FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- zlatan1982
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
bartra je ona zadnja opcija za štopera koji igra u kupu kad je rezultat iz prve tekme 2-3 razlike za barsu i onda on igra uzvrat,a i to samo u prva dva kruga,ili kad se osvoji titula,a ostane 4-5 kola do kraja,i u tim situacijama igra on i ostala kompanija dos santos,rafinja,sergio roberto,delofeu...
i u onim situacijama kad su dva od tri štopera barse(pike,puyol,mascerano) van stroja pa on mora igrati,ali ni tada nije 100% siguran jer treneri barse će opet prije staviti songa ili busqetsa na mjestu štopera nego bartru,pogotovo još ako je neka malo teža utakmica...
tako da sam nekako više ubijeđen da će večeras sa maskeranom prije igrati song nego bartra...
i u onim situacijama kad su dva od tri štopera barse(pike,puyol,mascerano) van stroja pa on mora igrati,ali ni tada nije 100% siguran jer treneri barse će opet prije staviti songa ili busqetsa na mjestu štopera nego bartru,pogotovo još ako je neka malo teža utakmica...
tako da sam nekako više ubijeđen da će večeras sa maskeranom prije igrati song nego bartra...
Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Busquets, Cesc, Thiago, Pedro, Messi i Alexis.
Opet se izvodi jedan od najjaci sastava.Pa u utorak igra protiv Milana bogte
Ne znam zato jedan Montoya,Bartra,Song nedobiju vise prilike za igru
Opet se izvodi jedan od najjaci sastava.Pa u utorak igra protiv Milana bogte

Visca el Barça ! Mes que un club !
u srijedu je milan
- zlatan1982
- Kontakt:
pa i nije baš...nema albe,puyola,inieste,xavija(doduše povrijeđen)...DesimaL je napisao/la:Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Busquets, Cesc, Thiago, Pedro, Messi i Alexis.
Opet se izvodi jedan od najjaci sastava.Pa u utorak igra protiv Milana bogte![]()
a ima i do srijede par dana,a i barsa nije igrala još od nedjelje pa je bilo fore za odmor ovih par udarnih koji će igrati i u srijedu sa milanom(pike,alveš,messi) a buskets,cesc i pedro nisu igrali još od urugvaja...
Pa dobro, i nije baš najjači sastav.
Odmara Iniestu, Puyola, Albu.
Još je trebao samo Songa umjesto Busquetsa ubacit', al' dobro...vjerovatno će doći do te zamjene tokom utakmice, zavisi od rezultata.
Odmara Iniestu, Puyola, Albu.
Još je trebao samo Songa umjesto Busquetsa ubacit', al' dobro...vjerovatno će doći do te zamjene tokom utakmice, zavisi od rezultata.
- Cautinho
- Kontakt:
Dobar sastav.Ali opet,Song je trebao dobiti priliku.Nadam se da Alexis da koji gol i Pedro. Ne bi bilo lose i sacuvati mrezu.
VISCA BARCA!
VISCA BARCA!
Keep walking.
Ma Song je igrao proslu utakmicu svih 90 minuta a Busquets nije igrao od Urugvaja.
Ja sam zelio vidjeti Montoyu, Bartru i Tella, ali eto.
Ja sam zelio vidjeti Montoyu, Bartru i Tella, ali eto.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Cautinho
- Kontakt:
Songu je ovo idealna prilika da skupi minuta i nabije formu do perfekcije.Ali dobro,ne sumnjam u pobjedu.
Keep walking.
Ući će Song u drugom poluvremenu, siguran sam.
Ja bi brate volio da je Messija ostavio na klupi.
Čisto et' da se vidi koliko se može bez njega, a brat bratu pa i on je obični čovjek (
), treba malo odmora.
Ja bi brate volio da je Messija ostavio na klupi.

Čisto et' da se vidi koliko se može bez njega, a brat bratu pa i on je obični čovjek (

Vilanova i Roura bi ga i ostavili, ali on to ne zeli.
Veceras ce genijalni Busquets pokazati kako se fudbal igra mozgom.
Veceras ce genijalni Busquets pokazati kako se fudbal igra mozgom.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kako volim gledati tog momka tokom utakmice, način na koji igra, nevjerovatno.
Ovdje će bit' tekma:
http://atdee.net/60152/watch-granada-vs-barcelona

Ovdje će bit' tekma:
http://atdee.net/60152/watch-granada-vs-barcelona
- Cautinho
- Kontakt:
Sve to stoji,al mene brate strah onog Mascherana u pozadi,on ce pogazat kako se fudbal igra "donjim mozgom"
Keep walking.
E ako i veceras zasere nek Vilanova Bartri ustupi mjesto.
"Like Riquelme, Busquets can speed up the game not by his own speed, but by his intelligence. He rarely plays bad," told Bianchi.

"Like Riquelme, Busquets can speed up the game not by his own speed, but by his intelligence. He rarely plays bad," told Bianchi.
U odsustvu Puyola, Xavija i Inieste, večerašnji kapiten će biti Victor Valdes!
Inače, peti kapiten ekipe je Leo Messi.
Inače, peti kapiten ekipe je Leo Messi.
Pobjeda je bolja od orgazma!
kakav prijem lopte Alexisa, strasno 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
fabre poceo opasno dajvati u zadnje vrijeme
Ovo je dobro, sad se isplati gledat'. 

e moj alexis kad neces ti , ima ko hoce
Ofsajd.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.