arsenal XI: fabianski, jenkinson, mertesacker, vermaelen, gibbs, arteta, ramsey, rosicky, walcott, giroud, cazorla
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Arsenal
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Rockefeller
- Kontakt:
Ona ekipa imala Henrya, ova Wilshera. Isti fah.
A večeras... samo neka paze oni što im prijeti suspenzija, da ne dobiju žute kartone.
PS. Arteta je tata za naše veznjake, dok je Jacky ovakav kakav je. Pričajte šta god vam je volja, on je prošle godine bio ako se dobro sjećam u timu sezone. I ako nije, kojim slučajem sam pobrk'o, bio je jedan od najboljih veznjaka u EPL.
A večeras... samo neka paze oni što im prijeti suspenzija, da ne dobiju žute kartone.
PS. Arteta je tata za naše veznjake, dok je Jacky ovakav kakav je. Pričajte šta god vam je volja, on je prošle godine bio ako se dobro sjećam u timu sezone. I ako nije, kojim slučajem sam pobrk'o, bio je jedan od najboljih veznjaka u EPL.
- Marsal
- Kontakt:
Nevjerovatno. Arteta i Ramsey su tu, a Coquelina opet nema. **** ti Wengeru bog mater. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bayern: Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Martínez, Gustavo - Müller, Kroos, Robben - MandzukićFOURTHOFFICIAL je napisao/la:arsenal XI: fabianski, jenkinson, mertesacker, vermaelen, gibbs, arteta, ramsey, rosicky, walcott, giroud, cazorla
Zajebava se Vođa s postavom.......
možda se isplati hahaha
možda se isplati hahaha
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Centre forward
- Kontakt:
Koliko je to ozbiljno sa Jackom, nisam upratio ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Rockefeller
- Kontakt:
Coquelin da šta valja igr'o bi. Ovako će naljeto, kad Sagna ode, Yennaris biti zamjena za Jenkinsona na desnom beku. A ovaj će mijenjati Yennarisa, kad bude igr'o, na klupi. 
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Coquelin je bolji i od Artete i od Ramseya na DM,to znaš ti, to znam ja, to zna i Wenger al to je tvrdoglavi mazlum, gdješ s njimRockefeller je napisao/la:Coquelin da šta valja igr'o bi. Ovako će naljeto, kad Sagna ode, Yennaris biti zamjena za Jenkinsona na desnom beku. A ovaj će mijenjati Yennarisa, kad bude igr'o, na klupi.
EDIT : Vermaelen na klupi, Kos ipak od prve minute.
Arsenal Subs: Mannone, Arshavin, Vermaelen, Oxlade-Chamberlain, Diaby, Gervinho, Coquelin
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
sad ima i ovaj tim u igri
Eh sad koji je tačan pejgamber pogodit ne može

Vermaelen i Lolcott out -> Chambo i Kos in !Arsenal starting lineup: Fabianksi; Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen; Arteta, Ramsey; Cazorla, Rosicky, Chamberlain; Giroud.
Eh sad koji je tačan pejgamber pogodit ne može
i ja sam tako reko u prvom meču i završio u Banovićima pored trakeHead je napisao/la:Necu da psujem i nerviram se.Obec'o sam sebi.
Jedino za čim treba žalit što ne igra je tvoj tiket,a što se igre tiče to je ogroman plus za nas....btw.ako ne igra..Head je napisao/la:E bem ti sunce ako ne bude igrao Wallcot,imam ga na tiketu.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Čuj Wilshire Isto što i Henry..ja znam samo 2 utakmice koje je wilshire svojom individualnošću riješavo
većinom ako ne ide nikog ne ide ni njega a Henry je par puta znao sam da riješi utakmicu,nešto što sad rade Ronaldo i Messi
- frankqqqqq
- Kontakt:
Arsene yebem te mutava, opet će ubit one nehljebe u našem veznom redu. Zašto se Coquelinu prilika nije dala ovu utakmicu? Zašto još moram Artetu gledati kao zadnjeg veznog? Ja to ne mogu da shvatim.
- Rockefeller
- Kontakt:
Wilshere ako ima mana, ta je što ne šuta. Ne mo'š ga nagovorit da šuta da si Tito. Zato i ne riješava. Al' ja znam ogromno utakmica gdje je Jack dao završni pas ili doveo saigrača u poziciju da da zadnji pas za gol.
Rockefeller je napisao/la:Wilshere ako ima mana, ta je što ne šuta. Ne mo'š ga nagovorit da šuta da si Tito. Zato i ne riješava. Al' ja znam ogromno utakmica gdje je Jack dao završni pas ili doveo saigrača u poziciju da da zadnji pas za gol.
Više ovog drugog,jer asistencija ima 3 čini mi se,samo velim da ga nemožemo poredit sa Henry-em nadam se da ćemo moć al sad ne
Potvrdila slastistikaHead je napisao/la:Ova Adrijana pravo predjelo.
marsal, mojne se dzaba nervirat.
meni je arsenal stvarno drag, al syeba vas baksuzluk da igrate protiv bayerna koji ove sezone igra stvarno yeben fudbal. ako se desi cudo pa prodjete, vjerujem da cete slavit do zore.
a ako ispadnete, vjerujem da ce i vama doci bolji dani. dok se ekipa jos loma uigra + 2 kvalitetna pojacanja = arsenal poput onog od prije par godina.
ps.
cetvrti, jezik za zube
meni je arsenal stvarno drag, al syeba vas baksuzluk da igrate protiv bayerna koji ove sezone igra stvarno yeben fudbal. ako se desi cudo pa prodjete, vjerujem da cete slavit do zore.
a ako ispadnete, vjerujem da ce i vama doci bolji dani. dok se ekipa jos loma uigra + 2 kvalitetna pojacanja = arsenal poput onog od prije par godina.
ps.
cetvrti, jezik za zube
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.