Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
ja bi radije vukotica i arslanagica da vidim nego tog
Ta dvojica su svakako boljiVarg je napisao/la:ja bi radije vukotica i arslanagica da vidim nego tog
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Eto prilike da gledamo Burnića na Bilinom Polju.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 02:51, ukupno mijenjano 1 put.
Dilaver, Arslanagic, Katic, Vukotic, Begic, zaganjati ih sve, valjda bar dvojica pristanu igrati za nas. Ovo trenutno sto imamo na stoperskim pozicijama je dno dna. Vjerujem da bi recimo Dilaver i Arslanagic rijesili taj problem. Dalje, na krilnim pozicijama smo takodjer katastrofalni. Ima li iko osim Menala da nas tu moze pojacati?
Osim njih, Burnic i Omeragic se sto prije moraju naci u nasem dresu. Smijesni smo do te mjere da bih ja ovog malog 'Svicarca' momentalno pozvao u A tim.
Osim njih, Burnic i Omeragic se sto prije moraju naci u nasem dresu. Smijesni smo do te mjere da bih ja ovog malog 'Svicarca' momentalno pozvao u A tim.
Nek se zove 18 novih igraca, tako i tako nista ne znace ove 2 utakmice, nek se nadze neko vrijedan, a ne same prevare sa “zasluzenim” pozivom uz potvrdu menedzera i ostalih pi z di.
Svi naši stoperi: Šunjić, Zukanović, Bičakčić, Kovačević su toliko smiješni ispadali u ovim kvalifikacijama da je nemoguće da su svi toliko loši igrači, ne branimo se organizovano i taktički, nema ni prvog ni drugog odbrambenog bloka, stoperi su na streljani i bojim se da bi i bilo koji drugi na njihovom mjestu ispadali loši ako se ništa drugo ne promjeni.
Dilaver - Arslanagic.
Vucevich je napisao/la:Dilaver - Arslanagic.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ASD
- Kontakt:
Ispred njih Prcić-VrančićVucevich je napisao/la:Dilaver - Arslanagic.
Sta je smijesno?Virtu4l je napisao/la:Vucevich je napisao/la:Dilaver - Arslanagic.![]()
![]()
Da ne treba slucajno zvati Rodina i Osmankovica?
Dilaver ce vjerovatno zaigrat za nas ali sta ce se promijenit ?
N I S T A
sve dok igraci ne dozivljavaju reprezentaciju i nastupe za nju kao vaznu stvar nece bit nista od nas
sjetite se samo ovih igraca
Berberovic - Danska vs. Bosnia Dzemal Berberovic igrao dva dana prije tog tekmu za Mladu reprezentaciju i koji je bio u momentu utakmice bez kluba odigrao najbolju tekmu u karijeri
Bajramovic - igrac Ratnik
nakon Operacije Nokta Na palcu pod bolovima odigrao par utakmica
Barbarez - opet da se vratimo na Parken
samo dva dana nakon smrti njegovog oca igra utakmicu i zabija gol
ovakvih igraca necemo nikad vise gledat u dresu svetinje
N I S T A
sve dok igraci ne dozivljavaju reprezentaciju i nastupe za nju kao vaznu stvar nece bit nista od nas
sjetite se samo ovih igraca
Berberovic - Danska vs. Bosnia Dzemal Berberovic igrao dva dana prije tog tekmu za Mladu reprezentaciju i koji je bio u momentu utakmice bez kluba odigrao najbolju tekmu u karijeri
Bajramovic - igrac Ratnik
nakon Operacije Nokta Na palcu pod bolovima odigrao par utakmica
Barbarez - opet da se vratimo na Parken
samo dva dana nakon smrti njegovog oca igra utakmicu i zabija gol
ovakvih igraca necemo nikad vise gledat u dresu svetinje
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Ko nas ne treba igrati na kartu dok patriotizma, to ni kod Bosnjaka ne postoji a kamo li kod ostalih naroda.
Kod nas treba igrati na kes, svaka pobjeda dobra premija igracima i onda ce se truditi.
Kod nas treba igrati na kes, svaka pobjeda dobra premija igracima i onda ce se truditi.
- ASD
- Kontakt:
Šunjić i Bičakčić su naša dva najbolja stopera.
Druga je stvar što mi želimo bolje.
Druga je stvar što mi želimo bolje.
- invincible1921
- Kontakt:
A po cemi bi Menalo bio pojacanje ?Ghuraba je napisao/la:Dilaver, Arslanagic, Katic, Vukotic, Begic, zaganjati ih sve, valjda bar dvojica pristanu igrati za nas. Ovo trenutno sto imamo na stoperskim pozicijama je dno dna. Vjerujem da bi recimo Dilaver i Arslanagic rijesili taj problem. Dalje, na krilnim pozicijama smo takodjer katastrofalni. Ima li iko osim Menala da nas tu moze pojacati?
=\_1921_/=
Jer su nam krila goli qrac a ovaj je u najboljoj formi. Iako ga ni ja ne smatram nekim kvalitetom.
Nama je jedini spas 3 5 2 , bez krila. Kvrzic i Seo po stranama.
Nama je jedini spas 3 5 2 , bez krila. Kvrzic i Seo po stranama.
Recenica je trebala izgledati ovako: "Ima li iko osim mozda Menala da nas tu moze pojacati?"invincible1921 je napisao/la:A po cemi bi Menalo bio pojacanje ?Ghuraba je napisao/la:Dilaver, Arslanagic, Katic, Vukotic, Begic, zaganjati ih sve, valjda bar dvojica pristanu igrati za nas. Ovo trenutno sto imamo na stoperskim pozicijama je dno dna. Vjerujem da bi recimo Dilaver i Arslanagic rijesili taj problem. Dalje, na krilnim pozicijama smo takodjer katastrofalni. Ima li iko osim Menala da nas tu moze pojacati?
To je jedino krilo koje mi je palo na pamet, a da ima imalo kvaliteta. Ostali koji su izasli iz U21 reprezentacije su, blago receno, razocarenje. Peco je jos u Radniku, Kuzmanovic nije mogao u Belgiji, pa je presao u slovenski Rudar, a Jukic je ispao iz ekipe u Poljskoj.
Tu smo osudjeni na Viscu, Hajrovica i Duljevica i po meni sto prije treba isprobati Hotica i Menala. Tesko da mogu biti gori od ove trojice.
- invincible1921
- Kontakt:
Ja mislim da tesko mogu biti bolji. Visca je tanak u repci al vidjelo se koliko vise znaci od hajrovica samom timu bar kad je u pitanji citav mec. Izet je bolji da udje i unese neki pozitivni sok.
Dulja je igro korektno uglavnom. Jak na lopti sa starom boljkom zavrsnice.
Da Menalo, Hotic ili neki treci su u stanju da budu istog ranga ko ova trojica ja bi bio zadovoljan, a kamol bolji. Cisto sumnjam da mogu i jedno od to dvoje jer da mogu ne bi bili tu gdje su.
Da Menalo, Hotic ili neki treci su u stanju da budu istog ranga ko ova trojica ja bi bio zadovoljan, a kamol bolji. Cisto sumnjam da mogu i jedno od to dvoje jer da mogu ne bi bili tu gdje su.
=\_1921_/=
jel' ti to sudis o Hajrovicu po utakmici u Grckoj?! Pa jadan Hajrović je više puta dirnuo/izbio loptu u nasem 16-estercu, nego sto ju dirnuo na protivnickoj polovini. Ne bi me iznenadilo da ga Prosinecki na nekoj narednoj utakmici isproba na beku..invincible1921 je napisao/la:Ja mislim da tesko mogu biti bolji. Visca je tanak u repci al vidjelo se koliko vise znaci od hajrovica samom timu bar kad je u pitanji citav mec. Izet je bolji da udje i unese neki pozitivni sok.
Volim te Bosno!!!
6. ligaVeć godinama je Zahirovićeva karijera u rapidnom padu, a iako je u proteklom periodu ovaj iskusni fudbaler imao kontakte s nekoliko klubova iz BiH, sve do sada je bio bez angažmana.
Mediji u Njemačkoj pišu kako će Zahirović karijeru nastaviti u tamošnjoj 6. ligi, tačnije SV Neresheimu za koji je prije nekoliko dana odigrao poluvrijeme u prijateljskom meču protiv U19 ekipe Nurnberga.
"Zahirović je potpisao ugovor, čeka se samo da dobije dozvolu da može igrati i prvenstvene utakmice", pišu njemački mediji.
Očito se i sam Zahirović pomirio s činjenicom da je ozbiljnom fudbalu došao kraj, pa će zajedno s porodicom novi život početi u Njemačkoj, gdje je ranije već imao priliku živjeti igrajući za Bochum.
Zahirovićeva profesionalna karijera je, podsjetimo, počela u zeničkom Čeliku poslije kojeg je nosio dresove Spartak Nalchika, Dinamo Minska, Bochuma, Željezničara, Splita, Virtona... Za reprezentaciju BiH je u eri Safeta Sušića ukupno odigrao 20 utakmica.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, hansbosna i 21 gost.