Martinez pravi razliku na terenu.Čini vas pobjedničkom ekipom,bez njega bi i prošlo finale ispušili.Pogledati i ovaj superkup protiv Chelsea pa ćeš vidjeti šta je Javi.gerdmuller je napisao/la:Za mene je,a kada bi igrao na svojoj prirodnoj poziciji tek bi onda pokazao sav svoj talent. Ne zelim se praviti pametan ali ja godisnje propustim 2 il 3 tekme Bayerna a nisam siguran koliko ti istoga pratis.U Bayernu igraci svjetske klase su:Neuer,Dante,Lahm,Alaba,Schweinsteiger,Gotze,Ribery I Robben a samo je pitanje vremena kada ce to postati Kroos,Thiago i Hojbjerg.Znam da ce se moji bavarci naljutiti na mene jer sam izostavio Martineza ali ja ga ne smatram igracem koji cini razliku na terenu mada je nevjerojatno koristan za ekipu i meni jako drag igrac kojeg zelim jos dugo dugo u Bayernu.rambo16 je napisao/la:Alaba svjetska klasa?gerdmuller je napisao/la:Moje misljenje:Katastrofalan zdrijeb.Dobili smo najtezeg moguceg protivnika koji je trenutno najjaci u zadnjih 10-tak godina.Imaju strasnu veznu liniju i fantasticnog trenera i imam veliki respekt prema njima.Ali,imaju i svoje mane za koje se nadam da cemo ih iskoristiti.Jaci smo i vjerujem da cemo to dokazati.,Giroud je prosjecan napadac.Bekovi su im isto samo solidni dok su nasi Lahm i Alaba svjetske klase.Nasa velika prednost je sto mozemo u prvenstvu igrat s pola rezervi jer gotovo da smo vec sad osigurali prvenstvo.![]()
Bayern će zgazit Arsenala.