Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
pa bolje da dovedemo cvjetić cvjećka ili aquafrescu, a ne onog istrošenog šminkera 

- IlPrincipino
- Kontakt:
i to fino cemo ga i platiti. 2 mil
bruka para ode na ovu djecu. nadam se da ce biti nesto od nekog. Juznu Ameriku pustose malo je reci

bruka para ode na ovu djecu. nadam se da ce biti nesto od nekog. Juznu Ameriku pustose malo je reci

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- IlCapitano
- Kontakt:
Svidja mi se strasno ovaj mali. Ima pravo finu tehniku i eleganciju, dodavanja i sut ljevicom na nivou i sto mi je najbitnije, ne mulja loptu previse kao velika vecina Brazilaca u njegovim godinama. Podsjeca me malo na Kaku. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=126295" onclick="window.open(this.href);return false;
Direktor calciomercat govori o tome kolika se nepravda uradila Alexu koji 19 godina bio ikona kluba sto smo ga otjerali a potvrdena je jos vise time sto sad dovodimo Anelku kaze da nema nikakve logike
Direktor calciomercat govori o tome kolika se nepravda uradila Alexu koji 19 godina bio ikona kluba sto smo ga otjerali a potvrdena je jos vise time sto sad dovodimo Anelku kaze da nema nikakve logike
- 10DelPiero
- Kontakt:
To je upravo sto najvise i smeta, za Drogbu sam mogao i shvatiti jer ima drugaciju ulogu od Alexa ali ovo ne znam kako su zamislili 

Alessandro Del Piero !
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma ostavimo to sada na stranu , veceras moramo dobiti. Evo prvi "konkurent" Lazio bi mogo kiksati veceras pa je dobra prilika da se malo uozbilji...
Kakav god sastav bio, ocekujem 3 bobe veceras. Nema vise mjesta za kiksanje..
i malo usput
[youtube][/youtube]
Kakav god sastav bio, ocekujem 3 bobe veceras. Nema vise mjesta za kiksanje..
i malo usput
[youtube][/youtube]
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- IlPrincipino
- Kontakt:
Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio, De Ceglie, Quagliarella, Vucinic
Forza Juve
Forza Juve

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
-
- Kontakt:
poprilično jak sastav, uljez de ceglie
Pribojavam se za večeras zbog duhova iz posljednjih par mečeva, nismo imali sreće nikako u zadnje vrijeme i vrijeme je da se to vrati.
Prvo poluvrijeme će biti bitno, vrijeme je da se povede prije isteka 45 minuta i da nema padova u igri koji se dešavaju, uvijek se patimo u prvom poluvremenu, a lani smo mljeli protivnike u početku meča, sada bazen ne možemo pogoditi dok im se Conte ne nagovori u svlačionici.
Forza!
Prvo poluvrijeme će biti bitno, vrijeme je da se povede prije isteka 45 minuta i da nema padova u igri koji se dešavaju, uvijek se patimo u prvom poluvremenu, a lani smo mljeli protivnike u početku meča, sada bazen ne možemo pogoditi dok im se Conte ne nagovori u svlačionici.
Forza!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Zato volim inter sto to Javieru nikad nebi uradili nego ga vec ceka direktorsko mjesto,kad su toliko Alexa placali mogli su jos par god.Yucca je napisao/la:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=126295
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Za sada super izgleda, čak i de ćelje igra na zadovoljavajućem nivou.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Tek sam se ukljucio, nesto me konekcija zazala, pa me zanima jesam ista propustio?. Vidim Genoa drzi nulu, jel bilo sansi za gol...?
Forza Juve!
Edit: Kako je los teren na J.A
Forza Juve!
Edit: Kako je los teren na J.A

Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 26 jan 2013, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Standardna borba protiv autobusa i očajni Mirko Vučinić.Nedved11 je napisao/la:Tek sam se ukljucio, nesto me konekcija zazala, pa me zanima jesam ista propustio?. Vidim Genoa drzi nulu, jel bilo sansi za gol...?
Forza Juve!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma ceka i Alexa da se razumijemo ali on je htio da jos uvijek aktivno igra a ovi to nisu dalisanjingr je napisao/la:Zato volim inter sto to Javieru nikad nebi uradili nego ga vec ceka direktorsko mjesto,kad su toliko Alexa placali mogli su jos par god.Yucca je napisao/la:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=126295
Sent from my ST21i using Tapatalk HD

Alessandro Del Piero !
hehe...taj VucinicPogba je napisao/la:Standardna borba protiv autobusa i očajni Mirko Vučinić.Nedved11 je napisao/la:Tek sam se ukljucio, nesto me konekcija zazala, pa me zanima jesam ista propustio?. Vidim Genoa drzi nulu, jel bilo sansi za gol...?
Forza Juve!

Ove utakmice su najgore za pobijediti, iako je protivnik daleko slabiji.
Vucinic ocajan covjek seta po terenu toliko je lopti izgubio

Anelka stigao u Torino, sada i zvanicno imamo dva setacaYucca je napisao/la:Vucinic ocajan covjek seta po terenu toliko je lopti izgubio![]()

ma i Qualjarela los ne zna se koji je gori
De Ceglie najbolji za sada
... Licht ništa nije uradio ...

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Fali Pirlo u ovako zatvoreno utakmici protiv izrazito defanzivnog protivnika. Gledam 16 minuta i nisam nimalo zadovoljan nastupom protiv fenjeresa,iako su ovo neugodne utakmice za pobjediti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.