Prijatelju mislim da je ovo malo okrutno s tvoje strane, jbga nisu oni krivi što im je napravljena ogromna nepravda pa im oduzet stadion na pravdi Boga...a sve zbog toga što je ova država nakaradna do jaja...Ne dao Bog nikom takve nepravde kao što se desila njima u Mostaru...Razumijem da si se "zapalio" zbog nekih komentara ali mi trebamo da pokažemo da smo nivo više i da se na takve komentare ne osvrćemo...Gorki je napisao/la:Buu je napisao/la:zar ih nismo mi izbacili ?tepsija je napisao/la:Opet ćemo vas morati izbaciti.
Ultrasi vam se šetaju kroz onaj kamenjar,vi bi nekog izbacili šta ćete vi ba nemate stadiona kako treba igrate na onoj livadi.Bolje vam je da vratite "vaš" stadion nego da uprazno pričate kako ćete vi ovo vi ono..Ne mrzim vas niti šta samo ste mi jadni i bijedni da ne može jadnijeNapravite sebi tribinu ne navijajte vas 13 na onim skelama od Vrapčića.
Mi smo danas dobili, ako Bod da i ove 3 još do kraja i to je to, sve ovo u ovoj ligi će postat jedna prošlost koju treba što prije zaboraviti a nama ostaje da se okrenemo našoj najjačoj ligi u zemlji (ma koliko god ta liga bila nekvalitetna i slaba)
Nego u subotu i pogotovo zadnje kolo idemo napuniti Tušanj...usljedeći meč očekujem minimalno 6000 a zadnju ako Bog da kao protiv Jedinstva.....valjda nas lijepo vrijeme dočeka