Ne igramo ništa posebno, ali dobro je da smo pobjedili.
Sudija lopov, ne svirnu čist penal, 2-3 ofsaajda mahnu koja nisu ni blizu, nismo mi navikli na tako loše suđenje

Hvala Svrakino, golemo ti je naselje!!!
Športski
Ako nastave krasti godinu ipo od vas, bit ćemo na nuli. Onda možemo o tome kako ste pokradeniZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑30 jul 2022, 19:01Hoce li ovaj portal posvetiti jedan clanak sudjenju? Patetisite sad malo kad nas sudije k*araju u jednoj utakmici.
Tačno ti je to majstore,piva 3 km čini mi se,sokić 2svrakino1921 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 19:28Športski
Da te pitam
Posto sam skontao da si ti isao u Posusje na gostovsnje sa svojim Sirokim
Pa na prenosu utakmice kao da vidjeh konobara da tacnom kako hoda tribinom i sluzi raju
Jesam li dobro vidio il sam fulio nesto
![]()
Da niste bili plođene pi.čketine i odgodili današnji meč, danas bismo vas gorko plodili.Espiritosanto je napisao/la: ↑30 jul 2022, 19:11Ima na Eurosportu Zvijezda 09-Fk Gorki
3 pretkolo sajma velemazlumski gradova
Upravu si izvini moja greška Gorky se pišeSky9 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 19:33Da niste bili plođene pi.čketine i odgodili današnji meč, danas bismo vas gorko plodili.Espiritosanto je napisao/la: ↑30 jul 2022, 19:11Ima na Eurosportu Zvijezda 09-Fk Gorki
3 pretkolo sajma velemazlumski gradova![]()
Inače, ako znaš kakvu pismenu osobu, zamoli je da ti ispravi ovaj tvoj post.
Obrati se pismenoj osobi, ponavljam.Espiritosanto je napisao/la: ↑30 jul 2022, 19:35Upravu si izvini moja greška Gorky se pišeSky9 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 19:33Da niste bili plođene pi.čketine i odgodili današnji meč, danas bismo vas gorko plodili.Espiritosanto je napisao/la: ↑30 jul 2022, 19:11
Ima na Eurosportu Zvijezda 09-Fk Gorki
3 pretkolo sajma velemazlumski gradova![]()
Inače, ako znaš kakvu pismenu osobu, zamoli je da ti ispravi ovaj tvoj post.![]()
Važi ŠećerkoSky9 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 19:36Obrati se pismenoj osobi, ponavljam.
Vidjet cemo hoceli biti razbijanje , ja cu biti zadovoljan i sa 1-0
¸
Sinoć su pisali da će ih sigurno bit 10 milja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.