cuj SAMO.........konobar23 je napisao/la:Radmanovic je iz zadarskog zaledja gdje je on i njegova obitelj zivila prije rata. on je samo rodjen u BiHPasha je napisao/la:Radmanović iz Trebinja, a Tomić iz Žepča...

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
cuj SAMO.........konobar23 je napisao/la:Radmanovic je iz zadarskog zaledja gdje je on i njegova obitelj zivila prije rata. on je samo rodjen u BiHPasha je napisao/la:Radmanović iz Trebinja, a Tomić iz Žepča...
Marko Popovic do sad nikad nije uzeo slobodno ljeto, dok Joke nije zvao Zokijaneno#4 je napisao/la:Upamti sta sam ja tebi rekao za pomenutu dvojicu.I Marko Popovic i Zoran Planinic se nisu oprostili od reprezentacije. dapace oba su rekli da ce igrat na ljeto
slazem se bekovi su problem., pogotovo plej. na dvojci tu je Bojan i mladi Hezonja koji ce nadam se vec sljedece ljeto moci igrati u seniorima i Tomas koji to moze pokrpat.
Marko Banic se oprostio, ali tu je Saric na cetvorci, a valjda ce biti nesto i od Baraca i Delasa
da samo jer je njegova obitelj i on iz Zadra pa nitko ne place za njim. Njegovo pravo i opredjeljenjekinder_jaje je napisao/la:cuj SAMO.........konobar23 je napisao/la:Radmanovic je iz zadarskog zaledja gdje je on i njegova obitelj zivila prije rata. on je samo rodjen u BiHPasha je napisao/la:Radmanović iz Trebinja, a Tomić iz Žepča...
A znas li sto je tako, zato sto ima neogranicenu slobodu kada je u igri i sutne mnogo lopti, cak sta, vise nego u caji, pa jednostavno mora doci do svog prosjeka od 20 poena makar i sa sutem ispod 30%neno#4 je napisao/la: Teletovic -
nego me raduje to sto ne moze da spoji vise dva losa poluvremna. Uvijek ce da proradi u jednom.
Nema ništa od Bavčića zauzet je angažovan je za snimanje reklama za mesnice Mujanić doo.i Mujanović. Video spotovi će se snimati na lokalitetima Blažuja, Kobilje Glave, Alfakovca i Vogošće. Zbog pretrpanog rasporeda Edin Bavčić nije bio u mogućnosti da se odazove pozivu selektora Petrovića. Treba naglasiti i da je bio još mesnica koje su bile zainteresovane za njegove usluge, ali ih je Edin odbio jer nisu zadovoljavali "halal" standard.TRUST je napisao/la:ja iskreno jedva cekam da vidim Bavcica u ovom sistemu Acinom, on moze biti itekako koristan u napadu ,sigurno ce nas obradovat sa kojom tricom, vjerovatno ce u nekim utakmicama da eksplodira i ici ce na +15, moze sigurno dosta na skoku pomoci. Bit ce vjerovatno i koja utakmica da je katastrofa pa ce mu ovdje svi sve po spisku i ismijavat ga. Nije neka ekstra klasa solidan igrac nama dobar za rotacije, a 100% bolji igrac od Brkica i Sinanovica tako da smo sa njim kako god na dobitku
genijalno opisano a i nasmijao si men sa ovim boldiranimneno#4 je napisao/la:Djedovic - Odigrao maestralno kao i citav turnir. Penje se po centrima, igra odbranu, trci kontru sa Crnim. Sve. Aco ce mu pomoci u karijeri koliko i Senad Redzic.
ali ono njegovoteodolit je napisao/la:Nema ništa od Bavčića zauzet je angažovan je za snimanje reklama za mesnice Mujanić doo.i Mujanović. Video spotovi će se snimati na lokalitetima Blažuja, Kobilje Glave, Alfakovca i Vogošće. Zbog pretrpanog rasporeda Edin Bavčić nije bio u mogućnosti da se odazove pozivu selektora Petrovića. Treba naglasiti i da je bio još mesnica koje su bile zainteresovane za njegove usluge, ali ih je Edin odbio jer nisu zadovoljavali "halal" standard.TRUST je napisao/la:ja iskreno jedva cekam da vidim Bavcica u ovom sistemu Acinom, on moze biti itekako koristan u napadu ,sigurno ce nas obradovat sa kojom tricom, vjerovatno ce u nekim utakmicama da eksplodira i ici ce na +15, moze sigurno dosta na skoku pomoci. Bit ce vjerovatno i koja utakmica da je katastrofa pa ce mu ovdje svi sve po spisku i ismijavat ga. Nije neka ekstra klasa solidan igrac nama dobar za rotacije, a 100% bolji igrac od Brkica i Sinanovica tako da smo sa njim kako god na dobitku
Šta ti je bolan, Bavčić je fonsna, i ćorava kokoš ubode koje zrno, pa tako i zabije koju tricu.
Baš si jako pametan...Neka si ti više od fosne, to je bitno...teodolit je napisao/la:Nema ništa od Bavčića zauzet je angažovan je za snimanje reklama za mesnice Mujanić doo.i Mujanović. Video spotovi će se snimati na lokalitetima Blažuja, Kobilje Glave, Alfakovca i Vogošće. Zbog pretrpanog rasporeda Edin Bavčić nije bio u mogućnosti da se odazove pozivu selektora Petrovića. Treba naglasiti i da je bio još mesnica koje su bile zainteresovane za njegove usluge, ali ih je Edin odbio jer nisu zadovoljavali "halal" standard.TRUST je napisao/la:ja iskreno jedva cekam da vidim Bavcica u ovom sistemu Acinom, on moze biti itekako koristan u napadu ,sigurno ce nas obradovat sa kojom tricom, vjerovatno ce u nekim utakmicama da eksplodira i ici ce na +15, moze sigurno dosta na skoku pomoci. Bit ce vjerovatno i koja utakmica da je katastrofa pa ce mu ovdje svi sve po spisku i ismijavat ga. Nije neka ekstra klasa solidan igrac nama dobar za rotacije, a 100% bolji igrac od Brkica i Sinanovica tako da smo sa njim kako god na dobitku
Šta ti je bolan, Bavčić je fonsna, i ćorava kokoš ubode koje zrno, pa tako i zabije koju tricu.
Cuj, nisam znao da Mirza u ovom timu neogranicenu slobodu u igru? Nek' si mi rekao.armin dju je napisao/la:A znas li sto je tako, zato sto ima neogranicenu slobodu kada je u igri i sutne mnogo lopti, cak sta, vise nego u caji, pa jednostavno mora doci do svog prosjeka od 20 poena makar i sa sutem ispod 30%neno#4 je napisao/la: Teletovic -
nego me raduje to sto ne moze da spoji vise dva losa poluvremna. Uvijek ce da proradi u jednom.
Samo sam ti dao konstataciju na izjavu, i spusti malo nos, ako padnes na njeg mogo bi pronac naftuneno#4 je napisao/la:Cuj, nisam znao da Mirza u ovom timu neogranicenu slobodu u igru? Nek' si mi rekao.armin dju je napisao/la:A znas li sto je tako, zato sto ima neogranicenu slobodu kada je u igri i sutne mnogo lopti, cak sta, vise nego u caji, pa jednostavno mora doci do svog prosjeka od 20 poena makar i sa sutem ispod 30%neno#4 je napisao/la: Teletovic -
Kome drugom, ako ne Mirzi. Samo pogledaj kako je maestralno odigrao drugo poluvrijeme, u prvom je bio los, ali je drugo bilo fenomenalno. 20 poena je ubacio, i sut mu je odlican bio. Aco ce uvijek tako igrati, glavni igraci sluze da igraju, ostali su tu da pomognu.
[youtube][/youtube] pa sta da ti kazemteodolit je napisao/la:
Al' ozbiljno Bavčić nije igrač koji može biti potreban, hajd sve na stranu ali ako ćemo realno može se radije probavati svaki put drugi mlati igrač nego njega sa 28 godina forsirati, malo malo pa napušta klub, a ona priča o NBA, to je samo uspjeh njegovog menadžera ništa više (menadžer - Tetovićev menadžer). Kako god, moje mišljenje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.