Vala bas jezik pregrizo,pa nismo mi kozara da nas tek tako nabuse.Bod,ili pobjeda sigurno 1-1,1-2!mma_hz je napisao/la:Uvalice nam Siroki tricu hladno..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vala bas jezik pregrizo,pa nismo mi kozara da nas tek tako nabuse.Bod,ili pobjeda sigurno 1-1,1-2!mma_hz je napisao/la:Uvalice nam Siroki tricu hladno..
Zar juce nisi prico da su upravu ??????? E moj samire duso draga.samir825 je napisao/la:Ovi iz Sirokog vrse ogroman pritisak na komitet, svaki dan se zale na sudjenje, tako da mislim da ce sudija biti na njihovoj strani u ovom mecu, nazalost.
Samo se sjetite dogadjaja prije utakmice sa GOSK-om, morali su im dati pobjedu, a sve se prelomilo o nasa ledja, nadam se da i sada nece biti tako!
@same brate moj damir je upravudamirfile je napisao/la:Zar juce nisi prico da su upravu ??????? E moj samire duso draga.samir825 je napisao/la:Ovi iz Sirokog vrse ogroman pritisak na komitet, svaki dan se zale na sudjenje, tako da mislim da ce sudija biti na njihovoj strani u ovom mecu, nazalost.
Samo se sjetite dogadjaja prije utakmice sa GOSK-om, morali su im dati pobjedu, a sve se prelomilo o nasa ledja, nadam se da i sada nece biti tako!
Gdje to pise ? na http://www.fcsarajevo.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; pise fino Siroki - Sarajevo tj samo grbovi stoje nema napisano nistaCrveni Barun je napisao/la:na službenoj stranici FK Sarajevo stoji da igraju "NK Lištica vs FK Sarajevo" pomalo tužno od uprave kluba koja će reći da je pogreška sigurno slučajna ... e onda stranice uređuje netko potpuno NEPISMEN i netko tko nikad nije pratio pl bih
Sta tebe boli ku****c!!!!!?Crveni Barun je napisao/la:na službenoj stranici FK Sarajevo stoji da igraju "NK Lištica vs FK Sarajevo" pomalo tužno od uprave kluba koja će reći da je pogreška sigurno slučajna ... e onda stranice uređuje netko potpuno NEPISMEN i netko tko nikad nije pratio pl bih
Ma sta im se pravdas opusteno drug boli te racku!samosarajvo je napisao/la:Gdje to pise ? na http://www.fcsarajevo.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; pise fino Siroki - Sarajevo tj samo grbovi stoje nema napisano nistaCrveni Barun je napisao/la:na službenoj stranici FK Sarajevo stoji da igraju "NK Lištica vs FK Sarajevo" pomalo tužno od uprave kluba koja će reći da je pogreška sigurno slučajna ... e onda stranice uređuje netko potpuno NEPISMEN i netko tko nikad nije pratio pl bih
Kad udjes unutra u desnom gornjem cosku takodjer pise Siroki Sarajevo..
Ko je upravu?damirfile je napisao/la: Zar juce nisi prico da su upravu ??????? E moj samire duso draga.
Ma same kojim se uvlaci ba ja vjeujem u svoj klub isto kao i ti ne znam cemu ta sad polemika, nego pozelimo srecu da nasi pobjede danas aBd!samir825 je napisao/la:Ko je upravu?damirfile je napisao/la: Zar juce nisi prico da su upravu ??????? E moj samire duso draga.
O cemu pricas? Ja vjerujem u ovaj tim, vjerujem u danasnju pobjedu, ali sma ovim postom smao zelio kazati koji bi mogao biti razlog naseg poraza danas.
A ti Gunneru, hoces se molim te vise prestati uvlaciti u supak kosminicama?
nasi danas igraju u sirokom, i to su nasi, niko vise !MirzaGunner je napisao/la: da nasi pobjede danas aBd!
Opusteno drug.
Znam ja to tako sam i mislio!theprodigy je napisao/la:nasi danas igraju u sirokom, i to su nasi, niko vise !MirzaGunner je napisao/la: da nasi pobjede danas aBd!
Opusteno drug.
Znaci ako danas izgubite po tebi kriv je "komitet" (citaj Osim) jer se kao ide se "protiv" Sarajeva, a ako dobijete zasluzan je trener i igraci ? Isto tako ce biti prica ovih iz Sirokog.samir825 je napisao/la: Ko je upravu?
O cemu pricas? Ja vjerujem u ovaj tim, vjerujem u danasnju pobjedu, ali sma ovim postom smao zelio kazati koji bi mogao biti razlog naseg poraza danas.
Grdan je napisao/la:Bit će besplatan prijenos na hercegovina.live,čemu plaćat 2 KM za Kristića,Spahu ili Šuku.
ado-hz je napisao/la:ljudi jel neko postavio link za stream ili ce mi neko poslati na pp zamolio bih
idemo na pobjedu danas jer mi svo najveci
Trenutno korisnika/ca: Benko123, Bordo10, bordobijeli, Google [Bot], kanarinac, Kyle88, napoleon72, Venom i 71 gost.