NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

dinodino2019
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 05 jun 2022, 14:41

Stativa88 je napisao/la:
05 jun 2022, 13:07
Mahmut u pravu 100% ,Fenan ne trenira dodze tu izadze igra smeta po terenu ovaj barem igra i pomaze ljudski ne pravi losu atmosferu ili sve te stare **** ili ne pravit disciplinu na Mahmutu jer sigurno vise je ppmogao od Fenana pogotovu u ovoj sad situaciji
Nisi upoznat, posljednjih mjesec dana Mahmut rijetko trenira, a Duvnjak stavlja samo one koji su redovni na treninzima, par puta ga je u svlacionici popisao Mahmut pred svima i logicna je ovo odluka. Hvala Aidine na svemu, ali vrijeme je da se oprostis makar dok se nisi jos povrijedio jer ima barem viska 15 kg
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 jun 2022, 14:45

dinodino2019 je napisao/la:
05 jun 2022, 14:41
Stativa88 je napisao/la:
05 jun 2022, 13:07
Mahmut u pravu 100% ,Fenan ne trenira dodze tu izadze igra smeta po terenu ovaj barem igra i pomaze ljudski ne pravi losu atmosferu ili sve te stare **** ili ne pravit disciplinu na Mahmutu jer sigurno vise je ppmogao od Fenana pogotovu u ovoj sad situaciji
Nisi upoznat, posljednjih mjesec dana Mahmut rijetko trenira, a Duvnjak stavlja samo one koji su redovni na treninzima, par puta ga je u svlacionici popisao Mahmut pred svima i logicna je ovo odluka. Hvala Aidine na svemu, ali vrijeme je da se oprostis makar dok se nisi jos povrijedio jer ima barem viska 15 kg
Nek je Fenan zato redovan :bih:

Ovako se ne odnosi prema igracima koji su tu bili kad je najteze.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Bandit88
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Bandit88 » 05 jun 2022, 15:04

Ova utakmica se mogla iskoristiti kao njegova, ai Fenina oproštajna i ćao. Ovako, Mahmut ti neće više biti u klubu, al zato ćeš imat Fenu da "pomaže" mlađima, iako nije na treninzima

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 05 jun 2022, 15:04

Ocekujem da se Duvnjak oglasi povodom ove novonstale situacije :kafa:
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 05 jun 2022, 16:58

Odluka trenera nema veze sa mozgom. Zadnja utakmica u sezoni, čak i ako ne računaš Mahmuta za sledeću sezonu, treba da popričaš sa njim objasniš mu da na njega više ne računaš i daš mu da se oprosti protiv Jahorine ko čovjek.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 05 jun 2022, 17:05

sehic96 je napisao/la:
05 jun 2022, 16:58
Odluka trenera nema veze sa mozgom. Zadnja utakmica u sezoni, čak i ako ne računaš Mahmuta za sledeću sezonu, treba da popričaš sa njim objasniš mu da na njega više ne računaš i daš mu da se oprosti protiv Jahorine ko čovjek.
Mislis da nije pricano ranije s njim, Mahmut je mislio da ne treba trenirati i d auvijek ima tagarantovano mjesto, zadnjih mjesec dana nije bio na pr treninga, na jednoj utakmici odbio je uci u igru. Fenan je redovan na treninzima, ako ne vjerujes pitaj igrace oa ces cuti sta ce ti reci. Ocekujem da se klub oglasi povodom ovog slucaja i stavi tacku na ovu pricu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 05 jun 2022, 17:12

Šo nema Ali-ja viđam ga u Crkvicama prije tri sata otprilike.Kontam bar bi on trebao igrati, ali evo nema ga ni na klupi.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 05 jun 2022, 17:35

Al zašto Isaković u napadu. Znam da je počeo karijeru kao napadač, ali . . .

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 05 jun 2022, 18:26

Da dadne 3 gola za poluvrijeme 🤣
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 05 jun 2022, 19:00

Dade čovjek 5 golova, a ovaj zadnji eurogol
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 05 jun 2022, 19:24

Kad je najslađe prekinuše prijenos,šteta
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 05 jun 2022, 19:56

Eto dodje i kraj, cestitke na fantasticnoj sezoni, bas onako kako sam je i zamislio. Otkrili smo par novih igraca, ekipa se uigrala i sve pohvale za Duvnjaka koji je fantastican posao uradio.

Puno srece u sljedecoj i ko zna mozda napadnemo visi rang !!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 05 jun 2022, 20:41

Steta sto nam je golman nizak skroz i sto cemo morati traziti novog golmana jer baš je nizak za golmana, ali pored toga ipak nebi smio imati viska kila.

Sta se desilo sa Duvnjakom i Mahmutom ne znam, ali trebalo je napraviti oproštajnu i za Mahmuta i za Salcinovica i to je to obojica da igraju i obojicu izvesti pred kraj.

Klub se mora oglasiti i još nešto direktor kluba nema sta traziti na klupi, to nije mjesto za njega, ovako ispada da i on odlucuje tok utakmice.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 05 jun 2022, 21:05

ČESTITKE MOMCIMA NA POBJEDI!!! ČESTITKE I STRUČNOM ŠTABU! MAHMUTOVIČU HVALA ZA SVE,DOBAR IGRAČ BIO I DOBAR INSAN! PAVLE DEBIL bio i ostao eto pokazalo se koliko zna!SALČINOVIČ BUDALU OTJERAT VIŠE IZ KLUBA nemaš nikakve koristi od budaletine! Nurkoviču HVALA I TEBI,funkciju čovjeku dat i nek radi lagano u klubu! 3 do 4 igrača zahvalit im se i dovest mladje u klub! Sljedeču sezonu ako se želi više sponzora ili novca od simpatizera mora se osvojiti PRVO MJESTO U LIGI! JEDNOSTAVNO MORAŠ BITI PRVI I POBJEČ DRUGOM MINIMUM 10 BODOVA,a onda vidjet imal se finansija uči u Federalku! Ako bude i iduca sezona kao ova bez volje za sportskim rezultatima onda če sigurno moral i volja opasti i kod raje! Ostat če klub 20 godina u ovom rangu! KUP ganjat maximalno jer tekma protiv atraktivnijeg protivnika če ti donjet minimum 30000 km od karti! Na klubu je da sad odluči koji su ciljevi za narednu sezonu...SAMO ČELIK
::::SAMO ČELIK::::

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 05 jun 2022, 22:13

RoB_Do_BaGrO je napisao/la:
05 jun 2022, 17:12
Šo nema Ali-ja viđam ga u Crkvicama prije tri sata otprilike.Kontam bar bi on trebao igrati, ali evo nema ga ni na klupi.
Kartoni..
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

pomocniDJUBRE
Kontakt:

Post Postao/la pomocniDJUBRE » 05 jun 2022, 22:20

Celicni je napisao/la:
05 jun 2022, 20:41

Klub se mora oglasiti i još nešto direktor kluba nema sta traziti na klupi, to nije mjesto za njega, ovako ispada da i on odlucuje tok utakmice.
Direktor na klupi je akreditovani sluzbeni predstavnik kluba. Pored njega jos jedna osoba ima pomenutu akreditaciju. Propisi su propisi.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 05 jun 2022, 22:20

Cestitam komplet upravi, treneru Duvnjaku i ekipi na dobroj sezoni.
Ako Bog da iduce sezone jos bolje 💪
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 05 jun 2022, 22:47

Celicni je napisao/la:
05 jun 2022, 20:41
Steta sto nam je golman nizak skroz i sto cemo morati traziti novog golmana jer baš je nizak za golmana, ali pored toga ipak nebi smio imati viska kila.

Sta se desilo sa Duvnjakom i Mahmutom ne znam, ali trebalo je napraviti oproštajnu i za Mahmuta i za Salcinovica i to je to obojica da igraju i obojicu izvesti pred kraj.

Za golmana si upravu sto se stomaka tice. Ono mora skinut pod hitno. On mora "napucat" trbusne da moze "skakat" sa zemlje. Ono, kad se baci npr na desnu stranu i odbrani da mu ne treba pola godine da se baci na lijevu stranu ponovo. Dalje, golmanu kao golmanu kondicija i ne treba, ali mu treba sprint na 50metara. Mora sprint vjezbat, skinut stomak i napucat trbusnjake.
Sto se visine tice, kolko je visok??? Mozda je i dovljno.. bas sam preguglo vidim svojevremeno golman meksika Campos bio visok 168cm.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 05 jun 2022, 22:49

FliX je napisao/la:
05 jun 2022, 08:07
Jahorina je jako tezak i neugodan protivnik. Odlikuju se borbenoscu i kreativnoscu. Ocekujem pravi fudbalski spektakl.
Zaje'bajem se.. ocekujem 7:0 :lol:
Joj, zamalo.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 05 jun 2022, 23:03

Cestitke momcima i trenerima i posebno Duvnjaku na odlicnoj sezoni ,ipak 2 mjesto je odlicno i dodas odlican rad u klubu i odlicna Robija uz jednu mrlju za prekidi sve u svemu cista desetka osim brojnost navijaca al i to kazem ako kazes postepeno napredovat onda ces i postepeno i publiku vracat.

Iduca sezona nadam se da ce se poklopit sve i da ce bit cilj ulazak u FL ,bice zanimljiva borba za vrh Celik,Bosna ,pa cak i Stupcanica mozda jer igraju sa Lukavcem pa ce mo vidjet ih a kako skonta i Mladost je ispala mada kod njih je izgleda totalni raspad a ima tu jos ekipa nezgodnih.Sve u svemu bice zanimljiva sezona al prvo vidjet koji ce nas cilj bit,po meni mora cilj bit 1 mjesto i tako se postavit i tako najavit sezonu a ako se poklopi sve treba onda uci U FL al et vidjet ce mo sve uskoro.

Sto se tice Mahmutovica meni je prvo zao to sto se desilo jer on je bio uz klub kad je najteze bilo,trebalo se dogovorit rec necu trenirat zelim jednu oprostajnu utakmicu i bit posle uz klub a sad ne trenirat i ljutit se sto nisi na klupi i to ne ide.Najmanje je bitno ko je kriv nego sto se ruzno zavrsilo tako i za klub i za Mahmutovica .Nadam se da ce se klub ocitovat u vezi toga al kako god bude objavio klub uvjek ce postojat 2 price i 2 verzije.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.