo sve na svoje mjesto. Nadam se sto brzem pocetku radova.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Biće zaista odličan stadion 

Da nam bude hairli!Omar500 je napisao/la:Biće zaista odličan stadion
A đe da znam?!
Još da Grbavicu naprave kako je prvobitno zamišljena...živim za taj dan 

- slani grad
- Kontakt:
i ja sam fakat danas u carsiji vidio neke arape u delegaciji...e sad dal su saudijci neznam
...ako su ovi potpisali taj kreditni aranzman mogli su u paketu uzet pod svoje i Slobodu
...ono....Manchester city fora

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ako je se Jasko dogovorio sa kreditorima za stadion,najbolja vijest u zivotu,konacno i mi da dobijemo stadion
al opet dok ne vidim papire i potpis,malo sam sumnjicav u vezi toga,jer su nam toliko obecavali stadion,pa nas izlevate.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Čestitke, i da bude to brzo gotovo pa da i reprezentacija igra tu.
Nisu oni ništa kupili, oni samo daju pare koje ćemo mi njima vratiti u roku od 25 godina. Stadion ostaje vlasništvo grada i dalje. U svemu ovome dobra stvar je što se dobije novac, napravi stadion sa ostalim sadržajima, onda se počnu zarađivati pare od tih prostora a dug se počne vraćati tek nakon pet godina. Na taj način stadion može otplatiti sam sebe. Nema kamate, ima samo nekih troškova 1 posto ili 1,5 posto ukupno što se računa najjeftinijim novcem na svijetu u ovom momentu. To je jedan Saudijski fond koji pomaže razvoj zemalja, svojih prijatelja. Oni Bosnu i Hercegovinu ubrajaju u svoje prijatelje. Dobro bi bilo da isto i Željo uradi kao i Velež dok još nije kasno. Ovo u Tuzli ide u paketu, univerzitet i stadion, a drugi paket je nekakva zaobilaznica u Zenici koja se spaja na koridor 5C i zgrada opštine Srebrnik. Ranije su išli projekti četiri klinike 1. Sarajevo, 2. Istočni Mostar, 3. Zapadni Mostar, i 4. Konjic.slani grad je napisao/la:i ja sam fakat danas u carsiji vidio neke arape u delegaciji...e sad dal su saudijci neznam![]()
...ako su ovi potpisali taj kreditni aranzman mogli su u paketu uzet pod svoje i Slobodu
![]()
...ono....Manchester city fora
![]()
A đe da znam?!
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 3 gosta.