Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Miske10
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Miske10 » 07 sep 2013, 02:40

Edine,svaki si duel izgubio i u zraku i na zemlji.Zasto?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 sep 2013, 02:55

Mene je sinoc totalno iznervirao u jednoj akciji i da sam bio na mjestu Susica odmah bih ga izbacio iz igre pa makar po cijenu ubjedljivog poraza. Naime pred kraj prvog poluvremena isti gubi loptu na sredini terena i umjesto da se ponovo izbori za nju on jednostavno stoji u mjestu i prepusta svojim saigracima da rijesavaju njegova sra.nja.

Njega podhitno treba spustiti na zemlju i dokazati mu da nije niko iznad reprezentacije...
Ocito je da je njemu potreban trener tipa Magatha, jer da je ovu pomenutu situaciju uradio kod njega siguran sam da bi i u ovom trenutku izvrsavao naredbe na tzv. brdu muke
"My Favorite Ring is Always the Next One"

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 07 sep 2013, 08:00

Ja zaista volim Dzeku i kao sto rece momak navijam svim srcem da bude u prvoj postavi kluba a kada da gol to je praznik u mojoj kuci... Veceras nije ama bas nista pokazao a mislim da bi i njemu kao i ostalima trebaalo biti jasno da se na Svjestsko prvenstvo ne prolazi tek tako... Slovaci su igrali zatvoreno i vidi se da je kvalitet na nasoj strani al jednostavno bez zadnjeg veznog ne ide protiv ovakave ekipe i malo bolje... Nadam se da ce nas Edo a i ostali reprenzetativci u Zilini obradovati a obzirom da Marijan prenosi tekmu mislim da je to 99% pobjeda... Sretno zmajevi, sretno Edo i zelim da opravdas svu nasu ljubav prema tebi i tvojim igrama, kao i prezentaciji nase domovine u svijetu u sto boljem svjetlu...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 sep 2013, 08:31

bas je dzeko igrao sinoc? :evil:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 07 sep 2013, 09:32

castro27 je napisao/la:Ma veceras su TANKI svi do jednog bili,al uvjeren sam da ce u Slovackoj da namire ovo sve,a i s druge strane vise se ni na jedan rezultatski ishod nemoze zakleti ko ce pobjediti,zbog prevelike kladionicarske mafijaske kampanje,i nebi me iznenadilo da je i ovdje neko prste umijesao,jer sa pobjedom u Slovackoj mi i ostale dvije mozemo dobit i biti prvi,jer samo se sjetite sa Amerikom prelaz 1/2 kvota 27.00,i plus na to dodat 7+ na golove,jer prema izvjestajima 90% populacije koja se kladi veceras je igralo cistu 1,a oko 10 posto je igralo 1/1,to je enormna cifra ako za kladionice ako tako nebude,i vjerujte da je cijeli svijet igrao na Bosnu,da ga **** ovo smrdi skroz,jer sama igra pa nidje veze je bila ko da je reprezentacija San Marina a ne Bosne.
Evo i prve teorije zavjere, nisu nam vise sudije krive sad je kriva kladionicarska mafija. Grohotom se smijem.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

milekitic
Kontakt:

Post Postao/la milekitic » 07 sep 2013, 09:35

slika
Open in new tab
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 sep 2013, 12:49

dijamant nije aktivan na Faceu :lol: pametno, pametno ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 sep 2013, 13:04

JTS je napisao/la:dijamant nije aktivan na Faceu :lol: pametno, pametno ..
trenutno je u avionu :lol:
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 07 sep 2013, 13:50

DonCorleone je napisao/la:
JTS je napisao/la:dijamant nije aktivan na Faceu :lol: pametno, pametno ..
trenutno je u avionu :lol:
:lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 sep 2013, 15:19

ma ne mogu ni bolji ni jaci protiv Skrtela u zraku..pogresna postavka i filozofija igre je rezultirala ovakvom Dzekinom igrom i time sto Vedo sinoc nije ni igrao.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 07 sep 2013, 15:37

pintol_TM87 je napisao/la:Ne razumijem vas..sta je on mogao u ovoj utakmici..skakati 4 metra u zrak mozda da nadvidi stopere slovacke...
Nije on kriv sto centarsutevi nisu bili okej i sto svaki put lopta zavrsi na glavi slovaka...
On je mangup koji misli da je iznad tima, da on može dolaziti kad hoće, igrati kako hoće, selektor mu ne smije pisnuti, da će javnosti biti iza njega, da će uvijek imati mjesto u startnih XI. E pa neće. Pape pi.čko, pokaži je.beni autoritet i spusti majmuna na zemlju!

Hajrović mora gore startat, pa makar i sam Džeki ne igrao.

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 07 sep 2013, 15:49

ciganluk

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 sep 2013, 16:03

------------------------------Begović------------------------------
Vršajević------Bičakčić---------------Spahić-------------Lulić

Pjanić----------Medunjanin---------Misimović----Salihović
-----------------Ibišević-------------------Džeko---------------

I onda okrivljujete igrače za poraz. Ova praznina na sredini terena od 20-30 metara između zadnje linije i veznjaka je Sušićeva praznina. Da Pjanić, Medunjanin, Misimović i Salihović imaju brzinu reprezentacije Jamajke u štafeti 4x100 metara, ne bi mogli pokriti ovaj prazan prostor.

Ovo pišem na Edinovoj temi, jer, eto on je imao bezbroj lopti u prostor u for, izbacili ga ljudi u gol šansu, a njegovo je bilo samo da ga zabije. :lol: :lol: :lol: ili Vedo možda :lol: :lol: :lol:

Pa onaj vajs brži od cijele naše sredene koja je napadački orjentisana i koja ne zna razgraditi ni jedan protivnički napad.
Nisu krivi igrači. Kriv je onaj koji im je odredio pozicije na terenu. Pa ni Brazil ne igra bez zadnjeg veznog (destruktivca), ali eto Pape zna i zato što on zna onda su igrači krivi :lol: :lol: :lol:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 07 sep 2013, 16:05

Jebote jel taj Vršajević igrao uopšte, svaki njihov napad po tom krilu ljudi su imali viška igrača i stvarali 100%tnu priliku.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 07 sep 2013, 16:22

Nije dobro igrao. Ali opet ga necu pljuvati kao neki vi.

Nerazumijem kako nije mogao da pobjedi niti jedan vazdušni duel sa svojom visinom. Izgledao je kao kad ga "neide" u Citiju, a to dosad nisam vidio u reprezentaciji. Nadam se da ce se malo trgnuti i muda pokazati u utorak.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 sep 2013, 16:33

Ne razumiješ. Hoćeš da ti ja objasnim ? Jučer ga je " nespremni " Škrtel pojeo u utakmici i pokazao da on bolje obavlja defanzivne zadatke, nego ovaj ofanzivne. Njegova nonšalancija u skoku, izboru za poziciju je dovela do toga da uopšte nismo imali skok igre, osim iz kornera koji je upućivan prema našem šesnaestercu.

Ili da ovako kažem, Škrtel je onaj od štopera uz koje Džeko samo može da se vraća na 30 m od protivničkog gola kada golman suparničke ekipe izbija loptu ponovo u igru.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 sep 2013, 17:12

O Dzeko, kako ljubav? Šta kaže Amra, kad ćeš u USA opet, usamljena ti Amra, nemoj da budeš tužan.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 07 sep 2013, 17:27

Batko je napisao/la:O Dzeko, kako ljubav? Šta kaže Amra, kad ćeš u USA opet, usamljena ti Amra, nemoj da budeš tužan.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 07 sep 2013, 17:32

Treba se isto spomenut da to sto je Negredo sinoc zabio nista nije uljepsalo Dzekino ogromno g*vn* koje je sasro sinoc u Zenici.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 07 sep 2013, 17:32

Mah, ja sam vec u tekmama Livera i City-ja primjetio da Dzeko protiv Skrtela nis ne moze. Jednostavno mu ne lezi lik. Kada dodje do tekme repki, naboj je jos veci i Dzeko izgleda jos jadniji. Ima priliku da se iskupi za cetiri dana. On, kao i i ostala mu bratija mamlazi. Ne dobiju li revans, ukinuti ih do daljnjeg jer sve zajedno postaje vec degutantno ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 07 sep 2013, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 45 gostiju.