Joj cirkusa pojeo rostiljske kobasice od brajlovica i umislio da je bavarac pa govori MI igramo dvije domace utakmice.gerdmuller je napisao/la:ObjasnioNeutral je napisao/la:Gerd![]()
Da, mnogo su falili prošle sezone na domaćem terenu. Upravo kada smo nespretno primili prvi gol publika nije dala toliko podršku na koju smo godinama naviknuti.
Mi igramo dvije domaće utakmice
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
STEVEN je napisao/la: Joj cirkusa pojeo rostiljske kobasice od brajlovica i umislio da je bavarac pa govori MI igramo dvije domace utakmice.

Ja uopće nisam zadovoljan time što je Bayern izvukao Arsenal i mislim da svako ko racionalno razmišlja misli isto.
U konkurenciji klubova kao što su Zenit, Olimpiyakos, Galatasaray ili Milan, Bayern izvuče ubjedljivo najjaču ekipu.
Na stranu dobre igre Bajerna i dobra forma igrača i ekipe općenito, teže je proći Arsenal nego recimo Zenit, odnosno veće je vjerovatnoća za neki kiks protiv kvalitetnijih igrača, nego protiv slabijih.
Ovo govorim iz nekog realnog ugla, daleko od toga da sam pesimističan. Mada s druge strane ako hoćeš da te smatraju najboljim, moraš dobiti najbolje.
Gledao sam Arsenal dosta puta ove sezone i bolji su nego prethodne sezone. Nije to samo do Ozila, nego im se još dosta stvari poklopilo i dosta stvari su promijenili na bolje, tako da ovu sezonu izgledaju kao prava ekipa.
Stoperski par im je jako dobar, bez obzira što to nisu neka vrhunska imena, kao par izgledaju jako dobro i sigurno.
Ramsey i Wilshere u dobroj formi, a Ozil ih je podigao na nivo više.
Giroud proigrao za razliku od prošle sezone.
Nije ovo više ekipa koja se bori za četvrto mjesto u EPL-u a u Ligi prvaka im je mjera kad prođu grupu.
Ali nije još ekipa koja je ekstra klasa, za to im treba još par dobrih igrača.
Mada je evidentno da je i njihova forma u padu jer imaju nekih problema sa povredama i tanku klupu.
Protiv jačih ekipa ove sezone nisu briljirali. Izgubili su od Uniteda, remi sa Evertonom, izgubili od Citya vrlo važnu utakmicu, izgubili od Chelsea u kupu, izgubili od BvB-a, izgubili od Napolija utakmicu gdje bi ih još jedan primljeni gol poslao u Ligu UEFA.
S druge strane dobili su Spurse i Liverpool (jedna od njihovih najboljih utakmica).
E sad, prednost je to što se igra prva utakmica u gostima, prednost je i težak raspored Arsenala u periodu prve utakmice Lige prvaka (Liverpool, United, Bayern) i još teži u periodu uzvrata Lige prvaka (Swansea, Bayern, Spursi, City, Chelsea), prednost je i to što Arsenal neće imati nikakvu značajniju pauzu u narednom periodu.
Općenito gledano, Bayern je jača ekipa i bilo bi iznenađenje da Arsenal prođe. Možda ne iznenađenje navijačima Arsenala, ali nekim neutralnim posmatračima da.
Jedini problem koji bi mogao sputati Bayern u novom pohodu na LP su povrede ili to što neće biti u pravoj takmičarskoj formi pred duele sa Arsenalom.
Mada do februara ima dosta vremena i stvari se mogu drastično promijeniti u korist jedni ili drugih.
U svakom slučaju ja sam uvjeren u prolaz, ali da će biti lako, neće.
U konkurenciji klubova kao što su Zenit, Olimpiyakos, Galatasaray ili Milan, Bayern izvuče ubjedljivo najjaču ekipu.
Na stranu dobre igre Bajerna i dobra forma igrača i ekipe općenito, teže je proći Arsenal nego recimo Zenit, odnosno veće je vjerovatnoća za neki kiks protiv kvalitetnijih igrača, nego protiv slabijih.
Ovo govorim iz nekog realnog ugla, daleko od toga da sam pesimističan. Mada s druge strane ako hoćeš da te smatraju najboljim, moraš dobiti najbolje.
Gledao sam Arsenal dosta puta ove sezone i bolji su nego prethodne sezone. Nije to samo do Ozila, nego im se još dosta stvari poklopilo i dosta stvari su promijenili na bolje, tako da ovu sezonu izgledaju kao prava ekipa.
Stoperski par im je jako dobar, bez obzira što to nisu neka vrhunska imena, kao par izgledaju jako dobro i sigurno.
Ramsey i Wilshere u dobroj formi, a Ozil ih je podigao na nivo više.
Giroud proigrao za razliku od prošle sezone.
Nije ovo više ekipa koja se bori za četvrto mjesto u EPL-u a u Ligi prvaka im je mjera kad prođu grupu.
Ali nije još ekipa koja je ekstra klasa, za to im treba još par dobrih igrača.
Mada je evidentno da je i njihova forma u padu jer imaju nekih problema sa povredama i tanku klupu.
Protiv jačih ekipa ove sezone nisu briljirali. Izgubili su od Uniteda, remi sa Evertonom, izgubili od Citya vrlo važnu utakmicu, izgubili od Chelsea u kupu, izgubili od BvB-a, izgubili od Napolija utakmicu gdje bi ih još jedan primljeni gol poslao u Ligu UEFA.
S druge strane dobili su Spurse i Liverpool (jedna od njihovih najboljih utakmica).
E sad, prednost je to što se igra prva utakmica u gostima, prednost je i težak raspored Arsenala u periodu prve utakmice Lige prvaka (Liverpool, United, Bayern) i još teži u periodu uzvrata Lige prvaka (Swansea, Bayern, Spursi, City, Chelsea), prednost je i to što Arsenal neće imati nikakvu značajniju pauzu u narednom periodu.
Općenito gledano, Bayern je jača ekipa i bilo bi iznenađenje da Arsenal prođe. Možda ne iznenađenje navijačima Arsenala, ali nekim neutralnim posmatračima da.
Jedini problem koji bi mogao sputati Bayern u novom pohodu na LP su povrede ili to što neće biti u pravoj takmičarskoj formi pred duele sa Arsenalom.
Mada do februara ima dosta vremena i stvari se mogu drastično promijeniti u korist jedni ili drugih.
U svakom slučaju ja sam uvjeren u prolaz, ali da će biti lako, neće.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
e decki,vi mladji koji ste pomnije to gledati,na koji nacin je danas izvlacenje izvedeno,jer bajern nije mogao izvuci do zadnjeg nikoga,je li to bila neka caka ili pravilo da prvak ostaje zadnji pa sta ga zapadne.nije meni to nikako jasno,prije je to bilo dosta konkretnije i korektnije.
I jos da kazem da ce arsenal proci kao Juve lani,nece imati kuveta naspram Bayerna
.
I jos da kazem da ce arsenal proci kao Juve lani,nece imati kuveta naspram Bayerna

VOLIM BAYERN
- roy_makaay
- Kontakt:
Nadam se da će Flopnici iz Londona ovog puta uspjet doć do kornera kojeg im nije sudija poklonio.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nabraja lik izgubili od Napolija izgubili od BVB-a, a zaboravlja da su ubili Napolija i da su dobili BVB u gostima. Jack mu u dobroj formi.
Celik!3,2,2.
Ma nisam zaboravio, ali ovdje na ovom podforumu to svi znaju jer prate bundeligaše u Ligi pravaka.AllGunsBlazing je napisao/la:Nabraja lik izgubili od Napolija izgubili od BVB-a, a zaboravlja da su ubili Napolija i da su dobili BVB u gostima. Jack mu u dobroj formi.
I one gore poraze sam tek tako dodao.
U Londonu su Napolija rastavili na proste faktore i od njih napravili amatersku ekipu.
BvB dobili, ali kad su ovi ušli u jako lošu formu i bez par standardnih prvotimaca, mada to ne umanjuje pobjedu Arsenala. Nešto kao bod Evertona na Emiratesu, kada su dosta sretno i spretno uzeli bod.
Što se forme tiče, mislio sam na to da je dosadašnjem dijelu sezone taj dvojac u dobroj formi. Neki opći dojam.
Ne trenutno.
Fino sam napisao da su kao ekipa pali u formi.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma jarane ne valja ti opci dojam. Jack je u uzasnoj formi, najgori igrca Arsenala iz utakmice u utakmicu osim jedne protiv Marseja. I to je to od njeg.
Celik!3,2,2.
Može biti, nisam ih pratio u kontinuitetu nego s vremena na vrijeme i on bi uvijek odigrao korektno, dobro.
Ali vjerujem ti, upućeniji si od mene, znaš koliko dobar može biti.
U svakom slučaju, to je još jedna prednost za Bayern
Ali vjerujem ti, upućeniji si od mene, znaš koliko dobar može biti.
U svakom slučaju, to je još jedna prednost za Bayern

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Arsenal jeste najjači mogući protivnik kojeg smo mogli dobiti, ali ljudi moji, možda zvuči prepotentno, ali mislim da ne postoji niti jedan jedini navijač niti Arsenala niti Bayerna koji je siguran u prolaz Arsenala. Kakav Arsenal, evo Koscielny se povrijedio, ide im ovaj gusti raspored oko Božića, biće tu još povreda, biće svega. A i ne mogu držati ovu, ako to možemo reći " konstantnost " cijelo vrijeme. Pa nisu oni Bayern.
Ma ne znam, šta me briga. Znam da idemo do finala i da ne postoji ekipa koja nas bez mnogo, mnogo sportske sreće može izbaciti u dvije tekme.

Ma ne znam, šta me briga. Znam da idemo do finala i da ne postoji ekipa koja nas bez mnogo, mnogo sportske sreće može izbaciti u dvije tekme.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma nije to prednost za Bayern, cim Cazorla udje u formu on ce letit iz ekipe.
Smijesno mi prica se o nekakvoj povredi Kosa, a utakmica za 3 mjeseca, covjek povrijedjen 10 dana.
I sto ne bi bilo? Lopta je okrugla, Arsenal moze proci, isto kao sto moze i ispasti. Nije tu neka ogromna razlika.
Smijesno mi prica se o nekakvoj povredi Kosa, a utakmica za 3 mjeseca, covjek povrijedjen 10 dana.

Celik!3,2,2.
- anelbavarac
- Kontakt:
Oglasio se i Pep povodom danasnjeg zrijeba:
) od 20:30.
Da ne zaboravimo sutra protiv Guangzhoua (valjda se ovako piseTo će biti treći put za mene da u Ligi prvaka igram protiv Arsenala. Znam dobro Arsena Wengera i njegove igrače. Biće vrlo, vrlo teška utakmica. No, ja sam sretan, jer je to fascinantno, igrati protiv najboljih ekipa, gdje znamo da moramo dati sve od sebe."

Momci okanite se teme omladinaca koji imaju jedini cilj provocirati. Oplakao sam na provokacije oko navijača. Tačno se sjećam da su ih, baš oni spominjali u negativnom konteksu kada smo ih pobijedili 3:1 (gol iz nepostojećeg kornera). Schickeria je dominirala na tribini, baš kao u svim utakmicama. Pogled Pique početkom drugog poluvremen protiv Barcelone sve govori. Mourinho pokazuje na Schickeru da motiviše navijače Chelsea itd.
Bundesliga ima najbolje navijače u Evropi, možda i svijetu. Gladbach i preko 10,000 u Rimu, Frankfurtovih 16,000 u gostima u Evropskoj ligi, pa navijanje BvB-ovim navijača, Bayernovih te od Schalke-a je posebna priča. Pjesma je tu 90 minuta i kada se vodi i kada se gubi.
Najdraže navijanje mi je protiv Chelsea u superkupu. Koja podrška
Vidim neko spominje respekt prema Arsenal-u. Svako će uvijek respektirati tu ekipu koja igra odličan, strašan ofanzivni fudbal, ekipa sa tri Nijemca. Dovoljno je pročitati komentre Pep-a i igrača, uprave šta misle o Arsenal-u.
Ovdje se respektirao uvijek svaki protivnik jer isključivo gledamo uvijek sebe, ali pojedini forumaši pokušavaju potpaliti vatru na ovom forumu kao da je u pitanju život u smrt. Respekt prema Arsenal-u će uvijek biti, ali prema nekim balavcima sa idiotskim komentarima nikad.
Očekujem neku maloumnu repliku nekog momčića sa viška testosterona.
Bundesliga ima najbolje navijače u Evropi, možda i svijetu. Gladbach i preko 10,000 u Rimu, Frankfurtovih 16,000 u gostima u Evropskoj ligi, pa navijanje BvB-ovim navijača, Bayernovih te od Schalke-a je posebna priča. Pjesma je tu 90 minuta i kada se vodi i kada se gubi.
Najdraže navijanje mi je protiv Chelsea u superkupu. Koja podrška

Vidim neko spominje respekt prema Arsenal-u. Svako će uvijek respektirati tu ekipu koja igra odličan, strašan ofanzivni fudbal, ekipa sa tri Nijemca. Dovoljno je pročitati komentre Pep-a i igrača, uprave šta misle o Arsenal-u.
Ovdje se respektirao uvijek svaki protivnik jer isključivo gledamo uvijek sebe, ali pojedini forumaši pokušavaju potpaliti vatru na ovom forumu kao da je u pitanju život u smrt. Respekt prema Arsenal-u će uvijek biti, ali prema nekim balavcima sa idiotskim komentarima nikad.
Očekujem neku maloumnu repliku nekog momčića sa viška testosterona.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Bit ce vremena za vas Gunnerse da pricamo o tekmi, a sad se vratimo stvarnosti, i sutrasnjoj utakmici protiv ekipe Guizhou Renhe u kojoj igraju nasi Misimovic i Muslimovic, ja bi jos tu izdvojio kapetana Sun Jihai, koji ima mnogo iskustva inace 36-godisnjak, igrao mnogo godina u Man City, i naravno katalonac Rafa Jorda, ima tu jos i Nano koji ima iskustva iz Primere 
Mali osvrt na kladionicu, vrlo niskih 1.10 kvota na Bayern a cak 12.00 KM na Renhe..
Ma da svi znamo , ali et ko ne zna sutra je utakmica ta polufinalna od 20:30 na Eurosport 2

Mali osvrt na kladionicu, vrlo niskih 1.10 kvota na Bayern a cak 12.00 KM na Renhe..

Ma da svi znamo , ali et ko ne zna sutra je utakmica ta polufinalna od 20:30 na Eurosport 2

FC Bayern !!!!!
Ne znas ni s kim ti Bayern igra... Znas kad bi ti Misimovic dosao u Sarajevo po nagradu da igra sutra utakmicu sa Bayernom....BavaracZenica je napisao/la:Bit ce vremena za vas Gunnerse da pricamo o tekmi, a sad se vratimo stvarnosti, i sutrasnjoj utakmici protiv ekipe Guizhou Renhe u kojoj igraju nasi Misimovic i Muslimovic, ja bi jos tu izdvojio kapetana Sun Jihai, koji ima mnogo iskustva inace 36-godisnjak, igrao mnogo godina u Man City, i naravno katalonac Rafa Jorda, ima tu jos i Nano koji ima iskustva iz Primere
Lippiev Guanghzou ti je sutra suparnik.... Msm sparing partner....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- el-fighter
- Kontakt:
Trazili smo Arsenal i dobili smo ga. Izgleda da je ova UEFA bas darezljiva u zadnje vrijeme
Do te utakmice ima jos puno tako da cemo tu pricu ostaviti tamo za februar-mart, a sada prvo rijesiti ovo takmicenje, u cije osvajanje ne sumnjam ni 1%.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Očigledno nas guraju da opet osvojimo Ligu prvaka......el-fighter je napisao/la:Trazili smo Arsenal i dobili smo ga. Izgleda da je ova UEFA bas darezljiva u zadnje vrijeme![]()
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Alaba je najbolji lijevi bek na Svijetu do duse i nema neku konkurenciju
Kao neku konkurenciju mu vidim Felipe Luisa i fil Marcela i Albu iako je bolji od sve trojice i kada su fit.
Jos i prije samog transfera Martineza u Bayern sam rekao da je to najbolje pojacanje koje je Bayern doveo od kako pratim fudbal iole ozbiljnije.Nema vece radilice na Svijetu , covjek ore teren
Meni licno je Bayern glavni favorit za osvajanje ovog natjecanja iako je LP jako nepredvidivo takmicenje , ali ono realno posmatrajuci mnogo stvari ide u njihovu korist.Imao strasan rooster koji je do bola uigran.Uz sve to trkacki su sigurno za level iznad ostalih a kao slag na kraju dodje najveci Svjetski strucnjak
Iako simpatisem Barcelonu , siguran sam da je Bayern jaca ekipa , ne u svim segmentima ali ima veci repertoar i vise opcija od Barce.Nije Bayo jaci za tih 7:0 to je svima jasno ali je dovoljno jaci da ga mozemo staviti kao najveceg favorita.Misljenja sam da je nagazna mina u ovoj godini LP ekipa iz Pariza.Upravo su to ekipe kao krojene da zakomplikuju zivot Pepovim ekipama.(Chelsea,Inter)Ekipe koje su fiziki jake a uz to prste od individualnog kvaliteta.Nemaju neku igru da covjeka obori sa nogu ali jednostavno imaju par igraca koji su u stanju rijesiti utakmicu i kada ne igraju dobro...
Puno srece zelim prije svega Pepu jer ga postujem kao jednog velikog znalca , nadam se da ce se ove godine naci u finalu sa "svojom" Barcelonom i na kraju kleknuti pred njom , nekim cudom

Kao neku konkurenciju mu vidim Felipe Luisa i fil Marcela i Albu iako je bolji od sve trojice i kada su fit.
Jos i prije samog transfera Martineza u Bayern sam rekao da je to najbolje pojacanje koje je Bayern doveo od kako pratim fudbal iole ozbiljnije.Nema vece radilice na Svijetu , covjek ore teren

Meni licno je Bayern glavni favorit za osvajanje ovog natjecanja iako je LP jako nepredvidivo takmicenje , ali ono realno posmatrajuci mnogo stvari ide u njihovu korist.Imao strasan rooster koji je do bola uigran.Uz sve to trkacki su sigurno za level iznad ostalih a kao slag na kraju dodje najveci Svjetski strucnjak

Iako simpatisem Barcelonu , siguran sam da je Bayern jaca ekipa , ne u svim segmentima ali ima veci repertoar i vise opcija od Barce.Nije Bayo jaci za tih 7:0 to je svima jasno ali je dovoljno jaci da ga mozemo staviti kao najveceg favorita.Misljenja sam da je nagazna mina u ovoj godini LP ekipa iz Pariza.Upravo su to ekipe kao krojene da zakomplikuju zivot Pepovim ekipama.(Chelsea,Inter)Ekipe koje su fiziki jake a uz to prste od individualnog kvaliteta.Nemaju neku igru da covjeka obori sa nogu ali jednostavno imaju par igraca koji su u stanju rijesiti utakmicu i kada ne igraju dobro...
Puno srece zelim prije svega Pepu jer ga postujem kao jednog velikog znalca , nadam se da ce se ove godine naci u finalu sa "svojom" Barcelonom i na kraju kleknuti pred njom , nekim cudom

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- schweinsteiger
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Neka, neka. Opasan je to momciluk. Neka snosi posljedice, jer ovo valjda mora donijeti ban.
Samo sumnjam da ce ulizica Monologni da reaguje jer ne zeli da se zamjeri Geri Velikom.
Vjerovatno ne se'res puno da ne bi puno morao polizati nakon sto Bayern izbaci Arsenal.
Pametno,pametno...
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.