Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Virtu4l
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2009, 01:39

geronimo je napisao/la:Vijest nije stara, ne znam je li ko od vas ovo pomenuo http://www.sportbild.de/sportbild/gener ... 00000.html mrsko mi prevoditi :mrgreen: ali vjerujem da @reds_forever to umije obaviti ;)
Navijaci Liverpoola zele da kupe klub uz pomoc nekih partnera, jer su im dodijali sadasnji vlasnici...cijena 675 mio eura.
Ima li ovdje kakve istine?
Dat' ću i ja cenera. Koliko bih onda imao procenata vlasništva?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 25 jul 2009, 01:41

Virtu4l je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Vijest nije stara, ne znam je li ko od vas ovo pomenuo http://www.sportbild.de/sportbild/gener ... 00000.html mrsko mi prevoditi :mrgreen: ali vjerujem da @reds_forever to umije obaviti ;)
Navijaci Liverpoola zele da kupe klub uz pomoc nekih partnera, jer su im dodijali sadasnji vlasnici...cijena 675 mio eura.
ti bi imao o,oooooooo procenata :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 25 jul 2009, 10:07

the scouser je napisao/la: To je ista prica bila prosle i pretprosle sezone,mada sumnjam da je istina.
Istina je ,dvije navijacke grupe Share Liverpool FC I Spirit of Shankly su organizovali tu akciju,imaju sve planove organizovane sto se tice sakupljanja novca,i nadam se da ce uspjeti. Oni su to pokusali i prije 1 -2 godine i za 3 dana su skupili 60 miliona funti (180 miliona KM),ali onda su Ameri rekli da nece da prodaju klub i tako je i to propalo...sad je drugacije zato sto im je banka za vratom,a dugovi... :roll:
Zasto bas ja :?

Eto ako ima neko zainteresovan da kupi dionice,nek odu u banku,uzmu kredit ili nek posalju keš meni pa cu ja to pot.. khm hm mislim,poslati u liverpool :lol: :lol: :lol: :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 25 jul 2009, 11:26

zdravo svima i sretan ti rodjendan,evo ja sam sinoc stigao sa mora,i citam o ovome za navijace,i to bi bilo jako dobro al tesko da ce se ostvariti,al eto vidje cemo

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 jul 2009, 12:02

Rafa Benitez today revealed he has told Xabi Alonso that he should stay at Liverpool.
Alonso received a rapturous ovation from the Singapore fans as he watched the Reds train on Friday night.

"I was talking to him yesterday and telling him to listen to the fans. They love Xabi," Benitez told a press conference in Singapore.

"I said to him, 'Maybe you have to stay.'

"You can see he is a really good player and I'll be really pleased if he stays. All the players and his teammates want him to stay. If we keep Xabi I will be very pleased."

Evo ga Rafa munta da ostane
:D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 25 jul 2009, 13:12

There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 25 jul 2009, 13:23

Virtu4l je napisao/la:
cuvaj taj cener za chelsea, kad ode abramovic trebat ce im
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 jul 2009, 13:31

YNWA je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
cuvaj taj cener za chelsea, kad ode abramovic trebat ce im
very funny, Virtual dat cu i ja jos koji cener da malo pomognem :mrgreen: :mrgreen:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 25 jul 2009, 13:33

samo 5 miliona :( Moglo je i vise... :roll:

za Alonsa ce teze ici,nije istina da su real i liverpool u zavrsnim pregovorima
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 25 jul 2009, 23:14

Moguce da dossena ode u napoli,sto bi bilo odlicno,a i odlazak voronina nije nemoguc,mascherano definitivno ostaje,zadnja spekulisanja rafa je prokomentarisao kao vijesti koje novinari ne stignu objaviti kada se i one pojave,misleci na one davne spekualcije

singapur - liverpool
http://atdhe.net/8210/watch-singapore-vs-liverpool-fc

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 26 jul 2009, 13:58

0 1 voroninnnnnn tooo
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 jul 2009, 14:04

hehe . Nije lose , Agger poceo na lijevom beku hmm . Mozda kada se Skrtel oporavi bude odbrana Glen-Carra-Skrtel-Agger :D Sredina Kuyt Mascerano Xabi Babel :D Napad Gerrard i Torres :D Tajtl vi ar kaming :D

Drago mi je sto je Voronin zabio nek i njega sunce ogrije .. Ngog predobro odigrao , Benayoun se natrcao i tako 8-)
Solidna igra ocekujem Torresa bar 15 minuta neka i on zabije :mrgreen:

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 26 jul 2009, 14:27

bilalinho2 je napisao/la:0 1 voroninnnnnn tooo
0 2 riera
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 jul 2009, 14:48

0 -3 nemeth... :D

jasko_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la jasko_liverpool » 26 jul 2009, 14:57

0-4 torres,0-5 nemeth

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 jul 2009, 15:05

Nek' se i Nemeth dokaz'o
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

jasko_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la jasko_liverpool » 26 jul 2009, 15:06

mlad je on,njegovo vrijeme tek dolazi kuyt 3 asistencije,xabi odigrao 15 minuta

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 26 jul 2009, 15:24

Dobro je sto se nemeth dokazuje mozda ce imati prilike igrati u ligi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 jul 2009, 15:28

jasko_liverpool je napisao/la:mlad je on,njegovo vrijeme tek dolazi kuyt 3 asistencije,xabi odigrao 15 minuta

ako se nemeth dobro pokaze protiv espanyola i atletica,moguce da ce na njega rafa racunati u novoj sezoni,ipak su oni dosta tezi protivnici od singapura ;)

http://www.football365.com/story/0,1703 ... 34,00.html

:roll:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 jul 2009, 00:05

Neki dan pitao ja jednog navijaca Liverpoola, koji mu je najljepsi gol ikada, a on meni odgovori da je ovaj gol najbolji i najljepsi evo pa pogledajte

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”