nemogu da vjerujem sta sve ovdje ljudi pisu,,, pa sta ocekujete da dodje falkao,, suraez, cavani i to u januaru????
koliko je to do sada bilo zvicnih prelazaka u evropi..... mozda nepratim.... ali ja neznam ni jedno ama bas nijedno,, pa cak ni od klubova kojima su igraci potrebniji od nas,,,,
Anjelka nije mozda sada trenutno (a nekada jeste bio)top igrac,,,, ali budimo realni,,,, Matri ako bude morao igrati do kraja ove sezone,,, ja se bojim i skudetu a kamoli ostalo,,,lik trenutno nemoze ni prazan gol pogoditi,, ako nista drugo,,od Anjelke se bar nadam da ce biti bolji,,(mada nesumnjam da hoce),,, lik nas u najgorem slucaju moze kostati milion i tristo hiljada ako sve osvojimo, a najmanje 600 hiljada,,, za razliku od drogbe koji bi bio najmanje cetiri puta skuplji i jos pod gorim uslovima jer nece na pola godine potpis vec godinu i pol,, a ovaj je pristao na pola godine,, uz to je tri godine mladji i ja mislim u boljoj formi,,jer ovo sto drogba trenutno pokazuje na ovom kupu,,,meni nebi igrao ni u Gosk iz gabele,,(nepocjenjujuci ovaj klub),,,iako je tako.. a uz to Drogba dolazi polovinom februara,,,a jos se ko nesto necka,,,ma ko ga ****,,,
A ubjedjen sam da dolazi i Lopez,,, maloprije citam na jedan francuski sajt da ce se sve znati u naredna dva dana najdalje i oni su ubjedjeni da nam dolazi jer Lisandro bezuvjetno zeli nama doci i to ce presuditi....ako se i to desi,,,ja sam prezadovoljan sa januarom,, a na ljeto,,, tu je PRESKUPI LJorenteeeeeeeee,,, po meni klasa napadac,, to cemo se svi i uvjeriti,,akobogdaa