Samo zato sto je kvota pala?Willy je napisao/la:Igrajte dvojku na ove dvije iranske utakmice (kvota je jako pala), imate ih na wwin:
Saba Qom - RAH Ahan
Esteghlal - Mes

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Samo zato sto je kvota pala?Willy je napisao/la:Igrajte dvojku na ove dvije iranske utakmice (kvota je jako pala), imate ih na wwin:
Saba Qom - RAH Ahan
Esteghlal - Mes
Pošto se zaebavate što sam vam rekao parove drugi put ćete ih samo gledati odigrane na tiketima kad utakmice prođu.Eric Cartman je napisao/la:Samo zato sto je kvota pala?Willy je napisao/la:Igrajte dvojku na ove dvije iranske utakmice (kvota je jako pala), imate ih na wwin:
Saba Qom - RAH Ahan
Esteghlal - Mes
JbgViper je napisao/la:Za danas (ko hoce naka slobodno prepise, zna se ko je jucer dobio sistem):
Rondo over 12,5
Wall under 13,5
Rose over 23,5
Bynum under 15,5
Atlanta 1
Utah 1
Chicago 1
Oklahoma 1
Drugi tiket:
Real 2
Valencia 1
Chelsea 1
Tottenham 1
Porto 1
Široki 1
Cantu 1
Caja 1
Kavala 1
Sretno!Bryant over 30,5
Scola over 18,5
Durant over 28,5
Nowitzki over 20,5
Aldridge under 23,5
RAH Ahan-u ne igra glavni igrac Ali ibn Zabij Go mozda zato hahaaEric Cartman je napisao/la:Samo zato sto je kvota pala?Willy je napisao/la:Igrajte dvojku na ove dvije iranske utakmice (kvota je jako pala), imate ih na wwin:
Saba Qom - RAH Ahan
Esteghlal - Mes
Koji q se zajebavate, tema je "prijedlozi, sugestije" i čovjek fino predložio šta igrati. Kvote su u drastičnom padu i ko ima wwin neka singla na neku siću oba para, ako jedan prođe super.. Ko neće, ne mora.axwl je napisao/la:RAH Ahan-u ne igra glavni igrac Ali ibn Zabij Go mozda zato hahaaEric Cartman je napisao/la:Samo zato sto je kvota pala?Willy je napisao/la:Igrajte dvojku na ove dvije iranske utakmice (kvota je jako pala), imate ih na wwin:
Saba Qom - RAH Ahan
Esteghlal - Mes
Problem je sto na tiket moras dodat najmanje 5 parova, i niko se ne zajebava, pitam jer kvote cesto opadaju i to ne znaci da bi trebalo biti 2spielführer_21 je napisao/la:Koji q se zajebavate, tema je "prijedlozi, sugestije" i čovjek fino predložio šta igrati. Kvote su u drastičnom padu i ko ima wwin neka singla na neku siću oba para, ako jedan prođe super.. Ko neće, ne mora.axwl je napisao/la:
RAH Ahan-u ne igra glavni igrac Ali ibn Zabij Go mozda zato hahaa
Ne mogu biti siguran, ali često kad kvota jako padne dođu ta iznenađenja. Odigraj na mali ulog, ili odigraj sistem i stavi ih u razradu.anonimni je napisao/la:jesi siguran da bi ovo moglo proći?Willy je napisao/la:Igrajte dvojku na ove dvije iranske utakmice (kvota je jako pala), imate ih na wwin:
Saba Qom - RAH Ahan
Esteghlal - Mes
Pad kvota je jedan od važnijih indikatora i puno ozbiljnijim kladioničarima od nas.. Ne dođe uvijek, ali često da, pogotovo kad je riječ o ovim žnj ligama. Nisam znao da na wwin-u traže uslov, ja imam račune na stranim online kladionicama. Opet se ovako velike kvote mogu iskoristiti u razradi nekog sistema.Eric Cartman je napisao/la: Problem je sto na tiket moras dodat najmanje 5 parova, i niko se ne zajebava, pitam jer kvote cesto opadaju i to ne znaci da bi trebalo biti 2
isto ko i prije par dana onaj rukomet
Nikad više na SevilluClaus je napisao/la:Catania - Roma 2x
Tottenham - Wolverhampton oba tima daju gol
Liverpool - Stoke oba tima ne daju gol
WBA - Norwich over 2.5
Sevilla - Espanyol 1
Smjeli neka pokušaju šta staviti na Everton, imam osjećaj da bi mogli napraviti nešto na Villa Parku (a u to se uključuje sve osim poraza).
Trebao si igrati gornji par jedinicu. Data je granica od 8,5 golova u korist Barcelone i gađaš u odnosu na nju. Ako misliš da će domaći izgubiti manjom razlikom, ili da će biti neriješeno, ili da će domaći pobjediti igraš 1 (zato što je Lagun prvi par na tiketu). Ako misliš da će Barcelona dobiti više od 8,5 razlike igraš dvojku.paolomontero je napisao/la:A +8,5/Lagun Aro-Barcelona 1.85 1.85
B +15,5/Lagun-Barcelon 1.20 3.35
prokleta lutrija BIH,i njene glupe ponude.htio sam igrati da nece lagun aro izgubiti 8,5 razlike. jesam li trebao igrati na ovaj gornji par A 1. da li to znaci da ce izgubiti ispod osam.nije mi bilo jasno,jer kada vidim ovaj dolje par u ponudi........da li se neko razumije u ovu ponudu prokllete lutrije:D::DD:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.