Znam šta hoćeš da kažeš al ne možemo uticati na to ni ja ni ti. Da je utakmica krenula u drugom pravcu možda bi i navijanje bilo drugačije. Nije bilo nekih šansi, nije frcalo, nije se pretjerano agresivno igralo... gledali smo uspavanku a tako je i raja na tribinama izgledala.Mostarac45 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 14:54Ali nemoj mi one pozorisne atmosfere, kad svo stoje i pjevaju bar ustani i tapsi ne moras sjedit i sutitJimmyPage je napisao/la: ↑22 jul 2022, 14:46Ja ne znam kakvi su ovo komentari vezano za navijače, niđe veze.
Istina je da je bila teatralna atmosfera, a za ove likove i likuše koji dolaze da pucaju selfije za instagram/tiktok zaista je glup komentar da im nije mjesto tu. Svako ima pravo da dođe i pogleda utakmicu.
Niko nikoga ne može mjenjati, živimo u takvom vremenu gdje su ovi debilizmi NAŽALOST stvarnost, način života i svakodnevnica.
Bolje pun stadion sa svakakvon publikom nego troduplo manje sa nekim tifozama.
Malo je tifoza da forcaju bez obzira na igru, sve je komercijala danas jbg.
Bez obzira, broj navijača je važan. Mene bi srce zabolilo da se sinoć nije crvenilo. Velež je opet pokazao da je voljen, vidićemo posjetu kad TC bude igrao, to boli brate.