FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
hahahahha ja ludila sad TM navijali i kazu ZELJO!!! pa sute jedno 10 sec,i tako oni kazue ZELJO !! a ovi nasi NA **** !!,onda oni opet ZELJO !! a ovi nas NA **** !!! kad Manijaci ČELIK!!! a naši ŠAMPION !!! mislili da ce se prosut hahahah xD
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
-
- Kontakt:
ti sad lud?!?!?robovi88 je napisao/la:hahahahha ja ludila sad TM navijali i kazu ZELJO!!! pa sute jedno 10 sec,i tako oni kazue ZELJO !! a ovi nasi NA **** !!,onda oni opet ZELJO !! a ovi nas NA **** !!! kad Manijaci ČELIK!!! a naši ŠAMPION !!! mislili da ce se prosut hahahah xD
-
- Kontakt:
Jest lud je a ti sad na forumu mjesto na stadionu !?amer_zeljoo je napisao/la:ti sad lud?!?!?robovi88 je napisao/la:hahahahha ja ludila sad TM navijali i kazu ZELJO!!! pa sute jedno 10 sec,i tako oni kazue ZELJO !! a ovi nasi NA **** !!,onda oni opet ZELJO !! a ovi nas NA **** !!! kad Manijaci ČELIK!!! a naši ŠAMPION !!! mislili da ce se prosut hahahah xD
-
- Kontakt:
ja nisam bio u mogucnosti da odem na stadion dosao sam nedavno iz skole...Samo F.K.S !! je napisao/la:Jest lud je a ti sad na forumu mjesto na stadionu !?amer_zeljoo je napisao/la:ti sad lud?!?!?robovi88 je napisao/la:hahahahha ja ludila sad TM navijali i kazu ZELJO!!! pa sute jedno 10 sec,i tako oni kazue ZELJO !! a ovi nasi NA **** !!,onda oni opet ZELJO !! a ovi nas NA **** !!! kad Manijaci ČELIK!!! a naši ŠAMPION !!! mislili da ce se prosut hahahah xD
sudenje na strani zelje mnogo smijesni faula
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
ili sam gluh ili ste opet vi rekla na ...urac ???robovi88 je napisao/la:hahahahha ja ludila sad TM navijali i kazu ZELJO!!! pa sute jedno 10 sec,i tako oni kazue ZELJO !! a ovi nasi NA **** !!,onda oni opet ZELJO !! a ovi nas NA **** !!! kad Manijaci ČELIK!!! a naši ŠAMPION !!! mislili da ce se prosut hahahah xD
-
- Kontakt:
Pare brate jbgAbrofemy je napisao/la:Zar ti nisi u Gradačcu?
losi smo ali uzasno...
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
Pa bolan znas li ti gdje je grbavica a gdje je gradacac ?! znas li kolko kosta put do gradačca a kolko do grbavice ? i ti mi se nasao nesto pricati kofa neki navijac Dortmunda a njihovom stadionu nisi prismrdio !Abrofemy je napisao/la:Onda ocisti ispred svoje avlije, nemoj drugome dobacivat nesto, mlad si naucices!Samo F.K.S !! je napisao/la:Pare brate jbgAbrofemy je napisao/la:Zar ti nisi u Gradačcu?
-
- Kontakt:
de ne seri zivota ti... nemoj komentarisat na temi uopste...!marsovac je napisao/la:sudenje na strani zelje mnogo smijesni faula
- Elektrika
- Kontakt:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
-
- Kontakt:
Gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ĆELIK utrpa im ,,,,,Elektrika je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
BBBBRRRRRRRKKKKKKKKKOOOOOOOOVVVVVVVVIIIIIIIIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ
ORI MI KUĆA !!!!

ORI MI KUĆA !!!!
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- Elektrika
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
e jesmo im dušmani

ti si najveci jadnik na ovom forumu.takav smrad od covjeka da je to nevjerovatno.kada ti dodje neko provocirati sarajevo ,glavni si galamdjija,i pricas kako smo jadni.neka mi daju ban ali hocu da ti kazem da si pravi ljudski parazit i smece od covjeka.jadnice iskopmleksirani.Elektrika je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
svaka cast celiku zasluzeno vode bolji su 3 puta bili.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 05 okt 2010, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
-
- Kontakt:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
NEK CRKNU DUSMANIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
NEK CRKNU DUSMANIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
- Elektrika
- Kontakt:
barbarez je napisao/la:ti si najveci jadnik na ovom forumu.takav smrad od covjek ada je to nevjerovatno.kada ti dodje neko provocirati sarajevo ,glavni si galamdjija,i pricas kako smo jadni.neka mi daju ban ali hocu da ti kazem da si pravi ljudski parazit i smece od covjeka.jadnice iskopmleksirani.Elektrika je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ma samo se i mozes smijati jadnice jadni.idi reci moderatorima da me banuju ,idi isto kako sto ih molis da banuju sve koji provociraju sarajevo .idi zovi zagora da brise.niko vam ne smije napisati nista sto vam ne odgovara.bolesnice eto ti pozelenio si muke i iskompleksiranosti,dace bog pa ces i poplaviti ,to ce ti najbolje stajatiElektrika je napisao/la:barbarez je napisao/la:ti si najveci jadnik na ovom forumu.takav smrad od covjek ada je to nevjerovatno.kada ti dodje neko provocirati sarajevo ,glavni si galamdjija,i pricas kako smo jadni.neka mi daju ban ali hocu da ti kazem da si pravi ljudski parazit i smece od covjeka.jadnice iskopmleksirani.Elektrika je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
VOLIM TE ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.