FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ekran
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ekran » 19 apr 2012, 16:24

Nadam se da me nećete napasti sada. Ovo su činjenice i ne ulazim u to ko ispunjava a ko ne ispunjava kriterije.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/klubovi- ... taje/76947" onclick="window.open(this.href);return false;

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine saopštio je da klubovi imaju rok do kraja ovog mjeseca za dostavu izvještaja.

N/FS BiH podsjeća sve odgovorne osobe klubova Premijer lige BiH da je 31. mart 2012. godine rok do kojeg trebaju dostaviti klupski (direktorski) finansijski izvještaj i revizorski izvještaj, usvojene od strane uprave kluba, kao i sve dokumente koji pokazuju da su kriteriji ispunjeni u pogledu “neizmirenih dospjelih obaveza na dan 31. 12. izvještajne godine.“

Dokumenti koji budu dostavljeni nakon 31. marta 2012.godine , a odnose se na „neizmirene dospjele obaveze“ (npr. uplata ili sporazum o reprogramu duga potpisan nakon tog datuma), neće se uzeti u razmatranje.

U skladu sa odredbama Pravilnika o licenciranju klubova za takmičenja u Premijer ligi BiH i Pravilnika o licenciranju klubova za učešće u UEFA-inim takmičenjima, NS/FS BiH još jednom napominje da je krajnji rok za dostavu dokumentacije iz finansijskog kriterija u postupku licenciranja klubova 31.03.2012. godine.

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 19 apr 2012, 16:31

@ ekran

nisi upucen, nemoj se mjesati ;)
Oko za oko, zub za zub!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 apr 2012, 16:39

samir825 je napisao/la: Pa i ako bude tako, ja cu opet stati uz upravu, bolje i ne igrati jednu godinu Evropu, ali pokazati lopovima da imamo stav, dostojanstvo. Sarajevo ne moze propasti, toga se ne treba brinuti.
Upravo tako....

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 16:51

Muka mi je vise oko ove rasprave manijaci idite na svoju temu i brinite se vi za svog zelju, upravu itd!!
Nas pustite tako da vec me glava boli od ovog prepucavanja.!Mi idemo u Evropu, volio bi iskreno i da Olimpic ode iz razloga sto sam vec jednom rekao, a za Gracica me zaboli K***C!!!
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 19 apr 2012, 16:57

bezveze se dize neka frka, ne vidim zbog cega jer Gracic vec odavno samo bocka kako vas tako i ostale trazi nekaku pravdu, podrsku grada i slicno, Sarajevo ce dobiti licencu sigurno i to je sve sto je bitno receno danas

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 apr 2012, 16:57

ekran je napisao/la:Nadam se da me nećete napasti sada. Ovo su činjenice i ne ulazim u to ko ispunjava a ko ne ispunjava kriterije.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/klubovi- ... taje/76947" onclick="window.open(this.href);return false;

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine saopštio je da klubovi imaju rok do kraja ovog mjeseca za dostavu izvještaja.

N/FS BiH podsjeća sve odgovorne osobe klubova Premijer lige BiH da je 31. mart 2012. godine rok do kojeg trebaju dostaviti klupski (direktorski) finansijski izvještaj i revizorski izvještaj, usvojene od strane uprave kluba, kao i sve dokumente koji pokazuju da su kriteriji ispunjeni u pogledu “neizmirenih dospjelih obaveza na dan 31. 12. izvještajne godine.“

Dokumenti koji budu dostavljeni nakon 31. marta 2012.godine , a odnose se na „neizmirene dospjele obaveze“ (npr. uplata ili sporazum o reprogramu duga potpisan nakon tog datuma), neće se uzeti u razmatranje.

U skladu sa odredbama Pravilnika o licenciranju klubova za takmičenja u Premijer ligi BiH i Pravilnika o licenciranju klubova za učešće u UEFA-inim takmičenjima, NS/FS BiH još jednom napominje da je krajnji rok za dostavu dokumentacije iz finansijskog kriterija u postupku licenciranja klubova 31.03.2012. godine.
Halo, jel te to gracic nasavjetovao sta da napises?? Dokumenti su dostavljeni, laze gracicev haver koji je sa njim osnovao firmu MONDO

nemojte pricati o stvarima koje ne znate. Gracic je zaveo klub u crno nabivsi mu dug od 470.000 KM a dio tog duga ide, pazi ovo, NJEGOVOJ firmi MONDO

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 19 apr 2012, 17:03

Fakat se moram složiti sa Pitarima vezano za ovu temu. Šta imaju Manijaci komentarisati ko je u pravu Rizvanović ili Gracić. Realno mene zaboli neka stvar i za jenog i za drugog, a i za jedan i za drugi klub. Oni imaju svoje navijače koje treba ovo da interesuje i koji treba da se ovim bave (bar ovi prvi imaju). Isto kao što ja ne volim kada Pitari pišu o Želji, pogotovo kada pišu neke nebuloze, ne voli ni oni kada komentarišemo stanje u njihovom klubu. (a činjenice su da bar 80% njih ni ne poznaje to stanje dobro, a nas 99,9% i onda ispada malo licemjerno pričati nešto o čemu nemamo pojma)

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 19 apr 2012, 17:05

Pregledah onaj vidio sa naslovnice. Kod vas pravo veselo :mrgreen:

Odjednom su se svi bivši igraci, treneri, ex predsjednici, razni uposlenici - sjetili da potražuje svoje dugove od ranije. Ali odjednom 8-)
Dakle svi onako sinhronizovano, dirigovano i orkestirano ;) cak i likovi poput Nedića, Čahtarevića i njima slicni koj su igrali za komšinice prije 10 godina. Čoporativni napadi.
To ne može biti slucajno nikako ;) . U ovom slucaju neko opasno podgrijava te stvari.
Ne kažem da su Selimović i Rizvanović neki svetci od ljudi, ali ljudi barem izađu pred novinare i javno i transparentno govore o tim stvarima. Cak su poceli da izmiruju obaveze prema svim igracima.

Što se tice Gracića....lik sam sebe predstavlja kao svetog covjeka, moralnu vertikalu i "dobrocinitelja" koji nudi razna riješenje u cilju spašavanja kluba - a zapravo ga želi oboriti na najnižu cijenu i tako ga jeftinog sebi kupiti... izgleda da ima amneziju o svom djelovanju u 2005 godini (ovo što kaže Rizvanović) kad je prodavao tadašnje reprezentativce za po 10.000 KM :o :lol: , kad mu je klub završio tu godinu u minusu od 250.000 KM itd.
Zadnja izmjena: tech, dana/u 19 apr 2012, 17:06, ukupno mijenjano 2 puta.

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 17:05

ublehas je napisao/la:Fakat se moram složiti sa Pitarima vezano za ovu temu. Šta imaju Manijaci komentarisati ko je u pravu Rizvanović ili Gracić. Realno mene zaboli neka stvar i za jenog i za drugog, a i za jedan i za drugi klub. Oni imaju svoje navijače koje treba ovo da interesuje i koji treba da se ovim bave (bar ovi prvi imaju). Isto kao što ja ne volim kada Pitari pišu o Želji, pogotovo kada pišu neke nebuloze, ne voli ni oni kada komentarišemo stanje u njihovom klubu. (a činjenice su da bar 80% njih ni ne poznaje to stanje dobro, a nas 99,9% i onda ispada malo licemjerno pričati nešto o čemu nemamo pojma)
Potpis!!
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 19 apr 2012, 17:13

MirzaGunner je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Mirza buraz jesi li to ti neki advokat ? :shock: Imaju moderatori koji će sankcionisati onoga ko prekrši pravila foruma.
Što ti je vatra, dobićete licencu ;)
Nisam advokat, slazem se sa tim da imaju moderatori koji ce sankcije stavljati to ko prekrsi pravo/la, to si upravu.. ;)
Za licencu sam se ja bunio sa onim @lakovic znam ja da cemo je dobiti eto opusteno nemoj se sekirati komso. :P
Ziv bio kakve veze imaju manijaci sa vasom licencom pa ih moras odmah uzimati u negativnom kontekstu,pa nama licno nikada nije bilo u interesu da vi lose stojite jer ako nasa dva kluba nisu jaka i kvalitetna j...s ovu ligu.Nema potrebe da se odmah kacis za nas klub i navijace pa i sam Rizvanovic vam je nabrojao ko su ti sto vam ne zele dobro.Budi siguran da vam mi u odnosu na te dodjemo kao humanisti.Da Bog da da vi budete jaki igracki i finansijski kao beton i da svako prvenstvo zavrsite kao drugi iza nas,e ja bi onda bio sretan jer znam da je najzad stiglo vrijeme kvalitetnog fudbala i boljeg vremena.
.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

peyton
Kontakt:

Post Postao/la peyton » 19 apr 2012, 18:10

samir825 je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:
Nije bitno kojeg sam kluba navijač, uopče.

Kako nije bitno, jel ti placas tu upravu?
Ne, mi je placamo!

Imas svoj klub, i Boga ti mani se nas! Najiskrenije te molim!
Sta si upalio ko kutnjak covjece?? Ovo je furom svako ima pravo da diskutuje...slazem se 100% sa likom oko Selimovica i Rizvanovica....likovi koji apsolutno nemaju veze sa sportom.

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 19 apr 2012, 18:14

Jel ima ovdje kakav admin, da bar upozori Manijake koji dolaze ovdje i ocito samo provociraju, nazivajuci nasu upravu lopovskom, da nemaju veze s fudbalom itd. ?
Oko za oko, zub za zub!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 19 apr 2012, 18:17

Sta kaze Gracic "Neću se spuštati na Rizvanovićev nivo" .. jakog mu demanta u pm :mrgreen: :lol:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 19 apr 2012, 18:21

Zna li neko kada nasi momci odlaze za Siroki?
I jel Jovic moze racunati na sve? Koliko znam nema povreda.
Oko za oko, zub za zub!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 apr 2012, 18:27

aleksandar_veliki je napisao/la:Da li ovo opet forumasi odredjuju ko smije, a ko ne smije diskutovati. Ljudi, molim va shvatite, teme nisu vase nego nase. Aca je tu i svako ko prekrsi pravila foruma bice odstranjen sa istog.

E sad sto se tice ovog oko licence, nekako mi je sve umotano, bar na ovim dideo prilozima. Ucinili su sve, revizija rekla to i to, ali ne govore da li su isplatili lovu ljudima koji nisu pristali na reprogram i koji su ih dobili na sudu. Koliko sam upucen, ako nisam ispravite me, ukoliko to nije uradjeno, licenca se ne moze dobiti, bez obzira na misljenje revizije i slicno. Mozda grijesim?
Da li je uplaceno ili ne,zaboli me uvo..necu da se zamaram oko toga,ljudi su placeni za to i nek rade svoj posao.
Ako je direktor uvjeren da cemo dobiti licencu,nema razloga da ja ili ti mislimo drugacije.
Uostalom,vise me brine igra na terenu i naredna utakmica Sarajeva na Pecari...za evropu se ne brinem.
F.K.SARAJEVO

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 apr 2012, 18:46

samir825 je napisao/la:Zna li neko kada nasi momci odlaze za Siroki?
I jel Jovic moze racunati na sve? Koliko znam nema povreda.
I ja mislim da nema povreda, bar nije bilo. A mislim, opet mislim :D, da kreću u petak, tj, sutra.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 19 apr 2012, 19:00

E super, malo me strah ako se otvorimo i krenemo napadacki s trojicom u vrhu, da bi nas mogli ubiti kontrama. Nesiguran mi je Adilovic skroz :)
Skida nehumane lopte, a ove jednostavne prima :D
Iskreno se nadam da cemo dobro proci(tj bar bod) :D
Oko za oko, zub za zub!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 apr 2012, 19:02

Ja neočekujem ništa. Jednostavno, bolje ovako, biti "hladan" koliko se može i onda taj bod bi me obradovao ono pravo, tako da, pokušavam ne misliti na tu utakmicu i nadam se da ću zaboraviti vrijeme igranja da se manje živciram i razočaram, nedo Bog ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 19 apr 2012, 22:27

Covjek fino kaze sva dokumentaciaj dostavljena na vrijeme a onda se nadje kreten da napise kako se dokumentacija dostavljena iza tog i tog datuma ne racuna... :roll: :lol:

High

Post Postao/la High » 19 apr 2012, 22:39

‎ Momci, kad istrčite na teren sjetite se generacija prije vas. Znajte da je neko prije vas nosio taj dres, ne samo na sebi, nego i u srcu. Da se za Sarajevo živjelo i umiralo. Sjetite se Vedrana Puljića! Znajte da neko pusti suzu kad izgubite i da se neko raduje kad pobijedite. Razumiti osjećaje navijača znaci dati zadnji atom snage za pobjedu. Izgubiti u borbi donosi tugu koja vremenom prođe, izgubiti bez borbe donosi grižnju savjesti koja te prati do kraja života. Možda su zabranili gostovanja ali znajte da na desetine hiljada ljudi svim svojim bićem navija za vas. Ono što napravite u tih 90 minuta na terenu pratiće vas čitav zivot. Za tako malo vremena možete postati voljeni ali i omraženi. Sve je na vama. Pokažite duh sarajevski, pokažite ponos, pokažite volju. Igrajte najbolje što znate bez pomisli na strah i predaju. Ovo nije pritisak, ovo je želja da proradi motiv i inat u vama kao nikad prije." Sjever pamti te, Puljiću Vedrane !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bordobijeli, Kabinet1987, nedimmmm1337, Tarapi, THEC i 155 gostiju.